VEDRAN_vw_bj

Član
  • Content Count

    352
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

VEDRAN_vw_bj last won the day on February 10 2021

VEDRAN_vw_bj had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About VEDRAN_vw_bj

  • Rank
    GTI
  • Birthday 09/26/1984

Profilne informacije

  • Ime
    Vedran Felbar
  • Vozilo
    VW Golf mk3 GT TDI (AFN), VW Golf mk5 GTI
  1. Nisu diskovi, ali su pločice. Prije par dana stavio ATE pločice napred i nazad, kombinacija sa Brembo diskovima koji su već lagano spremni za izmjenu i auto koči prebolesno. Prezadovoljan sam. S tim da je to sve popraćeno izmjenom kočione tekućine (ATE TYP200).
  2. VEDRAN_vw_bj

    Golf 3 kočiona čeljust

    Možeš kupit nova, ali nema potrebe za tim. Repariraš svoja i Amen.
  3. VEDRAN_vw_bj

    Radio antena sa mk5 na mk3

    Pazi sad. http://s962.photobucket.com/user/vfelbar2609/media/20120308095247200_zpslytursfh.jpg.html A ima i ono što Vlaho kaže. A evo i još nešto korisno. https://www.drive2.ru/l/5655284/
  4. VEDRAN_vw_bj

    Radio antena sa mk5 na mk3

    Tak ću i napravit. Kak ti radi lovi išta ili ništa?
  5. Stvar je sljedeća. Kupio sam antenu od Golfa 5 i planiram ju stavit na G3, ali sam dobio samo prazno kućište (ona tzv. shark antena) Vrtio sam malo po netu i vidio da imaju modeli koji već imaju elektronski sklop u sebi. Zanima me jel sad moram nabavit baš tu elektroniku ili mogu preselit iz svoje stare antene i kako će to funcionirat? Ima par modela i svi su pod istim kataloškim brojem, ali se razlikuju po slovu na kraju šifre (L,D,J,K,E verzija)... Molim da me netko prosvjetli.
  6. VEDRAN_vw_bj

    Hladnjak ulja na 1.9tdi.

    Frend je imao neke kemije sa hladnjakom od Audija 80 1.6 TD, ali mislim da nije to zaživjelo do kraja. Osobno mislim da nemaš potrebe za tim dodatnim hladnjakom ako je serijala motor i ako nije auto za stazu.
  7. VEDRAN_vw_bj

    Što mislite o ovome...BOSCH PLUS 90...?

    H7 , dva seta 220 kn sa rabatom. Kod mene i dugo i kratko H7 Mislim da je cijena nekih 150 kn za par.
  8. VEDRAN_vw_bj

    Što mislite o ovome...BOSCH PLUS 90...?

    Uzeo Bosch, ali ne te 90+ nego one 120+. Prezadovoljan. Uzeo 2 seta, jedan na kratko i jedan na dugo. Dugo ni ne palim. Prodaje ih firma Gas d.o.o. iz Osijeka
  9. Ni moj ništa ne troši...od 08 do 15 sati....
  10. VEDRAN_vw_bj

    zapusteni stari VW-i

    Bjelovar, ispred C.B. Rialto.Oba slikana na istoj lokaciji.
  11. VEDRAN_vw_bj

    chipiranje tdi

    Ja ću najvjerojatnije 99% u SM. Čim se namontiraju malo konkretnije kočnice i odvoji neka para za mapu. E sad me zanima sljedeće. Planirao sam stavit onu njihovu power mapu cca 155 ks. E sad rekao je čovjek pošto auto ima blizu 300 tkm da bolje stavit optimum mapu 143 ks.Meni osobno bzvz pošto je trenutno složen auto da ide bok uz bok sa mapiranim AFN-om 140 ks. Da napomenem, auto je uredno održavan i motor ne pokazuje znakove zamora. Zanima me vaša preporuka, što napraviti i kako će se recimo to odrazit na kvačilo?