Roki

Član
  • Content Count

    790
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Roki

  • Rank
    GTI
  • Birthday 06/11/1979

Profilne informacije

  • Ime
    Karlo
  • Vozilo
    vw polo 6n2
  • Web
    http://
  1. Ja bi na tvom mjestu posjetio tidala servis u Grdencima.Za poriktavanje boljeg nema a od lani vrši i ugradnju. U zagrebu su tu Autofortuna,Thomgas i AutoSilvio(sveta nedjelja). I to je to..
  2. Rubor servis je shit..Meni nisu uspjeli raditi optiku jer mi je kao volan malo u stranu..(napravio uredno kod kolopera). Ali uredno su sjebali balans kotača,a usput mi i slomili i ostavili slomljen jedan šaraf u felgi.. Kao puknuo je jer je zapekao..Da,puknuo je kad ga je konj pištoljem umjesto odvrtanja stisnuo zavrtanje..Skužio mehaničar kad je odšarafljivao ostatak..Išlo najnormalnije,nikakve hrđe... Njima ići baš jedino ako si mazohist...
  3. Polo u odličnom stanju 1.4 74 kw,klima,alarm sa ultrazvučnim nadzorom unutrašnjosti i centralnim zaključavanjem. Polo je kupljen od prvog vlasnika(susjeda) pred 7 godina i uredno održavan- sa svim računima i potvrdama iz stanice za tehnički pregled o pređenoj kilometraži. Na 120 tis km mijenjan komplet set amortizera sa ležajevima (Bilstein B4) te svi seleni.. Na 140 tis km repariran alternator i promijenjena bobina (Beru). Na 152 tis km je odrađen veliki servis tj. promjenjen je komplet SKF set zupčastih remenja, pumpa vode, natezači, antifriz,filteri,a prije tog diskovi i pločice(prednji omp),stražnji ate. Ugrađen je i atestiran 2008. direktan plin(tartarini) sa plinskom bocom zapremine 43litre na mjestu rezervnog kotača- pa se ne gubi prostor u gepeku. Prosječna potrošnja plina je 8l tj 30-tak kuna na 100km. Automobil ima dodatno ugrađene xenon farove iz polo gti modela i osram d2 s žarulje 5000K zajedno sa peračima i kompletnom instalacijom tako da ste legalni u smislu zakona. Ima 4kanalno pojačalo- sprijeda hertz 16cm dvosistemce, a straga focal elipse. Ima ugrađenu i upisanu euro kuku. Trenutno se nalazi na zimskom setu čeličnih felgi 14" i guma Continental Ts 850 185/60/14 iz 2015. Uz ovaj set imam i ljetni set alu felgi 14" sa gumama Continental PC5 185/60/14 iz 2016.(vidljive na 4-oj fotografiji). Uz vozilo kupcu poklanjam i krovne nosače Thule aero.. Registracija vrijedi do 17.03.2017. Cijena je 3000eura i podložna dogovoru.. Kontakt 097 7338868.
  4. Obavljena montaža kod kolege po popularnoj cijeni.. Sve obavljeno brzo ,a pala je i brlja... Preporuke- svi trkom kod Borisa!
  5. Evo traži ponudu i od ovog: http://www.najam-dario.comJa sam kod njega naao i rabljene nosače i kutije...Zna čovjek kombinirati... A na njuki s dosta reklamiraju i ovi za thule pa vidi: http://www.slit.hr
  6. Roki

    Gume

    Ako radiš puno km(20tis i više po sezoni) uzmi eco5.Ako ne radiš toliko puno uzmi pc5.Imam pc5 u dimenziji 185/60/14 na mom polu od 2013. i gotove su,došle do graničnika..Cca 30tis km pređeno s njima normalne vožnje.. To su mi prve gume na tom autu koje su se uistinu i potrošile u tri i pol sezone..Što će reći da drže u svim uvjetima...Kiša,suho -potpuno svejedno... Na tvom autu koji je još težeg nosa od mog pola mislim da ne bi prešle više od 20-tak tisuća..
  7. Roki

    VW Caddy 2.0 plin

    Evo: http://www.auto-motor-und-sport.de/news/vw-caddy-bifuel-oder-ecofuel-wie-gross-ist-der-unterschied-cng-vs-lpg-8169099.htmlKažu u tank stane 26kg cng-a što dostaje za 440km..A kad to potrošiš ostaje ti još 13-litreni tank benzina za "prvu "pomoć...Knap ako se puno voziš...
  8. Roki

    VW Caddy 2.0 plin

    Problem ovog motora je cng koji u zagrebu može napuniti samo u radničkoj a drugi grad u hrvatskoj je rijeka.. Pa ako kombiji rade samo po Zg-u nije problem osim ako prije tebe na punionici se puni bus Zet-a..pa čeka....i čeka.....Preskoči tu priču...
  9. Roki

    Ww Polo Tuli!

    Neznam kakvo tuljenje se čuje..Glasno?Iz kojeg dijela? Ne bi vjerovao ali mom se takav zvuk pojavio nakon stavljanja zamjenske antene.Isto provjeravao sve...Na kraju kupio originalnu i mir..
  10. Hmm...kineski kažeš...Da ne bi tražio nova sjenila(farove) nakon ove seanse...
  11. Roki

    Xenon golf 5

    Imaš temu o xenonu pa baci oko na to prvo.. Onda ćeš shvatiti da ti je pitanje suvišno...
  12. Ostali benzinski motori bi bili 1.0 ili 1.6 iz gti modela.. 1.0 za po gradu ok.. 1.6 je već veseliji motor...Ali tu se radi o gti modelu koji je apsolutno druga priča.. Naravno govorimo o 6n2 modelima.. Variant je imao i drugih motora... Osobno imam još i plin u njemu i nakon pređenih 100tis km na plinu trebalo je obraditi sjedišta ispušnih ventila i njihove vodilice.. I to je bilo to.. Ovaj od 44kw i eventualno plin unutra je jako povoljna kombinacija za voziti(ukoliko ćeš auto voziti barem 5god i prelaziti barem 30tis godišnje)..