Gord

Član
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gord

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/29/1979

Profilne informacije

  • Ime
    Igor
  • Vozilo
    Golf 4 TDI 101 '03, Transporter T4 2,4 D '93
  • Web
    http://
  1. Gord

    ugradnja RCD 200 u golf 4

    Mislim da ti auto sigurno nema taj can bus. Ja sam ugrađivao na svog, 2003 godina, te sam morao stavljati can bus simulator ili kako se već zove. Uglavnom zadovljan sam, radio funkcionira dobro i dobro se uklopio u ploču. Jedino par puta godišnje ne reagira na ključ (paljenje-gašenje), no to nije nikakav problem, ne smeta, ponovi se radnja ključem i to je to.
  2. Kad manualno zaključavam uopće nikako ne zaključa. Ali gurao sam ključ u vozačeva vrata, jer sa suvozačke strane nema rupe za ključ tj, ključanice. Izgleda da mi ne gine zamjena brave...
  3. Golf 4, 2003.g. troja vrata, sa tvorničkim daljinskim zaključavanjem... Suvozačeva vrata uopće ne zaključava. Naravno i onaj pipac je stalno gore. Par puta godišnje ne zaključa i vozačeva vrata (onako preskoči), no to je nešto sasvim drugo....... Ovo sa suvozačevim vratima je od sada konstantan problem. Imao netko sličan problem?
  4. Prodajem zadnji brisač od Golfa 4, rabljeni, potpuno ispravan, 80 kn ........ 091 573 5969
  5. Stvarno je trešnja zrcala bila toliko ekstremna, zapravo se toliko olabavilo i bilo je na granici ispadanja s auta, da sam se neko vrijeme ovako vozao: I krenuo u akciju, gumbom za podešavanje zrcalo okrenuo do kraja na jednu stranu i rukom vrlo lako odljepio/skinuo zrcalo: Zatim sam skinuo poklopac kao na ovom videu (zapravo slično, više sam ga prstima primio i dizao gore, pritom treba paziti da se ne ošteti držač zrcala/mehanizam): Naljepio 3M obostranu traku: Zaljepio nazad, vratio poklopac i gotovo: Mislim da čak nije bilo potrebe za skidanjem poklopca, kad sam već zrcalo imao u rukama, no ovako je malo komotnije.
  6. Predpostavljam da poklopac nije teško skinuti, vidim 2 šarafa ispod. No kako prije ponovnog zaljepljivanja skinuti zrcalo sa držača... tankom strunom/sajlom?
  7. Na Golfu 4 pri većim brzinama na autoputu, zrcalo retrovizora sa vozačke strane jako trese (olabavljeno). Te svojom trešnjom otežava vidljivost. A zrcalo sa suvozačke strane je sasvim normalno, fiksno. Kako ga pričvrstiti?
  8. Gord

    Safe 2

    Riješeno, bila je ljudska pogreška (moja). Imao sam krivi kod (od starog radija). - 150 kn - kopija osobne iskaznice - kopija prometne dozvole i otključavaju u ovlaštenom servisu, bez obzira što radio nije izvorno namijenjen/od tog vozila...
  9. Gord

    Safe 2

    Kad sam ga kupio dobio sam kod kojeg sam utipkao. Sad imam kod ali izgleda da to nije taj. Ili imam pogrešan kod od starog radija ili imam ispravan kod kojeg mi radio "ne priznaje". No najvjerojatnije je ovo prvo
  10. Gord

    Safe 2

    Rekao sam im da se radio ne poklapa sa brojem šasije, jer je kupljen naknadno od Boscha http://www.bosch-repair-service.com/DE_de/Welcome.xhtml http://www.ebay.de/itm/Radio-Blaupunkt-VW-...c#ht_4386wt_906 A oni prodaju reparirane uređaje u stanju novoga, legalno/transparentno sa garancijom 1 god. No možda sam pehist vidjet ću
  11. Gord

    Safe 2

    Očitanje koda - 150 kn u ovlaštenom servisu kod Zubaka. Otići ću slijedeći tjedan.
  12. Gord

    Safe 2

    Napravio sam tako i dopustio mi je ponovni unos koda. No, đubre mi ne priznaje kod. Ne mogu vjerovati! Pročitao sam negdje na netu da neki uređaji isključivanjem sa napona mogu "izgubiti" kod. Radio je kupljen repariran/obnovljen od Bosch servisa u Njemačkoj. Sada se samo mogu nadati i moliti Bogu da će mi u Zubaku htjeti pomoći/dati novi kod, ako im dam serijski broj radija?
  13. Gord

    Safe 2

    Mijenjao sam akumulator, te sam naravno morao upisati kod, te naravno pogriješio pri unosu koda. Sad mi piše SAFE sa malim brojem 2. Pročitao sam negdje da će mi nakon cca 1h dozvoliti ponovni upis koda, no prošlo je već 12h i ništa. Šta sada? Radio je RCD 200 Edit: Maloprije naišao negdje na googlu da moram čekati 24h za ponovni upis koda.
  14. Gord

    Polo 9N i RCD 200

    Da naravno radi sve što si napisao... Osim možda 2-3 puta godišnje se ne upali na ključ, zbuni se, pa izvučem ključ i opet ga upalim, no to me ne smeta jer je full rijetko.