brletheking

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

brletheking last won the day on February 15

brletheking had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About brletheking

 • Rank
  SDI
 • Birthday 09/03/1978

Profile info

 • Name
  Dario Stjepić
 • Vehicle
  VW Polo 1.9 SDI (6N2)
 • Location
  Voltino, Trešnjevka, Zagreb
 • Web
  http://
 • Spol
  Male
 1. brletheking

  VW PASSAT B7 manual / RNS 310/315 manual

  Zna netko gdje se može još naći ovaj manual na hrvatskom? Hvala unaprijed.
 2. Poštovani, Ima li netko slučajno lijevi blatobran i prednji branik za POLO 6N2 SDI (13" kotači) srebrene boje? Dario
 3. brletheking

  K: Čeličnu felgu 13"

  Trebam jednu čeličnu felgu 13" za VW Polo 1.9 SDI iz 2001. godine (tip 6N2). Ako netko ima viška može poruka na PM: Hvala unaprijed. Pozdrav.
 4. Pozdrav, Ima netko prednji desni rukavac za Polo 1.9 SDI iz 2001. (model 6N2)? Hvala unaprijed za info.
 5. Ima netko zadnje staklo (na gepeku) za VW Polo 6N2 (godina 2001) sa 3 vrata? I nekoga za ugradnju van radnih dana :-)
 6. Ako netko ima VW znak iz prednje maske za VW Polo molim ponude na PM. Hvala.
 7. Pozdrav, Ima li netko za preporuciti mehanicara za VW u Zagrebu koji radi poslijepodne ili subotom. Prednost bi bila zapadni dio grada. Ono za sto mi treba je zamjena spojke na polu 1.9 SDI iz 2001. Hvala na pomoci.
 8. brletheking

  Auto presvlake

  Pozdrav, Zna li netko gdje se mogu povoljno nabaviti auto presvlake po mjeri? Imam Polo 1.9 SDI iz 2001 (6N2) i treba mu malo osvjezenje.
 9. Pozdrav svima, Pitanje za iskusnije od mene. Na Polu 1.9 SDI mi je spojka zrela za zamjenu. Ima netko savjet gdje to dobro i povoljno odraditi? I ako je moguce mestra koji radi poslijepodne ili subotom. Malo mi je tlaka sa posla otici, tj. tlaka mi je se na posao vratiti bez auta.
 10. brletheking

  Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

  Pozdrav, Imaš li mozda vanjsku plastiku retrovizora (crnu ili srebrenu) i one plastične polugice za dizanje prednjih sjedala za Polo 6N2 (2001.)?
 11. Pozdrav, Koliko bi došla ugradnja samo centralnog odnsosno centralnog i daljinskog zaključavanja za VW Polo 6N2 sa 3 vrata? Hvala.
 12. brletheking

  Retrovizori i ručkice za dizanje sjedala

  Trebala bi mi samo vanjska plastika. Moje isprike na zaboravljivosti.
 13. brletheking

  Polo 6N2

  Pozdrav, Koliko bi došla ugradnja samo centralnog odnsosno centralnog i daljinskog zaključavanja za VW Polo 6N2 sa 3 vrata? Hvala.
 14. Može li mi netko reći gdje se najpovoljnije mogu nabaviti vanjski retrovizori za Polo 6N2 i ručkice za podizanje sjedala na modelu sa 3 vrata? Zahvaljujem na svakoj informaciji. Pozdrav svima.
 15. Pozdrav svima, Od kraja prošle godine sam ponosni vlasnik Pola 1.9 SDI, model 6N2 iz 2001, i za sada imam samo riječi hvale za njega. Ono što me zanima je nekoliko detalja oko kontrolnog servisa koji bi trebao napraviti u nekoliko idućih dana/tjedana. Zna netko koliko to otprilike dođe? Odnosno može li netko preporučiti servis u kojem to neće doći previše? Isplati li se uopće ići u ovlašteni servis tipa Auto Remetinec? Isto tako me zanima koje ulje preporučate za njega? Po VW ide Castrol Edge Turbo Diesel. Ako ima neka druga solucija sa boljim omjerom cijena/kvaliteta neka se javi. Toliko za prvo pitanje. Pozdrav.