brletheking

Član
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by brletheking

  1. Imam Passata 2.0 TDI Bluemotion (110 KS) iz 2009. i u zadnje vrijeme mi se pale dvije greške. P2015 prilikom paljenja i lampica motora stalno svijetli bez utjecaja na snagu. P0299 prilikom jačeg gasa/na usponu nakon čega motor izgubi snagu no koja se ugasi nskin gašenja. Ima netko preporuku dobrog servisa/dijagnostičara u Zagrebu? Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
  2. brletheking

    VW PASSAT B7 manual / RNS 310/315 manual

    Zna netko gdje se može još naći ovaj manual na hrvatskom? Hvala unaprijed.
  3. Poštovani, Ima li netko slučajno lijevi blatobran i prednji branik za POLO 6N2 SDI (13" kotači) srebrene boje? Dario
  4. brletheking

    K: Čeličnu felgu 13"

    Trebam jednu čeličnu felgu 13" za VW Polo 1.9 SDI iz 2001. godine (tip 6N2). Ako netko ima viška može poruka na PM: Hvala unaprijed. Pozdrav.
  5. Pozdrav, Ima netko prednji desni rukavac za Polo 1.9 SDI iz 2001. (model 6N2)? Hvala unaprijed za info.
  6. Ima netko zadnje staklo (na gepeku) za VW Polo 6N2 (godina 2001) sa 3 vrata? I nekoga za ugradnju van radnih dana :-)
  7. Ako netko ima VW znak iz prednje maske za VW Polo molim ponude na PM. Hvala.
  8. Pozdrav, Ima li netko za preporuciti mehanicara za VW u Zagrebu koji radi poslijepodne ili subotom. Prednost bi bila zapadni dio grada. Ono za sto mi treba je zamjena spojke na polu 1.9 SDI iz 2001. Hvala na pomoci.
  9. brletheking

    Auto presvlake

    Pozdrav, Zna li netko gdje se mogu povoljno nabaviti auto presvlake po mjeri? Imam Polo 1.9 SDI iz 2001 (6N2) i treba mu malo osvjezenje.
  10. Pozdrav svima, Pitanje za iskusnije od mene. Na Polu 1.9 SDI mi je spojka zrela za zamjenu. Ima netko savjet gdje to dobro i povoljno odraditi? I ako je moguce mestra koji radi poslijepodne ili subotom. Malo mi je tlaka sa posla otici, tj. tlaka mi je se na posao vratiti bez auta.
  11. brletheking

    Polo 6N2

    Pozdrav, Koliko bi došla ugradnja samo centralnog odnsosno centralnog i daljinskog zaključavanja za VW Polo 6N2 sa 3 vrata? Hvala.
  12. Može li mi netko reći gdje se najpovoljnije mogu nabaviti vanjski retrovizori za Polo 6N2 i ručkice za podizanje sjedala na modelu sa 3 vrata? Zahvaljujem na svakoj informaciji. Pozdrav svima.
  13. brletheking

    Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

    Pozdrav, Imaš li mozda vanjsku plastiku retrovizora (crnu ili srebrenu) i one plastične polugice za dizanje prednjih sjedala za Polo 6N2 (2001.)?
  14. Pozdrav, Koliko bi došla ugradnja samo centralnog odnsosno centralnog i daljinskog zaključavanja za VW Polo 6N2 sa 3 vrata? Hvala.
  15. brletheking

    Retrovizori i ručkice za dizanje sjedala

    Trebala bi mi samo vanjska plastika. Moje isprike na zaboravljivosti.
  16. Pozdrav svima, Od kraja prošle godine sam ponosni vlasnik Pola 1.9 SDI, model 6N2 iz 2001, i za sada imam samo riječi hvale za njega. Ono što me zanima je nekoliko detalja oko kontrolnog servisa koji bi trebao napraviti u nekoliko idućih dana/tjedana. Zna netko koliko to otprilike dođe? Odnosno može li netko preporučiti servis u kojem to neće doći previše? Isplati li se uopće ići u ovlašteni servis tipa Auto Remetinec? Isto tako me zanima koje ulje preporučate za njega? Po VW ide Castrol Edge Turbo Diesel. Ako ima neka druga solucija sa boljim omjerom cijena/kvaliteta neka se javi. Toliko za prvo pitanje. Pozdrav.