vwecomakina

Član
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vwecomakina

  1. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Eto ga za ovu nedjelju lokacija je rout 66 lokal kod nsba tj.parking,ako se ne zna gdje je to ulica je paromlinska 47 pa prokopajte po guglu...vrijeme je isto!!!vidmo se ovo je samo za probu ako nebu pasalo mjenjamo...i nema da vas nema...
  2. Dakle evo o cemu je rijec nazalost samo za aute 30+ godina,a vi drugi ionako imate hrpu svojih susreta i skupljanja ,plan je da se nedjeljom zagrebcani i sira okolica skupljaju starodobni automobili na nekoj lokaciji koja je jos u razmatranju te uz neko sitno druzenje,mala voznjica te na caj/kavu/sok/pivu laprdamo o bilo cemu jel kao svi normalni ljudovi...e sad jedino sta bi bilo jest to da meni u inbox posaljete broj telefona,a ja vama tocnu lokaciju gdje cemo se svi okupiti,vrijeme ce vjerojatno biti oko 17:00,ovaj isti post je stavljen na par foruma pa se lagano skupljamo stoga u principu golfovi jedinice ili ostali stari modeli vw-a su dobrodosli,a drugi molio bih vas nhf !!probijanje leda ovu nedjelju u 17:00 sati,a o tocnoj lokaciji gdje bit ce te obavjesteni putem mobitela kojeg ce te mi ostavit u inbox...zivili!!
  3. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Novo proljetno/ljetno mijesto za okupljanje...uskoro!!
  4. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Navratite i ovu nedjelju kazu vrijeme ce bit dobro za prosetat kucne ljubimce tako da...
  5. vwecomakina

    stari krovni nosac od golfa 1!

    peugeot nije ukljucen u cijenu Uploaded with ImageShack.us
  6. prodajem stari golfov krovni nosac u odlicnom stanju...ako ce fotka bit potrebna naknadno ju stavim...cijena 200kn,broj telefona 098 823 841,vedran! moze i zamjena za nesto od starih buba!
  7. Ma djabe pratit prognozu kad kazu promjenjivo oblacno uz kratkotrajne pljuskove,te moguc snjeg u sredisnjoj hrv i okolici i aj ti sad vidi sta ce bit !
  8. Volio bi doci sto vise najvjerojatnije cu i doc te datume u rijeku,ali opet nebi volio da se racuna na mene tj.da kazem da dolazim,a ne dodjem jer ako bude grdo vrijeme,kroz gorski kotar ja nemogu nikako sa svojim auticem,a nije da nebi volio...kotizacija nije problem pa ako se moze platit na licu mijesta super,a pokloni nisu najbitnija stavka !!
  9. Opet pitanje se moze kao padobranac doci normalno ili?!!jer vidim svi se predbiljezavate za nesto pa reko da ne poljubim vrata ako navratim?!!
  10. Evo ovako ekipa mislim da cu ici na ovaj susret no medjutim volio bi da netko jos ide sa svojim autom,ali po staroj cesti posto je moja krama malo starija pa ako mi prdne putem bar da imam moralnu podrsku i naravno ono bitno je da moj auto neide preko 80-nikad...eto,ako se netko nadje iz zagreba da bi se gegao do rijeke starom cestom neka mi se javi,naravno ako padne snjeg ja nemogu nigdje tako da sve onda odpada?!!
  11. A i to sto kazes...procitao !
  12. Pozdrav ekipa ako moze netko nabrzaka naskrabat sta i kako i gdje da ne citam od pocetka da ako sredim kramu da moze ic na duza putovanja mozda bi se pridruzio karnevalu ?!!
  13. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Stress hvala na fotkama i ovdje svaka ti dala,ja sam ih prebacio na jos dva forama valjda nije greda :/ !!
  14. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Ajde ajde istina bio je jedan prekrasni primjerak gti-a ,ali za razliku od proslog vikenda ovaj put vas malo bilo!!
  15. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    nitko od keceva danas,a odlican odaziv
  16. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Dakle ekipa i ove nedjelje se vidimo na istom mijestu...madam se u sto vecem broju najavila se povelika skupina razno raznih entuzijasta stoga...getro garaza zadnji kat 17:00!!
  17. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Ajde ajde pravi izgovor zlata vrijedan ,drugu nedjelju ocekujem cijelokupno druzenje jer sam i ja veliki fan keceva i samo je pitanje vremena kad cu jednog nabavit !!
  18. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    filmic ce reci vise od slika ,kecevi su definitivno nadmasili sve,nisam uspio puno sa vama popricati jer ste se nekako distancirali,ali drugi put cemo ispraviti to...svaka cast ekipa iduci put se nadam jos vecem vasem broju jer bilo bi glupo stat na ovo jednom...jedan ko nijedan...znaci iducu nedjelju isto mjesto u vecem broju...vrbani getro garaza zadnji kat,17:00 sati...eto do iduceg tjedna ekipa
  19. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    I zadnji put da napomenem...znaci veliki je odaziv razno raznih entuzijasta i pojedinaca sa starim kramama pa svi fauveljubci koji posjedujete jednog starog vw-a dobro dosli ste!!nadam se da se vidimo u sto vecem broju!!pozdrav
  20. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Ipak dva keca,ajmo ajmo ljudi ima vas jos...javljajte se polako!!
  21. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    ljudovi samo jedan kec ce doc?!?!necete valjda dopustit da vw bude u manjini !!
  22. vwecomakina

    za(gr)ebancija!

    Nitko nema golfa keca ili stariju duju te neku drugu staru vw kramu na podrucju zga i okolice ?!