Dottore

Član
  • Content Count

    2953
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dottore

  • Rank
    R32
  • Birthday 03/26/1983

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    Golf III GT TDI , Polo 9n SDI
  • Interests
    tuning kočnice

Recent Profile Visitors

14347 profile views
  1. Dottore

    Diskovi/Pakne

    @Mouse-Ri Dobar izbor.
  2. Pusti si svog frenda i lovačke priče, ali činjenjica da ne znaš da DFP nije isti kao u Peugeotu FAP.
  3. @Autofreak Dobio sam ja i razmišljam napraviti na proljeće. Trenutno nemam viška vremena svratiti na servis Ne brini se, dobit ćeš na svoju poštansku adresu (ako si već odradio u ovlaštenom servis)
  4. Dottore

    Gume

    Ne znam kaj ti mudruješ offtopicom u temi Gume. Nađeš temu predviđeno mjesto i tamo postaš. Sad gledam tvoj profil i tek si regan od 12 Lis 2016. Buahahaha i toliko o ozbiljnosti. Sad hvališ sa MK5 R32 i onda staviš Minervu. Sve mi je jasno ko dan i noć. Doviđenja.
  5. Dottore

    Gume

    I opet mudruješ. EBC je najgori. To si vozio sve u istom danu? I opet izmišljaš toplu vodu.
  6. Dottore

    Gume

    Jok, samo da ne postaneš ubica u crnim kronicima
  7. Dottore

    Gume

    Minerva? Ne bi to ubacio ni u romobil. Pusti svoje priče frend vulkanizera i reklamacije. Njemu je cilj riješiti da rasproda.
  8. Dottore

    grudnjak za haubu

    Ja bi stavio foliju nego grudnjak.
  9. Dottore

    Ulje i filter ulja - prvi put

    Kosti, ne nerviraj se.. Ima šta raditi u servisu.
  10. Koji FAIL!!!! Puno toga pisalo loše o Vulkalu. Od montaže i balansirke do špura. Čak i vješto izbjegavaju priznati reklamacije. Nema šta , 200kn bačen u vjetar.
  11. Uteg služi da ne vibrira. Ono što čuješ je moguće pogrešne promjene rotacije gume usljed lošeg špura. Svaki vulkanizer mora označavati gume. Ako nisu označene i tu može biti problem. Najbolje da odeš u Autolab jer imaju Hunter balansirku.
  12. Da grebe po čeljustima onda bi vidjelo silna oštećenja. Sumnjam da 256mm disk sa čeljustima toliko dohvatile utege sa 15" felgom ( dosta ima razmaka ) Je li nova guma bila? Ovako bi naslijepo pogađali.
  13. Dottore

    Golf V 1,9 TDI Ulje

    Puno je pisalo po temi, veliki trgovački lanac kupuje u velikim količinama i zato jeftino nabavljaju. Jesi li pročitao tko je dobavljač ? Onda bi znao otkuda nabavlja i koji je lažnjak. Akcija odnosi na neki model (iako nisu naveli koji model u pitanju)
  14. I ja sam nakon kupnje šestice odradio kod Kolopera i nakon dvije godine u Autolabu sve zeleno. Sa bivšim MK3, Vulkal nije znao srediti kako treba nakon tri pokušaja (onda počinje sa izgovorom kriviti na felgu, gume) Koloper je sredio kako treba Samo mi nje jasno koliko odstupanja ima desna strana u odnosu na lijevu. Testirano sa istrošenom gumom? Ležaj? Osmica? @Auto Slažem se, bez alata nema znanja. Svaki mehaničar bi znao rukovati kako treba.