Passat

Member
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Passat

 • Rank
  GTI
 • Birthday 08/06/1988

Profile info

 • Name
  Goran
 • Vehicle
  Passat 4, 1.9 TDI
 • Location
  Bjelovar
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

6389 profile views
 1. Pase li servo letva sa pola 6n classic sa 1.9 SDI motorom na passata b4 meduliniju?
 2. Passat

  Podizanje passata b4

  Staviš 195/65/15 gume i visok je ko neboder. Ružno za vidit.
 3. Ti 1.2 motori su dosta kratkotrajni, 150-200 tisuca naprave i dosta im.
 4. Passat

  Popravak klime DIY?

  Usparaj si novce i plati majstora. Jer ak ides sam na kraju te skuplje izade. Velika je vjerojatnost da taj kompresor ne radi ili ce geknut uskoro, postoji sansa da u hladnjaku, vodovima i isparivacu ima spene. Budes to petljao za 300 napunio pa pusti, pa onda opet slazi pa opet puni i tu si vec na 1000 kn. Jos ak nekom kazes da bi mjenjao ulje u kompresoru, samo ce te neugodno pogledat.
 5. Naprijed kak TDI veli, otraga isto na sarafe sta stezu prihvat zadnjeg mosta za karoseriju. Passat ima 4 sarafa po prihvatu, a G2 tri kolko se sjecam.
 6. Passat

  Doktori od klime

  Tak bi trebalo bit, meni ga kod kretanja gasi I kod ubrzavanja. Da motor u tim situacijama ima vise snage. Ako ti je otisao motoric klapne na G3 climatronicu treperi display kod davanja kontakta.
 7. To ti je suplji selen, tak to obicno je. Imas I one koji su puni, al ti su I tvrdi. Selene vidis ako pajserom napinjes vilicu koliko hoda ima. Stabilizator skoro nikak, ima tolko mali luft, a kucka ko da kociju vozis, no oni nisu skupi. Za manje od 200 imas obadva malo bolje kvalitete.
 8. Ovo sta kucka ti je regazzoni rekao, a ovo sta trese dok kocics su spigani diskovi.
 9. Ne, nije manja potrosnja, nego ugladenije radi.
 10. U starog TDI-ja samo politra dvotaktola na 400 kn goriva I motor sapce
 11. Passat

  Akumulator

  Kod nas u Bj u Munji je CIAK akumulator, ako doneses stari, jeftiniji nego u CIAK autodijelovima.
 12. Alt ide dolje, kompresor se zamakne I moze pumpa ic dolje, nije neka znznost, al ima posla.
 13. Nema te šta brinut, ide to bez petljanja po zupčastom remenu. Skineš cjelu pumpu, na stolu zamjeniš poklopac pumpe i vratiš nazad. Tebe muče ti šarafi od poklopca pumpe, ali ako skineš cijelu pumpu dolje onda to ide bez beda.
 14. Passat

  Sredjivanje muldi?

  Da se rijesit sam moras pogodit majstora. Npr. meni je na passatu radio limar koji mi je sredivao cijeli auto. Ja sam mu donio drugu zdravu kapu mulde I ovaj je to skasapio I sfusario da sad prije zime moram nakon 3 god to dobro zastitit jer vidim da hrda u blatobranu. Druga strana je propala pol godine nakon lakiranja jer ovaj prvi ju nije ni pogledo. Onda sam promjenio majstora. 800 kn sredivanje mulde I promjena pantova na vozacevim vratima (onaj prvi ni to nije uspio). Dan danas tu muldu ne treba dirat, s motorne strane se ni ne kuzi da je radena.