MladenRI

Član
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MladenRI

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/12/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Mladen
  • Vozilo
    VW Golf MKV
  • Web
    http://
  1. nisam znao.. mislio sam samo da se ide kad se mijenja kugla.. tnx
  2. Selene sam promijenio u ovlaštenom servisu i stavio originalne.. istina je da nakon toga nisam išao na špur, ali ne znam da li uopće treba? što se tiče "udobnosti" sad je puno bolje: više ne drobi kad naiđem na rupu i imam osjećaj da je auto "čvršći".. Stvarno ne znam.. otić ću opet u servis i reklamirati.. to je jedino što mogu zasada.. pa neka oni nađu što je ili nije..
  3. Bok! stavio zimske sa novim flegama i ostao problem.. e sad bi se morao baciti na te nosače motora.. i moram ici prekontrolirati još jednom kuglu.. javim sta sam napravio..
  4. Hvala ti na odgovoru.. pogledat ću malo pa javim.. pozz
  5. kako da provjerim da li se radi o nosaču motora sam? ili moram kod ovlaštenog? imaju li nekakvi znakovi? Hvala! jer ne bi htio nešto mjenjati sto je dobro.. seleni su mi bili stradali pa sam promijenio sve, to sam morao, al da sad ne izmjenjam čitav ovjes.. Znači letva ne može biti, seleni su novi, amortizer sumnjam da bi potegnuo volan.. ostaje kugla i nosač motora.. ovi u servisu su rekli da je kugla ok, praktički nosač bi bio problem.. samo trebam način kako da ga provjerim.. hvala! LP
  6. hvala na savjetima, ali ipak ću pričekat da stavim zimske gume i druge felge pa ćemo onda vidjet da li vuče ili ne..
  7. Promijenio prednje selene! orignialne sam stavio u ovlaštenom servisu. volan mi i dalje potegne ulijevo! sjetio sam se da sam bio udario zadnju desnu felgu.. kad je volan 100% u centru pri vožnji na malo većim brzinama mi trese..
  8. identicno se desava i meni.. ali navikao sam da je to tako i bok..
  9. MladenRI

    Golf 5 zvučnici za zadnja vrata

    http://www.autosound.hr/ponuda/opsirno/Hertz_DCX165-9-160/ nemaš greške sa ovima.. LP
  10. MladenRI

    dvomaseni zamašnjak

    eto, baš šteta.. :// ma svakako se ja slažem s tobom, i namjeravam, samo kad uhvatim vremena.. samo ima kolega koji na svaki šum raskopavaju auto i traže greške, mjere kompresije itd.. isti sam i ja takav bio kad sam bio mlađi.. a sad sam uvidio da sam minimalno zbog takvih stvario zdrobio 2-3 k €.. zato se sad i ne žurim pretjerano, sve dok je u granicama podnošljivosti.. a to svaki vozač koji zna svoj auto osjeti kad je to.. a na cesti može stati i najispravniji..
  11. MladenRI

    dvomaseni zamašnjak

    Evo, u petak (sutra) navečer sam u Čapljini u restoranu Dalmata u svatovima pa bit će mi drago da popijemo piće i da probaš kako se auto " raspada" )
  12. MladenRI

    dvomaseni zamašnjak

    Ne, ne čekam ja da mi auto stane nego ću se još voziti ovako.. kad se pogorša onda ću ga mijenjati, a možda i stane.. ko to zna sad.. vozim ovako vec 20 000 km.. nemam vremena, a auto mi treba.. normalno da sam svjestan da se nešto drugo može pookvariti uz to.. da sjednete i probate krenuti u autu vidjeli bi da uopće nije ništa strašno.. laaagano podrhtavanje i to je sve.. ne proklizuje ništa, ne udara, ne lomi, nema nikakvih drugih zvukova.. što se tiče HAK-a: Jedna usluga vraćanja vozila u Hrvatsku iz inozemstva, do ukupno najviše 4.000 kn (s PDV-om) - znači do mjesta prebivališta, a ne do carine... Besplatne usluge pomoći na cesti ukupnog iznosa do 2.500 kn (s PDV-om) - ukoliko ga ne mogu popraviti na licu mjesta voze ga dok ne nabiju 2500 kn što je nekih cca 250 km prijevoza cijene možete vidjeti na cjeniku: http://www.hak.hr/1987/cjenik/
  13. MladenRI

    dvomaseni zamašnjak

    Slažem se.. konkretno imam HAK Europa pretplatu, 500€ sa strane i kad se više ne bude moglo voziti, zovnem HAK i odvuku me tamo gdje im kažem.. Moj mehaničar zna za taj zamašnjak i to meni uopće ne predstavlja neki problem.. normalno da ću se naživcirati itd, ali odgađati ću dok god ne bude bilo ružno za voziti..
  14. MladenRI

    dvomaseni zamašnjak

    Svatko ima pravo na svoje mišljenje.. ja se vozim normalno.. kako sam i rekao, čuo sam punoo lošije zamašnjake od ovog svojega.. a da treba mijenjati odmah SVE kad nešto šušne ili se zatrese to možeš nekome drugome pričati.. svi mi koji vozimo znamo što je podnošljivo i kritično.. nisam neki ekspert, al znam kad mi se auto raspada, a kad ga mogu voziti još..
  15. MladenRI

    dvomaseni zamašnjak

    ma sve znam.. ali kažem, vozio sam tog passata iz 2006. i čuo sam što je "zadnji stadij" zamašnjaka.. ova podrhtavanja ne smatram toliko kritičnima da bih išao mijenjati kvačilo i zamašnjak.. kad krenu drugi problemi (lupanje na leru, lupanje pri kretanju itd..) odmah ću zamijeniti sve..