ErRoR

Član
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ErRoR

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/04/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Juraj
  • Vozilo
    Mercedes w202
  • Web
    http://
  1. ErRoR

    klapna Gasa 2.0 Tdi BkD

    Znaci nova samo. Nova je negdje oko 1500kn koliko sam vidio. Koliko sam vidio ista je i u 1.9 motora? Mozda bi mogao naci polovnu neku od 1.9 za dobru cijenu.
  2. Neki dan mi se upalila lampica check engine na navedenom motoru. Kako nisam stigao spajati suto da vidim koji je kod, potrazim po netu razloge i vidim da obicno klapna gasa pravi problem na tim motorima i da osigurac ode isto sa njom. Pa me sada zanima u slucaju da ne klapna zveknula, a velike su sanse da jeste. Da li se moze ocistiti, ili reparirati, ili se pak mora nova uzeti? Navodno mororic radi kak treba ali zupcanici puknu i onda nastane problem, pa da vidim jel tko tu imao slicno iskustvo sa navedenim motorom i problemom? Hvala.
  3. Hmm ja mislim da nema veze prekidac sa time. Ako nemas RLS senzor, on ce ti paliti svjetla i danju i nocu kada je opcija aktivirana, a ako imas, samo nocu. Ti ako nemas na boardu moras na vcdsu upaliti 0-9 central electronic 0-7 coding, pa long coding helper, pa 05 byte i 07 ak se ne varam. No uglavnom preko vcdsa, vasa ili treceg mozes upaliti sigurno.
  4. Ekipa shema je ipak bila u redu. Fora je sto se zica vuce sa bordnetza, a ne iz prekidaca i to je to.
  5. Koji je na kraju zakljucak u ovoj temi? I mene zanima, jer bio isto radio na 103kw bkd motoru. Nemam problema sa EGR-om, ali ga isto tako nikada nisam ni cistio, pa sada ne znam sta je pametnije ocistiti ga i softwerski ga pritvoriti da ne javlja gresku, ili samo ocistiti i vratiti natrag i ne dirati nista dok radi.
  6. ErRoR

    Kljuc audi a3

    Ak je problem u kljucu, a ne main elektronici koja je u vozacevim vratima moze to sloziti bez frke.
  7. Mislim da su poslije 2008 svi imali 30 bitni boardnetz i da mogu sa rucica upaliti board, bez obzira na opremu. No ako je slabiji boardnetz svejedno se moze upaliti sa dijagnostikom, tak da ovi sto nemaju ba boardu tu opciju nek idu najblizem clanu sa vcds-om d mu to iskodira.
  8. Moze trendline, sa rucicama, a i 6ica, jedino da ga netko nije ugasiio preko vcds-, pa ga treba ponovo upaliti.
  9. Vidis tihca kak je to simple na tvom autu, sva wag grupacija poslije 2008 ima tu opciju.
  10. Vama za gofa je lako samo preko lapa upaliti i to he to, ak je jaci boardnetz na petici i mislim svakoj sestici mos sa board-a preko rucice upaliti. @Penic drug moj ja sam danas isao u Ovlasteni i ima elektricar, onak mladji momak, kaze moze to samo programom, ja velim ne ide mora ici zica, i spoji ga on, veli jebiga ipak mora zica, i nije mu jasno u 5 ne treba a ista patforma auta i sve isto, al et. Skidaj tu tablu i slikaj mi te zice, ak me ti be spasis nece nitko.
  11. Je li rijesenje uzeti ovaj novi prekidac? Ili opet treba zica?
  12. Pozz ekipa. Po netu vidim da se radi ova fora na 8P modelu, i na Golfu 5 (isti su prekidaci i imstalacija) Eh sad ja sam upalio na vcds-u i kodirao, no na kraju nisam nasao shemu za zicu koju trabam prespojiti. Na netu sam nasao uputstvo koje detaljno pokazuje sta i kako, no izgleda da auto sa linka nije za nase trziste (UK), pa ni konektori na prekidacu svjetsla nisu isti. Evo link http://audiretrofit.quinlivan.net/cominghomelights Dakle kod mene konektor nije ovakav i nemam 12 pinova, a ni slovne oznake. Vjerujem da ima netko na forumu tko je to vec radio i da zna o cemu pricam, pa bi bio zahvalan da mi proslijedi info kako i sta, jer sam zbog toga i vcds uzeo. Tu su slike kako moji konektori prekidaca izgledaju.
  13. Na prodaju PK-Design carbon polished Felge bez guma 18 Inch. 8J ET35 5X112. Fele su zgrebane, te bi ih bilo pozeljno srediti da to bude tip, top. Postoji mogucnost da se kod mene srede prije prodaje i slicno. Cijena za ovako kak jesu 200€. Kontakt PM. Ili porukom na 00387 63 370 514. Dostava za HR po dogovoru.
  14. Na prodaju golf 3 Gti Edition, auto je 95 god. I Dubrovacke su table. Fora je sto je auto ostao u bosni i sada je komplikacija preci granicu, jer su mu istekle tablice. A vucna sluzba se ne isplati. Barem ne meni. U autu je 2.0 8v motor i auto je u jako dobrom stanju, redovno odrzavan od strane vlasnika. Klima, 4x el stakla, el spigle, airbag 2x itd... No ja sam izvadio sjedista tu nasem clanu foruma, pa tako da je krenulo, znaci moze i u dijelove. Kome sto treba nek pita tu ili na pm. Cijena ovak kompletnog auta kak je na slikama bez sjedista je 5500kn.
  15. ErRoR

    :P Sjedista GTI EDITION

    Sjedista trenutno rezervisana za clana foruma, molio bih da se ne zakljucava tema dok se ne utrvdi transport. Hvala.