stjepan1

Član
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stjepan1

  • Rank
    SDI
  • Birthday 11/16/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Stjepan
  • Vozilo
    PASSAT 2.0 tdi 4motion
  • Web
    http://
  1. stjepan1

    K: Usisna grana, Passat B6, BKP

    U petak sam nabavil, tak da trenutno netrebam, zaključavam post. p.s. nisam ju još montiral, nadam se da radi, ako ne šaljem vam PM.
  2. pozz svima, ako neko zna ili ima BKP, 16v, plastična Hvala lp
  3. stjepan1

    Pomoć oko ključa

    Ledica svjetli. E sad, di ja mogu tu elektroniku nabaviti?
  4. stjepan1

    Pomoć oko ključa

    Prekidači su uredu na tom ključu koji ne lovi. Na drugom ključu mi je jedan bio ''potrgan'' pa su ga lemili. No radi se o ovome koji ne ''lovi'' otključavanje/zaključavanje a mogu paliti auto sa njim. Stoga predpostavljam da nije kod vrisnul nego nekaj drugo.
  5. stjepan1

    Pomoć oko ključa

    našao nešto kod brave paljenja. Al ne bi li onda imao problem i sa samim paljenjem auta? A uostalom, drugi ključ mi normalno otključava i zaključava (gumb iliti prekidač, od zaključavanja su lemili, jer je bil sjeban, ali sad radi), pa ako je do brave, kaj nebi onda oba ključa zafrkavala?
  6. Znači sličan problem, nisu se mogla otvoriti vrata iz vana, nakon malog pregleda sklužim da je sajla koja je zakačena na kvaku otpala. Ja to raskopal, složil radi.... i sad nakon 3 mjeseca, imam drugi problem. Kad auto zaključam pa nakon otključavanja nemogu otvoriti izvana vrata, mora netko iz nutra, odnosno spustim prozor otvorim vrata na unutarnju kvaku. Nakon toga, do sljedećeg zaključavanja mogu otvarati izvana vrata, radi.
  7. stjepan1

    Xenon pri kraju i ebay žarulje ?

    Pozz ekipa, znači, prije 2 dana jedno mi je svijetlo počelo svijetliti ljubičasno da bi danas ujutro otkazalo poslušnost uz poruku ''front right dipped beam not working'', e sad, jel to žaruljica ili balast? I još jedan savjet, u orginalu jedna košta 950 krznenih životinja, e bay ne dolazi u obzir, kod tokića je 650 + popust. Ima ko kakav savjet di to kupiti? Poanta u svemu tome je da bude radilo, i da ne crkne za god dana. Aha, i ima ko kakv savjet oko mjenjanja žaruljica?! Servis ili?
  8. stjepan1

    Passat b6, diskovi i pločice

    Ma gore sam nedorečeno napisao, ovlašteni servis sam mislio samo pod redoviti jer do sada, do 220tkm, auto je bio servisiran u ovlaštenom servisu. Pa sad si razmišljam dal da ga i dalje furam tamo ili ne. mislim da su od 312 mm diskovi (ako se nevaram)
  9. Dakle, passat 07 godina, 4motion, 104 kw, naprijed ima dvije veličine diskova, jedan od 320 mm i od 340 mm, (neznam dimenzije u milimetar). Nek me neko savjetuje, ako sad imam manje mogu staviti veće i obrnuto? Još jedno pitanje, auto sa 220 000 km, i dalje u ovlašteni na servis ili ne?!
  10. Znači imam problem sa kvakom na vozačevim vratima, nemogu otvoriti vrata izvana. Odnosno, kada probam povuć kvaku, onda ima onaj prazan hod i ništa se ne događa. Ima ko kakvu ideju kako to riješiti ili moram u ovlašteni?!
  11. stjepan1

    Klima

    Šimun u štefanovečkom zavoju 1, on još uvijek radi. E sad, ja neznam jel to taj šimun o kojem se govorilo i da je na dobrom glasu.
  12. stjepan1

    Klima

    Jel bil ko kod šimuna u dubravi?
  13. stjepan1

    Klima

    Čital sam neke teme na forumu u vezi klima, ali nisam našao na odgovor koji bi me zadovoljavao, a moje pitanje je dakle, passat 07 godina. Upalim klimu stavim na minimu i na 3 ili 4 stupnja puhanje, prvo joj dugo treba da krene hladiti, i onda još opće ne čujem kompresor da radi. Jedino po čemu primjetim da se nešto događa je da mi potrošnja (u stanju mirovanja) skoči sa 0,4 na 0,6 ili 0,7 l/h. Ventilator vrti. Imal sam passata 02 godina, i tam se lijepo čuo kompresor kad se upali, a ovdje niš.