1.9 TDI

Član
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 1.9 TDI

  • Rank
    SDI
  • Birthday 11/27/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Goran Vuković
  • Vozilo
    Passat 1.9 TDI
  • Web
    http://

Recent Profile Visitors

2126 profile views
  1. Dečki caka je bila u pločicama jer su mi dali keramičke ATE i previše grizu na obične diskove i grije se!! Te pločice se kako trgovci kažu koriste za posebne diskove koji su narezani ili imaju bušene rupe zbog boljeg hlađenja.. cilindri si bili ok rastavio sam sve i pregledo ujedno podmazo i vratio nazad.
  2. Da vidiš to nisam probavo dal cilindri rade il štekaju , U nedelju ču skinut probat razradit pa se javim. hvala
  3. Pozdrav Situacija je sljedeča golf 6 gti 2009.g mjenjao sam zadnje disk pločice, diskovi su dobri ali su bili malo nepravilno potrošeni i spaljena površina pa sam ih fino stavio u tokarski stroj i potokario minimalno da je ko novi. Montiram sve gore znači stavljam nove ATE pločice i obrađene diskove, sa alatom vračam kočione klipiče u nulti položaj novi limiči ispod pločica i novi šarafi za čeljusti " jedan klipič mi se malo teže vratio sa alatom moro sam dosta napet sa ključem pa je kreno" vodilice čeljusti klize lagano i ne štekaju. I nakon probe zadnji se diskovi više griju od prednjih !!! kad priđeš rukom do felge osjeti se ta vručina a napred puno manje. Šta sad tu može bit problem ako je neko imo takav slučaj????? prije zamjene sve bilo ok! Kad je auto u zraku pritisneš nožnu - pustiš kotači se lagano okreču, povučeš ručnu - pustiš kotači se lagano okreču. Zašto bi se sad grijalo više kad je sve novo? gdje je caka..? ?
  4. Ma dvije pive javio bi se ja i prije ali nije radio forum, spojit ču ga na dijagnostiku pa poništit hvala još jednom
  5. A moguče da je do akumulatora jer kažu ako padne snaga ispod 80% da neradi start stop e sad! možda je neko imao takav problem pa može nešto više reć???? Meni je preko ljeta bilo sve normalno a sad start stop radi svega par puta !!!!
  6. Evo da javim sve radi normalno i brzo postigne radnu temperaturu! Okretaji padnu kad se zagrije znači u pravu si. ali jedino mi je čudno zašt više ne gasi motor kad stanem i to mi je prestalo radit neovisno o onoj tipki bila ugašena ili upaljena ??? dal to ima kakve veze sa nekom temperaturom vanjskom ili slično jer preko ljeta je radilo !!
  7. Ok javim se dok vidim kak sve funkcionira.. Nekih pola godine je auto kod mene
  8. Evo promjenio termostat dsg-a upravo sad, ali nisam još testiro temperaturu. Sigurno bude dobro jer je stari osto otvoren "zašteko" Ali još jedno pitanje zašto drži visoke okretaje na leru nekih 1000 i ne spušta ih??? Dali je neki od senzora u pitanju i koji? Da se ispravim ne senzora nego indikatora temperature...
  9. Hvala puno idem u nabavu tog termostata pa dok ga zamjenim javim temperaturno stanje
  10. Ja sam išao nekom logikom ali ipak nešta treba i znat da postoji taj drugi termostat na protoku vode koji ide prema hladnjaku dsg-a!! po tome bi on trebo bit kriv da je zašteko ili ne zatvara dobro.. i ako mi može neko objasnit koji je zadatak ventila strujnog koji je sa donje strane motora na sistemu za hlađenje dal on propušta neki protok u određenom trenutku pošto ide cijev od motora prema getribi ??
  11. pozdrav ekipo! Nema radne temperature neovisno o režimu vožnje i drži visoke okretaje na leru! Radi se e Passatu 2013.g. 2.0 tdi comon rail 103 kw DSG mjenjač Promjenio sam glavni termostat koji je sa prednje strane bloka, mislio sam da je on ali opet ista stvar!! E sad on ima jos jedan termostat dsg mjenjača dali bi on mogo bit kriv pa prepušta tekučinu u hladnjak dsg-a?? ili je u nekom drugom elementu problem?? dali ima neko iskustva sa tim pa mi može pomoč ????? lp.
  12. kad odstoji jedan dan i prvo paljenje pocme dimit bjelo i nemirno radi.... kad ga sturiras poslje radi dobro i nema dima više.... šta bi moglo bit jer sam stavljo druge dize iz polovnog motora sa 170 000 km. naravno one njegve nisu valjale jer je treso na 2000 okretaja...
  13. Evo da javim ipak sam uspio sam pronač pa čak i na kraju dok se potrudiš nije komplicirano.. vođene funkcije pa očitavanje mjernih vrjednosti i na tablici pod brojem 13 su dizne pozz...
  14. Dali možda imaš točnije informacije gdje treba ic u koji meni da ne tražim puno??
  15. pozz dečki .. dali se mogu preko dijagnostike VAS 5054 A vidjet rad injektora i kako?? hvala...