kostolomac_cro

Member
 • Content Count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kostolomac_cro last won the day on March 4

kostolomac_cro had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About kostolomac_cro

 • Rank
  GTI
 • Birthday 02/02/1987

Profile info

 • Name
  Valentino
 • Vehicle
  Golf V 2.0 TDI
 • Location
  Cakovec
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

2,773 profile views
 1. Po meni trebao si dat ovlaštenom da zamjene set zupčastog, nakon toga ako nije riješen problem, skidajte dolje ili ogroman popust na dijelove. Jer naklapanjem se može promjenit pola auta, a na kraju problem ostaje isti. Tko je krivo detektirao neka snosi i troškove. Ako je nešto što mrzim, zamjena dijelova po naklapanju, to jedinu korist imaju servisi-mehaničari , naravno kad nije na njihov trošak. Skidali bi oni meni to dolje većom brzinom nego su montirali. Treba se jasno i glasno postavit inače jedino što dobiješ prazan novčanik i izgubljeno vrijeme. Treba ti kvalitetan majstor, od naklapanja nema koristi.
 2. Nisam ni računao na ostale. Kad bih ja osobno našao na svojem toliko ''grešaka'' vozio bih ga isti dan kod njih, dok se ne riješi. Lijepo mi ispostavite dokument da ste zaprimili auto natrag i ''doviđenja''. Naravno i sva komunikacija napismeno od tog trenutka.
 3. Jasno da je sve ''unutra'', zato i zastupnik ''puše na hladno'' dok nema ( ako je uopće poslao zahtjev u VW ) potvrdu od VW-a. Dario je dobro napisao, na tu površinsku ''hrđu'' teško da će ostvarit garanciju, moguće da je motorni postor bio opran onak ''fušerski'' uzet perač i deri ..... ( što se kod motornog prostora nikad ne radi, jer postoje druge opcije pranja motora gdje takoreć voda se ne koristi )
 4. Garanciju mora odobrit VW-D, pogotovo veće zahtjeve, gdje se pismeno njemcima šalje detaljan opis problema. Može i HR posrednik to odobrit , ali nije ''lud'' da riskira kasnije u dogovorima sa VW centralom ako mu odbiju pa će sve ići na njegov trošak. HR uvoznik je samo posrednik, većini se neda zezat s time osim ako nije česta greška pa ima više reklamacija za istu stvar, jer ima hrpa papirologije, dopisa, ovog-onog, Sudjelovao sam u jednom slučaju gdje se za Polo GTI u garantom roku tražila komplet nova DSG getriba.
 5. Ako ti je odbijeno jamstvo možeš se ''slikat'' ili potrošit ''malo'' novčića i krenut u pravnu bitku, što opet ne osigurava da ćeš izvuć ''pobijedu'' na kraju. Zato je bitno imat jako dobre odnose sa ovlaštenim servisom pogotovo ako si njihov dugogodišnji korisnik, onda su u stanju pod i izvan garantnog roka priznat svakojake ''gluposti''.
 6. kostolomac_cro

  Passat b7 1.6tdi ne pali

  U Međimurju to slažeš?
 7. kostolomac_cro

  Ovlašteni servis - izmjena ulja

  Neostar je poznat po tome da radi sa najeftinijim dijelovima koji postoje na tržištu. Tako da to uzimaj u obzir. Nemam osobno iskustva s njima, pa nemogu konkretno reći negativnih stvarih osim da rade s najjeftinijim dijelovima. nekome to odgovara, a nekome ne.
 8. kostolomac_cro

  Gume

  Meni su te koji si nabrojio još niže na ljestvici od najlošijih Ispod Nexena nemoj ići, Kumho je bolji sigurno, a i nešto skuplji. A u Nexenima ti je razlika u buci i potrošnji goriva ( jeftinija naspram skuplje ). Skuplji Nexen je bolji od Kumha, ako gledaš zadane parametre, potrošnja goriva, samih guma, buka itd...
 9. kostolomac_cro

  Gume

  Onda sve znas, jer očito se voliš voziti sa ''glavom u torbi'', jer ove što si nabrojio nisu ni za stavit na građevinska kolica u ''normalnim'' dimenzijama, a kamoli u 19'' na auto Ja ću sad uzimat u 18'', ali ispod Dunlopa neću ni gledat, rađe ako nemam para dovoljno za kupit kvalitetne ću ostavit felge neka stoji još sezonu..... Ali da ne ''pametujem'' previše, tvoja lova, tvoj auto, tvoja ''glava''
 10. kostolomac_cro

  Gume

  Mislim da za tu cijenu ne postoji guma u toj dimenziji čak i one ''najlošije'' su dosta skuplje. Bar cca 1000kn ces po komadu morat potrošit.... ( tipa Nexen , Falken... )
 11. kostolomac_cro

  Passat b6 reparacija letve volana

  Hidromehanika na Slavonskoj prije par godina kolegi reparirala, i još funkcionira.
 12. kostolomac_cro

  Wrapping ili ceramic premaz

  To je po meni ''jeftino'', treba vidjet dali daje garanciju . U principu samo certificirani detaljeri mogu dat garanciju, a takvih je malo u HR.
 13. kostolomac_cro

  Wrapping ili ceramic premaz

  Dr. Kuko, samo takvi premazi su ekstra skupi. Sumnjam da ima ispod 5k kn ako se radi o top kvaliteti premaza i odrađenog posla, ako se dobro sjećam, daje se garancija cca 5-7 godina.
 14. kostolomac_cro

  Rezultati tehničkog - zacrnjenje

  Ljudi su počeli biti ''hausinžinjeri'' , sve i svašta ugrađuju, blindiraju, gase itd... Vrijeme je da se red napravi. I ja cu da naj... onda jer nemam DPF, ali ako treba kupit ću novi i kaj sad , osim manjka para u novčaniku😀