VWDoms

Član
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VWDoms

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Dominik
  • Vozilo
    VW Polo Classic 1.9 SDI

Recent Profile Visitors

2107 profile views
  1. Pozdrav ekipa, Na Golfu VI imam LED R20 svjetla marke Depo. Na desnoj strani izgorio mi je jedan otpornik, te mi baca grešku da ne radi zadnji štop. Zna li netko gdje ima za nabaviti taj otpornik? (Zalijan je u crnom kučištu sa konektorom)
  2. Pozdrav, Imam problem na Polu 9N3 2003g. sa klimom. Napunio sam klimu do kraja, ali ne hladi. Pošto je Climatronic samodijagnostika je pokazala greške 4fa flap recirculation motor 318 AC pressure switch F129 382 Compressor outlet Netko zna rješenje što je od toga svega na kraju problem?
  3. VWDoms

    Polo Classic mjenjač..

    Pogledao sam kak ima ona poluga mjenjaca i oko nje onaj crni prsten plastican poluga je dosta rasklimana skroz do dolje..
  4. Pozz, imam pitanje...mjenjač mi ima dosta lufta..klima se jako i nekad ga je teže ubaciti u 1 i 3 brzinu ostale idu solidno pa me zanima da li je to do rucice (kugle) mjenjaca ili do neceg drugog i ako netko zna kolika je cijena dijelova i ako ima neki postupak sa slikama da bih promjenil sam doma? Hvala.
  5. Evo opet mi se pojavio problem..rastavil sam motoric ocistil ga i radil je dobrih 20 min i onda opet skljoca i ne reagira..a kad je radio nekak mi se cinilo da vozacev podizac bolje radi nego taj suvozacev kaj skljoca
  6. Pozz zanima me da li netko mozda ima ovo za prodat ili ako ima mozda negdje za kupit ili nac na auto otpadu? Okolica zagreba,zagreb? http://m.ebay.com/itm/281706795198?nav=SEARCH
  7. radi sminke i bih hehehe a sad ak netko zna kaj sve treba
  8. Pozz, zanima me za Polo Classic 6kv2 cijena maglenki i kaj bih sve trebao da bi to pospojio kako treba?
  9. Tnx..budem rastavio i pocistio..molim se bogu da ce radit.. ☺
  10. Pozz zanima me na mojem polu,podizač nekad radi nekad ne..tj. kad su udara cekicem po motoricu onda proradi ali nakon nekog vremena,dan dva opet ne radi...sad me zanima dali je netko rastavljao taj motoric,jel se on uopce moze rastaviti i kakav je princip rada unutar njega,jel na četkice il?
  11. VWDoms

    Led trake u unutrasnjosti...

    Budem onda probao na zice od unutarnjeg osvijetljenja spojiti..
  12. VWDoms

    Led trake u unutrasnjosti...

    a jel bi se moglo spojit nekak da kad se upale pozicije na autu da se i ta svjetla aktiviraju?
  13. VWDoms

    Led trake u unutrasnjosti...

    a jel mi mozes objasniti tocno kak izgleda taj mikroprekidac?
  14. Pozz,jel zna netko mozda kako bi mogao spojiti led trake pod nogama da mi svijetle kad upalim auto a da se ugase kad ga ugasim...i kad bi otvorio vrata da svijetle a kad zatvorio da se ugase...?