<TDI>

Member
 • Content Count

  4355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

<TDI> last won the day on May 23

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

354 Excellent

5 Followers

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profile info

 • Name
  Christian
 • Phone number
  +385916446888
 • Vehicle
  VW Golf 4 TDI (96kW) Ed.
 • Location
  Virovitica
 • Spol
  Muško

Recent Profile Visitors

16549 profile views
 1. Petre, da li ti je hitno sa kupovinom VCDS HEX V2 kabelom od SKLAD66? Uzeo bih VAG Tacho V5.0 + K kao što sam gore spomenuo ali sam mislio da pričekamo još malo pa ako se netko odluči da se pridruži, ujedno čekam refresh na računu pa rekoh da pitam.
 2. Mislio sam da ovi u Svetmar znaju/imaju neki katalog od proizvođača VW itd., paletu nijansi za automobile pa da mogu pomoći oko usporedbe OEM tkanine, izgleda još jedna trgovina koja se bavi prodajom ali kako kažeš "pojma nemaju". Sve to već prođoh više puta i svaki puta ista priča, nadam se pomoći i dobijem šipak, tako da znam kako ti je. Malo sam guglao da vidim mogu li ti štogod pomoći ali našao sam samo info da su neki za G5 uzimali cca. 5 m1, to bi trebalo sve pokriti, od krova do stupova ali bolje sam odmjeri. Sretno sa svime, ja ću se toga uhvatiti kada budem mogao, da li sam i ovako kao što ćeš ti još ne znam, iako sam tako mislio odraditi, skinuti, očistiti krov pa staviti novu spužvicu na OEM tkaninu ili neku drugu sa već gotovom... No kada dođem do toga tada ću se i bolje informirati o svemu. Stavi malo materijala ovdje i kako ti je sve na kraju ispalo da imamo kao povratnu informaciju, dobro će doći svima nama ako se odlučimo na takvo nešto.
 3. Vidio je, bilo ih je ali za neke stvari se moramo i sami potruditi, ne ide drugačije, govorim to iz vlastitog iskustva. Pitaj nekoga iz Kraj-Tap ili ove iz trgovine Svetmar (Auto tkanine za krov automobila), bave se tkaninama i sigurno već imaju neku paletu nijansi koja bi ti mogla pomoći, a kod Krajcara koliko sam čitao ima i gotovih krovova pa ide zamjena za one koje ne žele čekati, a odgovara im već gotovi, tako da možda imaju nešto na lageru, a i on bi ti možda mogao pomoći savjetom oko tražene G5 Trendline nijanse. Samo ova informacija tko prodaje tkanine i tko se bavi tapaciranjem zlata vrijedi, ostalo je na nama da odradimo što želimo.
 4. Razmišljam da se ubacim ali za VAG Tacho.V5.0 + K... Išao bih rado i na ovu novu verziju HEX V2 ali što sa ovom starom koju imam, a ionako ne planiram ništa novog uzimati pa bi mi ovaj novi bio samo dodatni trošak. Što ćeš ti sa svojim, u prodaju?
 5. <TDI>

  G13 antifriz

  Trebam više stvari, tandem pumpa, termostat i antifriz, znači ide sve zajedno u kompletu pa ako cijena paše onda mi je antifriz sitnica u cijeloj priči. Veliki servis mi je pred vratima, zato mi se sada ne prelazi na G12evo, inače bih ga frknuo bez problema ali ako nemam izbora morat će van.
 6. <TDI>

  G13 antifriz

  Ne bih ni ja miješao, zato i tražim G13 da samo toliko nadolijem koliko iscuri ali sada ne znam što da radim, ne da mi se cijeli antifriz mijenjati na G12evo zbog termostata.
 7. Pitao sam i za Bosch, imaju... * Tandem pumpa BOSCH - (F 009 D02 799) - 299,00€ * Tandem pumpa OEM - (038 145 209 Q) - 757,88€ To bi trebao biti kataloški za ovu tandemku i stvarno je povoljna, ako Ivo može dati blagoslov za nju rado bih ju onda uzeo. BOSCH - (F 009 D02 799), fotke su skinute sa interneta po ovom kataloškom broju, nadam se da je to to!
 8. <TDI>

  G13 antifriz

  Trebam nešto antifriza G13 zbog zamjene termostata, napravio upit u ovlašteni i on mi nudi G12evo (G12E 050 A2), 1L pitam da li imaju G13 da ne miješam sa ovim pa sada čekam odgovor. Da li ima još G13 u prodaji, on je bio u pakiranju od 1.5L? Kaže savjetnik da nema više G13 i da ga mijenja ovaj G12evo (G12E 050 A2), 1L .
 9. @AUTOFREAK, ajde Ivo pomagaj... Napravio upit prema ovlaštenom i savjetnik mi poslao ponudu, u originalu imaju... 1) TANDEM PUMPA - (038 145 209 Q) Po kataloškom je isti broj kao i na mojoj LUK-ovoj samo je moja "A", dok je ova "Q", e sada, mene zanima da li su kod ove riješili problem sa pipcem koji je kod LUK-a bio, ajmo reći kao uprešan u aluminij dok sada vidim da se radi na navoj, što je bolje. Poslao sam upit savjetniku da vidi može li mi potvrditi da li je to kod LUK-a sada riješeno na navoj i da li imaju i BOSCH Q V200 120417A2 kao alternativu jer me cijena zanima, pitanje je da li mi on može pomoći oko moga pitanja dok ti svakodnevno s time imaš kontakt pa ti je možda jedna prošla kroz ruku. Trebam potvrdu oko ove da li je sada LUK to riješio na navoj, ako je onda ulazi u izbor ako nemam drugog izbora. Šaljem fotke iz ETKA-e koju sam dobio od savjetnika i jednu sam našao na internetu (038 145 209 Q) i na njoj se vidi što me zanima.
 10. Stavi fotku ako ju imaš, nije nikada naodmet, a ovo što radiš nije baš nešto što se često radi, sada i tko zna kada. Da li je bilo nešto kamenca u kanalima?
 11. Imaš li koju fotku prije/poslije da se podijeli na forumu? Pitam se kako bi ovdje sjeo Antikorozin od Kemoplastike, koristim ga godinama za otklanjanje hrđe i poznajem ga još kada baš i nije bio neki proizvod jer se dosta pjenio i ostavljao taj naknadni sloj pa ga se trebalo ponovno skidati. Sada je perfektan i nema više taj efekt, tako da nakon nanosa samo ostaje bijeli zaštitni sloj. Koristim ga skoro svake godine kada radim sa hrđom, evo, baš sada trebam kosilicu ispod noža srediti pa temeljna i završno emajl lak kojeg uvijek imam na policama. * Antikorozin - (Kemoplastika)
 12. Jesi li našao neki način i kako je ispalo na kraju?
 13. <TDI>

  Golf MK4 brava

  Budem, dok nabavim rezervnu bravu i dok se nađe vremena, tu je uvijek problem zato odgađam, a čekam i toplije vrijeme, nego s čime si ponovno zabrtvio limenu oplatu? Ona je u originalu sa nekom sivom masom obljepljena, djeluje mi spužvasto i to kada se skida se sigurno potrga i trebalo bi novu nanijeti.
 14. <TDI>

  Golf MK4 brava

  Mislim, posao je ludilo dok se to sve poskida, a ovo je kao neka dodatna kazna još, a novo jel, samo je zamjenska, ja bih poludio da mi se to dogodilo, platio, a dobio gofno. Uzet ću si jednu sa otpada, samo da je moje godište pa da imam u rezervi. Imam grešku onu od prije nekoliko godina i nikako da taj mikro prekidač popravim jer mi se ne da rastavljati. Za sada sve radi pa još tjeram dok ide, mikro prekidače sam nabavio pa uz još jednu dodatnu bravu bi bilo onda sigurno, jer kada već rastavljam onda da imam sve opcije u na stolu.
 15. <TDI>

  Golf MK4 brava

  Nije valjda ona koju si već mijenjao, zamjenska mislim da je bila u pitanju?