<TDI>

Member
 • Content Count

  4293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  132

<TDI> last won the day on September 26

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

329 Excellent

4 Followers

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profile info

 • Name
  Christian
 • Phone number
  +385916446888
 • Vehicle
  VW Golf 4 TDI (96kW) Ed.
 • Location
  Virovitica
 • Spol
  Muško

Recent Profile Visitors

15415 profile views
 1. <TDI>

  Filteri - anketa / rasprava

  Početkom prošle godine pa sve do kraja naručio od Anđelka 4 paketa ulja i filtera po tada vrlo pristupačnim cijenama jer sam mislio da će sve poskupjeti ili dosta toga nestati, otprilike sve ovo me koštalo oko 100€. Tada mi se činilo da malo pretjerujem s toliko ulja i filtera i sve to imati na hrpi, sada mislim da nisam pogriješio. Još mi je ostalo za dvije izmjene ulja i filtera tako da sam miran, inače sam uzimao sve OEM filtere jer je cijena bila ista kao i za MANN, kakve su sada cijene ne znam. 03/2020 04/2020 10/2020 12/2020
 2. <TDI>

  Vw Golf mk4 full fis sat

  Pišeš da si stavio novi "display", zato pitam, inače ti kineski su svjetliji od originalnih...
 3. <TDI>

  Vw Golf mk4 full fis sat

  Kineski LCD?
 4. <TDI>

  Vw Golf mk4 full fis sat

  Moguće da bude imao kada se stanje sa dijelovima sredi, bitno da nije odustao od izrade, fala Luka na povratnoj. I kec i duja su stari pa još uvijek nezaboravljeni, bitno da služi i da je gušt raditi na njemu, sve ostalo je nebitno.
 5. <TDI>

  Vw Golf mk4 full fis sat

  Luka, možeš li staviti kontakt podatke od ovog Mađara što prodaje modul, e-poštu, broj mobitela ili ako možeš napraviti snimku zaslona da ih vidim? Nemam otvoren račun na fejsu pa da vidim kakva je cijena sada i mogućnost kupnje i dostave.
 6. <TDI>

  Reparacija pumpe duse

  Raspravljalo se po tom pitanju dosta na forumu, pretraži ga malo, a pošto si iz Zagreba mislim da ti je Purić d.o.o. ZG i Preden d.o.o. ZG dobra opcija, ovu ebay ponudu bih zaobišao, mislim da nitko nema s njima neko iskustvo da ti potvrdi.
 7. <TDI>

  golf4 zadnji brisać

  Pogledaj prvo na lijevom pregibu gdje je snop sa instalacijom da nije žica koji vodi do motorića pukla, jedna od boljki na G4, ako je sve u redu onda skini brisač, oplatu od gepeka pa pogledaj što je sa motorićem, da li je do instalacije na njemu ili je neka oksidacija u pitanju. Motorić se može skinuti i isprobati preko akumulatora da li radi, moguće da ja nešto od toga ali zato treba rastaviti i vidjeti gdje je problem. Dolje neki od primjera sa YT... • Heckscheibenwischer ohne funktion Diagnose, Prüfen und Schaden feststellen • VW Golf 4 | Heckwischermotor Reparatur | WischWasch kaputt
 8. Kako nema kada se barem ponekad nas nekoliko javimo, ne tako često ali je očito da sve manje.
 9. <TDI>

  Vw Golf mk4 full fis sat

  U profilu nema broj mobitela za kontakt tako da pričekaj malo, nigdje ne gori, uostalom ako te zanima nešto oko kodiranja taho sata za G4 ima ovdje već ispričana cijela priča oko toga, a postoje i drugi strani forumi gdje se informacija može isto potražiti. Kodiranje instrument table golf 4
 10. <TDI>

  Promjena antifirza

  Ne znam, meni nema jedino ako imaš 1L+ antifriza koja ti stoji i novijeg je datuma pa da se izvuče koliko može iz te posude pa ajde, ali opet kad bih već petljao onda bih ispustio sav antifriz i isprao cijeli sustav, tako da napravim dva u jedan posao. Ne znam da li da pričekaš do velikog servisa pa onda sve zajedno odraditi i to ti je opcija ako sam ne znaš zamijeniti, a kada se veliki servis radi onda se ovo može usput.
 11. <TDI>

  Promjena antifirza

  Po meni nema smisla, ako ju misliš kompletno onda to i odradi jer ovo je slično onoj temi "Osvježenje kočione tekućine" gdje... eh da, to je tvoja tema.
 12. Netko tko radi u Zavodu za ispitivanje kvalitete ili Hrvatski zavod za norme bi dao odgovor na to pitanje, ako i tu ne bi bilo teorija zavjere ili sličnog jer i INA ima svoj laboratorij za ispitivanje. Kolega Divine je radio na ispitivanju naftnih derivata, šteta da nije više na forumu aktivan, on bi mogao nešto konkretno reći oko kvalitete običnog i premium goriva.
 13. <TDI>

  Golf 5 2097 1.9 tdi klima

  Vrati se u servis neka pogledaju kad si ionako platio punjenje kod njih.
 14. <TDI>

  Audi A3 2.0 Problemi

  Ma ništa, bilo bi dobro staviti taj čep da si miran i da nešto ne upadne u zamašnjak, pogotovo kada se radi oko motora. Sretno sa ostalim kvarovima, nadam se da ćeš ih riješiti.
 15. <TDI>

  Audi A3 2.0 Problemi

  Na kućištu od mjenjača ti fali poklopac koji tu ide, zato se vide zupčanici od zamašnjaka. Potraži na otpadu takav, mislim da su svi manje više jednaki ili napravi upit u ovlaštenom ili nekoj trgovini...