<TDI>

Member
 • Content Count

  3,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

<TDI> last won the day on May 24

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profile info

 • Name
  Christian
 • Phone number
  +385916446888
 • Vehicle
  Golf 4 TDI (96kW)
 • Location
  Virovitica
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

7,806 profile views
 1. Super, budem ga prvom prilikom uzeo a imam i neki popis sitnica što bi preko AliExpressa uzeo pa ću i njega zajedno a kad budem imao vremena pozabaviti se i nekim tahom ako u međuvremenu naleti. Fala Leo na linku, a čekamo i nastavak tvojih radova pa baci koju fotku kad stigneš.
 2. Leo, imaš li možda link ili ako se sjećaš od koga si kupio pa da si jednog 3.01 uzmem dok ih još ima, vjerujem da je sa AliExpressa.
 3. Optika se mora napraviti, kod mene se isto radila kad su se obje kugle mijenjale u servisu.
 4. Koliko vidim Krajnici imaju slovne oznake, A i B onda bi i kugla trebala imati nešto slično.
 5. <TDI>

  Ugradnja audio sustava

  Imaš i ove dolje... KR-Electronic_ZG Zvuk Centar_ZG Kenwood.hr_ZG
 6. Ima je, otvorena od stoljeća sedmog... Gume
 7. Da li tamo radi jedan kolega sa Audi foruma, a i tu je bio nekada, ne mogu se sjetiti imena ali ostalo mi u sjećanju da netko radi u tom servisu? Pitam jer ako budem imao neku frku sa turbinom da znam kuda a lakše je ako imaš nekoga koga poznaješ, pa makar i ovako ovršno preko foruma.
 8. Benjamin, koliko te koštalo čišćenje turbine i da li si zadovoljan kako je sve odrađeno u servisu?
 9. Trebao bih hitan odgovor u svezi ovakvih sjedala sa memory opcijom samo nisu Recaro ali to i tražim, da je malo decentnije što meni paše, znači što je sa stražnjom klupom i što je sa prednjim sjedalima, štekerima da li pašu od airbaga da li je sve P&P ili se mora kemijat kada se prelazi na kožu? Za dodatne kablove oko spajanja memory funkcije mi je jasno, znači mene zanima mehanički dio da li sve paše?
 10. <TDI>

  Zastita pred zimu

  Ae, prag je malo zez jer je bačen šprickit pa nije gladak tako da je dip isto po meni bolje rješenje i zato što ako ti dosadi skine se bez beda. A niš, ako imaš foliju sredi si onaj stražnji dio sa njom a pragove sa dipom i gotovo.
 11. <TDI>

  Zastita pred zimu

  Ova folija bi recimo bila primjerenija za uže dijelove jer ona gornja je preširoka... 10/15/20cm Car Bumper Hood Paint PVC Protection Film Clear Anti-Scratch Shield
 12. <TDI>

  Golf 4 US mod žmigavci

  Jedan kolega je to radio ovdje na forumu... DIY Golf IV dupli zmigavci Ima tih uputa još na nekim forumima, baš naišao na njih tako da se da naći dosta informacija.
 13. <TDI>

  Zastita pred zimu

  Uzmeš onaj papir za umotavanje poklona, stavi se na dio koji se treba preslikati i olovkom se napravi kontura, skica se prebaci na karton uz korekciju dimenzija ako je potrebno i "a je to". Još bolje bi bilo da se nakon kartona napravi šablona od šperploče i fino obrade rubovi pa se skalpelom može točno izrezati folija a ne da ti zapne uz rub kartona jer je mekan. Taj predložak se može iskoristiti za obje strane ali ovisi koliko je tko voljan truda uložiti, netko bi to škarama izrezao pa kako ispadne. Ova folija ne izgleda loše, meni bi bio interesantno da na prag stavim foliju jer tu najviše lak strada kod vožnje, pijesak i kamenčići pjeskare ga cijelo vrijeme a pošto nije skupa može se isprobati.
 14. <TDI>

  Golf 4 taho sat

  Ima već otvorena tema oko taho sata pa prelistaj... Kodiranje instrument table golf 4