<TDI>

Member
 • Content Count

  3,592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

<TDI> last won the day on January 7

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

1 Follower

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profile info

 • Name
  Christian
 • Phone number
  +385916446888
 • Vehicle
  VW Golf 4 1.9 TDI Ed.
 • Location
  Virovitica
 • Spol
  Muško

Recent Profile Visitors

9,323 profile views
 1. <TDI>

  chip tuning

  Struja je budućnost, sutra bih prešao na nju.
 2. Gledao sam sinoć sa baterijom ali ne vidjeh ništa, ima neki kao mali, upola ovoga kao na gornjoj slici ispod N75 ventila ali sad jel je ili nije, ne znam. Nisam skidao poklopac motora jer mi se nije dalo. Budem potražio kad bude vremena ali nije tu gdje bi kao morao biti na onoj gornjoj slici, čak se i na ovoj mojoj vidi ako se poveća da ga tu nema. No, dobro je znati, znači ide se onom metodom, povuci Graševinu iz bureta.
 3. <TDI>

  Restauracija volana lakiranjem

  Odradio sam kod njega bojanje kože volana 08/2017., ispalo odlično, slike govore... Prije Poslije
 4. <TDI>

  Koje ulje?

  Nikako TQ, ja uzeo za filter klime TG-G227 dok sam tek kupio auto. Prozirana rebra, nabacno ljepila na sve strane, ne paše u ramu, skoro ju potrgao stavljajući, usporedba sa OEM Micron Air, nebo i zemlja. Ne znam kakav je sada ali tada je bio katastrofalan. Zamijenio ga za OEM i skupo platio ali bio zadovoljan, samo da se ovog riješim. Sada od Anđelka uzimam OEM filtere, cijena fantastična.
 5. Na slici ne vidim, jedino ako je negdje ispod...
 6. A tu se nalazi, budem bacio pogled. Tražio sam ga po kataloškom ali nigdje slike da nađem gdje je ugrađen.
 7. <TDI>

  Koje ulje?

  Zavisi i gdje se kupuje OEM, tako da ovo ne vrijedi svugdje, osim ako se kupuje u ovlaštenom pa i u Tokića su dosta visoke cijene OEM filtera.
 8. Gdje se nalazi, da li je to za motore sa Bosch pumpom ili i za PD?
 9. <TDI>

  Koje ulje?

  Anđelko zakon, po pitanju filtera, ulja a i drugih dijelova. Uskoro mi dolazi servis na red, OEM filteri i Castrol Magnatec ulje moram uzeti, a gdje drugdje nego kod njega.
 10. <TDI>

  Koje ulje?

  Pored OEM filtera, MANN, MAHLE/KNECHT, PURFLUX, UFI, DENSO, CORTECO (micronAir) ne bih uzimao Filtron, al svako po svom.
 11. To je osnovna zadaća ventila, zato se i zove nepovratni.
 12. Ma to te nostalgija puca, samo nećeš priznat haha, čim gledaš po oglasima i tražiš jel ima koji primjerak. Kakvo slabo potezanje, kakvi bakrači, nema toga u 96kW motora.
 13. Kod nas Tokić i Intercars preskupi, gledao isti akumulator cca 1250 kn, uzalud kartica, gotovovina i vraćanje starog akumulatora. U Top-Startu dobio Vartu Silver Dinamic 77Ah 780A za 860 kn, čak im nisam dao ni stari akumulator, požalio se da ga nemam i čovjek mi izašao u susret, top kupovina u Top-Startu.
 14. Ima u Vinkovcima podružnica Top-Start, mislim da se trgovina zove Pobi, dolje ti je adresa i telefon, nazovi i uzmi najpovoljnije što se nudi, kad auto ionako za 2. mjeseca prodaješ. Ja sam od njih uzimao Vartu i prije i sada nedavno 77Ah 780A za 860 kn, cijena fantazija za takav akumulator. Imaju dobar i provjeren izbor akumulatora po pristupačnim cijenama, nadam se da je i u Vinkovcima tako. Poslovnica 12 - VINKOVCI - POBI H.V. Hrvatinića 43 , 32 100 Vinkovci, Tel: 032 306 486 , e-mail: pj12vinkovci@topstart.hr Radno vrijeme: Pon-Pet: 08:00-18:00, Sub-08:00-13:00
 15. Mislim da nema nikakve blokade kao kod spomenute Mazde, ali bi se moralo preko VCDS-a odraditi kodiranje, ili ti unijeti podatke o jakosti akumulatora. To vrijedi za OEM ali i za ove aftermarket modele, pa možda da uneseš kod od ovog prethodnog akumulatora ako je OEM u pitanju. Ovdje je Ivo spomenuo i stavio slike od kodiranja koje su nažalost nestale pa prelistaj... Akumulator_str. 3