<TDI>

Member
 • Content Count

  3,298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

<TDI> last won the day on July 7

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profile info

 • Name
  Christian
 • Phone number
  +385916446888
 • Vehicle
  Golf 4 TDI (96kW)
 • Location
  Virovitica
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

7,976 profile views
 1. Može li se sa stražnjim svijetlima sa AliExpressa proći tehnički?
 2. <TDI>

  Zamajac Golf 4

  Šteta vremena i prostora na serveru, lik se pojavio i nestao... Nema potrebe za fiksnim kada se znaju prednosti dvomasenog i ako je bio u originalu najbolje njega ponovno staviti.
 3. <TDI>

  Golf V filter goriva

  Dolje sam stavio video kako se mijenja filter goriva ali ako nisi siguran prepusti posao mehaničaru a ti odradi izmjenu ostalih filtera. How to replace diesel fuel filter VW Golf Mk4 (Jetta, Bora)
 4. <TDI>

  Zamajac Golf 4

  Trebao bi biti ugrađen dvomaseni zamašnjak ali najbolje još provjeriti po šasiji u ovlaštenom radi sigurnosti, ujedno i trgovine auto dijelovima ti mogu dati isto informaciju. VW Golf 4 TDI - SACHS-Kupplung - Zweimassen-Schwungrad (ZMS) nach 437.000 km (VW Golf4 TDI, 1999, 1J5, 66kW/90PS) https://www.youtube.com/watch?v=WcKBVCTfHF4
 5. Ako si ju malo dobio van možeš ju sa tankim kliještima sa strane uhvatiti i polako odvrtat. Da ležište nije zeznuto išlo bi imbusom ali plastika inače popusti ako tipla teže ide pa se ležište izvrti.
 6. Još gruntam gdje bi to korito moglo biti kad ono karavan.
 7. <TDI>

  Restauracija felgi

  Posao unazad tri dana, prvo sam srce i rupe od vijaka riješio bez stalka jer mi je tako lakše i bolje ispadne a kružnim uzorkom mogu zalit rupe iznutra kako treba a ne da rasipam nepotrebno sa strane, onda ležište gume pa tek nakon toga lice i unutarnju stranu. Sad sušenje na laganom povjetarcu... milina ih je gledat sve u jednoj nijansi nakon tolikog sitnog kitanja, brušenja i niveliranja, pranja pa opet kitanja... U Mobihel Wash Primeru ... OZ Aristo R18
 8. Prvi put vidim ovo korito, gdje se ono točno nalazi?
 9. Onda je sad cijenom nešto povoljniji nego kad smo mi uzimali cca. 500+ kn, odnosno vjerojatno je dostava manja jer je cijena kabela ostala ista koliko vidim.
 10. Deane, naišao sam na njih prije tri godine ali pitanje je što je tada imao i kakva mu je bila cijena jer ovo sad je povoljno, jedino da je malo više saznat o kabelu kakav je u praksi i ovak na prvu ne čini se loše a lik se koliko vidim godinama bavi dijagnostikom pa vjerujem da su dobri ali sa Skladom sigurno nisi pogriješio pa ćemo vidjet koliko će još biti nadogradnja za njega. Inačica V2 je kasnije izašla jer kad smo nas troje 2015. uzimali nije bilo te odvojive verzije i nešto je skuplja od ove obične. Da, VCDS V2 postoji i u originalu pa sad ili nije skužio tvoje pitanje ili ne zna za tu verziju. @Disco, ako te zanima njihov VCDS kabel napravi upit na engleskom i pošalji na ovaj mail shop@sklad66.com i sve će ti pojasniti. Plaća se preko PayPala i dostava je cca. 10 eura, uglavnom sigurna kupovina i dosta nas ovdje sa foruma već ima njih kabel.
 11. Gdje se nalaze ti vijci, da li bi se G4 mogao na njima dizat stražnji dio?
 12. Da li se to odnosi na ovaj kabel od KDijagnostike iz Osijeka? Gdje si našao komentare o kabelu?
 13. To što tebe trenutno muči to sam isto kemijo kad sam kupio G4 i od onda nisam ništa pametno iskemijo. Isto razne ideje poput tvrde gume ali nema toga što ćeš staviti a da neće oštetiti zaštitu ispod pod tim teretom tako da sam odustao ali zato pod dizalicu stavljam 2cm lesonit ploču u kombinaciji sa mekanim drvetom i to mi za sad šljaka. Imam tvrde gume ali nekako ju nisam isprobao jer mi se činilo nesigurnim ali ako imaš volje pokušaj s njom. Više mi u servisu oštete prednji i stražnji rub praga jer nemaju podne dizalice pa za svaki posao moraju dizat a ima hrpa poslova kad se na kotačima može auto podići i raditi a isto tako i kod vulkića jer svi oni koriste ove za ispod prag pa ga svaki put popravim ali đžaba. I kod mene je obojan stražnji trap i tu je bio problem što staviti i kako ga podići ali sigurnost od pada kod dizanja ima prednost nad svime. Ivo mi je dodatno savjetovao da mogu staviti na prednje vijke od lafete i to ću odsad prakticirati jer dizanje prednjeg dijela mi je bilo problematično a na tim vijcima mi puno olakšava posao a stražnje na rub trapa i tako mi se pokazalo najsigurnije a vidim da i drugi tako prakticiraju.
 14. Piše da je verzija 18.9 a nedavno sam skinuo verziju 19.0. za svoj kabel. Vjerojatno koristi isto VCDS koji ide na njegov server pa sa njega uzima ažuriranja.
 15. Izgleda mi isto kao kabel od Sklad66, ima mogućnost ažuriranja a i cijenom je konkurentan, dostava besplatna, tako da se po meni ovo isplati uzet, ne vjerujem da je nešto lošiji od Sklad66 koja je nešto kao visoko kvalitetna kopija. Sviđa mi se što ako se nešto dogodi može se vratiti a i podrška je lakša nego se dopisivati sa Bugarskom.