<TDI>

Member
 • Content Count

  3,473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

<TDI> last won the day on November 11

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

1 Follower

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profile info

 • Name
  _Christian
 • Phone number
  +385916446888
 • Vehicle
  _Golf 4 TDI Ed. (96kW)
 • Location
  _Virovitica
 • Spol
  Muško

Recent Profile Visitors

8,800 profile views
 1. <TDI>

  Pritisak u gumama

  Evo što na mom čepu piše, samo što mi tako ne odgovara jer naprijed više sjedne guma zbog težine motora a stražnja je onda pretvrda pa sam si prilagodio.
 2. <TDI>

  Pritisak u gumama

  Guma na 2 bara je premalo, stavljam uvijek više na prednje zbog težine motora a vidim i na bočnici gume da ju treba podići, baš sjednu.
 3. <TDI>

  Pritisak u gumama

  Većinom dvoje ili troje...
 4. <TDI>

  Pritisak u gumama

  Ja svoje Conti T850 držim na ovome, špura ravna ko svijeća i nemam nikakvog trošenja sa strane osim ovog normalnog površinskog. - prednje: 2.5 bara - stražnje: 2.3 bara
 5. Pošto je online kodiranje tempomata?
 6. Bio sa njim maloprije i nema tipke na volanu, onda se radi o kompletu sa ručicama. Ako netko ima neke upute i kako ide kodiranje preko VCDS-a zamolio bih da ih netko stavi. Posudit ću mu svoj VCDS jer izgleda da se jedino s njim može odraditi aktivacija tempomata.
 7. Mislim da je samo ručicu spomenuo ali budemo se još čuli po tom pitanju. Fala Roberte!
 8. Imam jedno pitanje za vlasnike G7 pa bih trebao savjet za kolegu koji ima 2013. godinu ali je došao bez tempomata i po šasiji ne dolazi s njim, a naknadno bi ugradio, pa ako netko ima info da li se može, koja ručica ide i kako odraditi ugradnju bio bih zahvalan. Ako trebaju dodano neki podaci o vozilu mogu naknadno staviti.
 9. <TDI>

  2 din u pasata 2002god

  Jesi pogledao gornji video kojeg sam stavio?
 10. E, baš taj pin je ispod čepa, i još pipam ima li neki otvor da se u njega možda stavlja klin pa da se tako blokira. Da, sad vidim da se on kao stisne i stavlja u "home" poziciju... a dalje će već ići. Svaka čast Šime, to sam trebao. :)
 11. Pregledao i prepipao mjesto gdje se kao nalazi mali kutnik ali kod mene nema ništa, stavljen je čep na to mjesto pa ne znam kako se namješta ERF mjenjač onda, da li se samo zaglavi ručica mjenjača u kabini sa klinom i onda se blokade samo stave ili?
 12. Da, taj mali kutnik me zanima jer njega ne vidim na mjenjaču ili nisam dobro pogledao, budem ponovno. Ovaj klin (T10027) mi se ne kupuje jer može i borer od 5-7mm poslužiti, odnosno koja debljina bude jer samo služi za blokadu ručice mjenjača i tamo stoji dok se blokade sajli ne stave. Na ERF mjenjaču je malo drugačiji raspored ali budem malo detaljnije pogledao, malo je nezgodno zbog akumulatora a ne skida mi se samo da bolje vidim...
 13. Stavit ću link pa ako nekome zatreba može si skinuti upute za namještanje blokada sajli koje mi je Šime poslao. Dobro objašnjeno i ilustrirano iz ELSA-e pa će poslužiti kod ugradnje novih. Malo bolje sam pogledao blokade i vidio da kompletna guma koja se drži okolo na četiri mjesta skoro pa pokidana uz ovaj luft koji mi je na prvu bio sumnjiv, drži se još malo na donjem dijelu tako da moram uzeti nove. ELSA_Namjestiti sklop za aktiviranje mjenjača Jedino nisam skužio kako se mjenjač blokira jer nigdje nisam vidio ovu ručicu?
 14. <TDI>

  Golf 4 96

  Stara boljka i dosta posla ako je mikro prekidač od brave, planiram pa nikako i eto, ostat će za slijedeću. Za sad sve radi i zatvara osim te plafonjerke pa nisam žurio ali budem i to riješio jer ne volim da nešto na autu ne radi.
 15. <TDI>

  Koje ulje?

  Da, to je ta stranica ali nazovi ga na telefon ili mob jer je zauzet sa narudžbama pa ne stigne svima na vrijeme odgovorit, uglavnom ja uzimam isto od njega ulje i OEM filtere jer su mu cijene za originalne filtere kao za zamjenske, kao što je Ivo spomenuo. Lageros-auto-moto Tel: 01/6221-223 Tel: 01/6213-982 Mob: 091/5456312