<TDI>

Member
 • Content Count

  3,400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

<TDI> last won the day on September 15

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

1 Follower

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profile info

 • Name
  _Christian
 • Phone number
  +385916446888
 • Vehicle
  _Golf 4 TDI Ed. (96kW)
 • Location
  _Virovitica
 • Spol
  Muško

Recent Profile Visitors

8,380 profile views
 1. <TDI>

  Erisin 2 DIN Volkswagen

  Kod Clariona se isto ne može, ne znam da li je tako kod svih modela ali ovaj kojeg sam htio uzet nije imao tu mogućnost a bila narančasta iluminacija.
 2. <TDI>

  Pranje podvozja automobila

  Zgodna ove guma, baš dobro dođe kod podizanja i ne potrga se onaj rub praga kojeg stalno moram sanirati.
 3. Pročitaj samo ovu stranicu odozgora i imat ćeš odgovor.
 4. <TDI>

  Pranje podvozja automobila

  Mi smo imali dosta velike navoze na sklapanje, sami napravili i nije bila ovako rešetka nego puni lim 3-4mm kao vodilica sa rubovima pa kad se išlo na navoz i ako se malo fulalo guma je sklizala sa ruba ponovno u centar, malo dodatno osiguranje kod penjanja ali nakon kanala postalo nam nepotrebno jer se stalno premještalo.
 5. <TDI>

  Pranje podvozja automobila

  Ako misliš na rampu bilo ih je čak pocinčanih za 300 kn 2 kom. a za istu cijenu ih je bilo i u Bauhausu ali obojane u plavu, mislim da ih sad ispod 700 kn nema baš... Rampa za auto 2 komada
 6. <TDI>

  Pranje podvozja automobila

  Ovaj okrugli perač ne izgleda loše, mislim da čak nije ni pretjerano skup ali to je za one koji se ne žele saginjati, isto to možeš sa visokotlačnim peračem koji ti onda služi za sve a ne samo za pranje podvozja. Ako nemaš kanal nabavi si metalne navoze i s njima se možeš poslužiti a imao ih godinama. Inače, operu to perači OK, ali ništa dok fizički ne prijeđeš sa spužvom i krpom, baš ostane neki sloj koji ne ide lako sa body zaštite.
 7. <TDI>

  Pranje podvozja automobila

  Dvije kante, dvije spužve, Čarli za suđe, kanal, i nekoliko starih krpa, drugo mi ne treba.
 8. Kad ih uzmeš napravi koju sliku da vidim kakvi su.
 9. Jedan stariji post ali pošto sam na njega naišao rekoh da ti pošaljem...
 10. <TDI>

  VW golf IV tdi kuplung

  Ako tražiš set ja sam uzeo Sachs od Anđelka, Lageros iz VG, cijena OK, a za ugradnju mislim da ima nekoga od povjerenja pa bi se i to dalo srediti. Ako se želiš malo više informirati nazovi ga... Lageros d.o.o., Velika Gorica Telefon: 00385 1 6221 223 00385 1 6213 982 Fax: 00385 1 6260 010 E-mail: lageros@lageros.hr lageros1@gmail.com Add. Lageros auto-moto program lageros1@lageros.hr
 11. <TDI>

  Passat B5 3bg 2004

  VW je tu napravio veliku zbrku jer je došao PD od 131/150 KS pa više nisu mogli složiti redoslijed po jačini motora i na kraju više nisu ni stavljali te oznake. Pogledaj poklopac motora sa unutarnje strane gdje je datum jer svaki dio ima utisnutu godinu proizvodnje u plastiku pa se lako vidi poklapa se ili ne sa godištem auta.
 12. <TDI>

  Pala vrata

  Našao sam isto nešto pa vidi... Tür einstellen (golf)
 13. A gdje drugdje haha. Evo, šaljem...
 14. Planiram si sa alija naručiti komplet iso stopica m/ž raznih veličina kako bi imao za izradu instalacija. U ovlaštenom su JPT stopice u kompletu od 25 komada ali pretjerano skupe, dok su ove kineske jako slične originalu pa vjerujem da su i sa kvalitetom dobre a cijenom kudikamo jeftinije, ujedno treba mi i količina. Imao sam 1DIN Alpha radio i kad sam stavio 2DIN multimediju Philips CED1800/BT razlika je nepojmljiva s tim da je namješten po defaultu a ima opcija da se sa može poigrati i izvući još bolji zvuk ali meni je ovo sasvim zadovoljavajuće.
 15. I moja su crijeva od goriva popucala ali mislim da nije do njih, jer mi je susjed rekao da ne brinem, ujedno to su višeslojna tako da gore što su malo ispucala ne bi trebalo utjecat a kod mene nema nikakvih problema. Promijeni filtar goriva jer mu je ionako vrijeme pa dalje prati simptome.