<TDI>

Član
 • Content Count

  3188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

<TDI> last won the day on March 14

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profilne informacije

 • Ime
  Christian
 • Broj telefona
  +385916446888
 • Vozilo
  Golf 4 TDI (96kW)
 • Lokacija
  Virovitica
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

7588 profile views
 1. Šime, ova tvoj ponuda uopće nije loša, jer ovo sve dobit u jednom paketu je pravi loto zgoditak.
 2. Ma, dobro, sad je kako je i ako nema problema nama se što više misliti, no kad nešto tražim prvo ovlašteni i neka napravi ponudu a onda dalje ako mi je cijena pretjerana a postoji solidan zamjenski ali ako nema nigdje drugdje stisne se i uzme OEM jer sve drugo može biti još skuplje.
 3. Mogao si zatražiti ponudu i ako imaju neka pošalju poštom, pa nije to neki problem.
 4. Da li si ih tražio i u ovlaštenom servisu?
 5. Toliko rasprave oko vijaka, trebaju li novi ili ne, mogao si se prije javit da tu enigmu riješimo. Imaju li ti vijci kataloški i koliko koštaju u ovlaštenom?
 6. <TDI>

  Gume

  Ne bih, bude petica onda.
 7. <TDI>

  Gume

  Ne uzimam zato, nego zbog izgleda same gume.
 8. <TDI>

  Gume

  Još bolje sa nekoliko fotki. Može, kad ti stigne javi jer meni nije hitno ali volio bih znati da li ima ili nema rub, jer koliko god guglam i tražim ne nailazim da jesu a volio bih takve gume uzet, što znači da onda samo ContiSportContact 5 preostaje i jer mi cjenovno paše.
 9. <TDI>

  Gume

  Ali ne i ContiPremium 6, o tome raspravljamo.
 10. <TDI>

  Gume

  Razgovarao i sa servisom gdje planiram uzeti conti i on isto tvrdi ContiPremiumContact 6 nema ruba a i slika sve govori sa Conti stranica, sve duge slike koje guglam su isto bez ruba tako da ga vjerojatno nema.
 11. <TDI>

  Gume

  Koliko vidim ova nema zaštitni rub a to mi se baš sviđa kod gume... ContiPremiumContact 6
 12. Dobio sam ponudu, znači sa OEM uljnim filterom kojeg uzimam samo u ovlaštenom me košta 300 kn, ulje je moje, filter klime i motora sam radim, vijak kartera isto moj, pardon Šime mi ga poklonio.
 13. Imam uskoro servis pa sam zatražio kalkulaciju troškova da vidim ali do sada nikad nije bilo nešto pretjeran iznos kad sam nosio svoje ulje a filter ulja uzimam OEM u servisu. Za ovo zbrinjavanje prvi put čujem da se nešto specijalno naplaćuje jer je i do sada bilo. Zašto si sam ne zamijeniš filter kabine i motora, barem to nije neki posao i to uvijek sam radim?
 14. Stigla mi prva verzija sa mrežom ali mi izgleda smiješno, kao napeti kondom. Za neki manji mob sjelo bi odlično ali ovaj neće ići pa čekam drugu verziju...
 15. <TDI>

  Gume

  I nju sam uzeo u obzir ali samo ako ima zaštitu naplatka koju conti vodi pod oznakom FR, kao moje Bridgestonke, jer navodno ContiSportContact 5 ju ima, na ovo mislim...