<TDI>

Član
 • Content Count

  3138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

<TDI> last won the day on February 20

<TDI> had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About <TDI>

 • Rank
  R36

Profilne informacije

 • Ime
  Christian
 • Broj telefona
  +385916446888
 • Vozilo
  Golf 4 TDI (96kW)
 • Lokacija
  Virovitica
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

7486 profile views
 1. Bolje u drugoj a ima već otvorena pa prelistaj malo ovdje što te zanima. Ulje mjenjača - koje
 2. Nemaš knjigu vozila da pogledaš koju normu koristi?
 3. <TDI>

  Reparacija mjenjača

  Ako nekom treba kompletni sinkron sa košuljicom može me na pm kontaktirati. Sinkron je po ELSA-i 4mm od tvorničkih 5mm, tako da može još jako dugo poslužiti za dolje navedeni mjenjač, pogotovo ako je nekom sinkron potpuno istrošen a ne želi izdvojiti dolje navedeni iznos. - ERF - 02M - (2003) - 6. brzinski Cijena novog kompleta u ovlaštenom - Tijelo sinkrona s kliznom.......(02M311239B)........................2419,00 kn - Sinkronoizacijski prsten........(02M311247A)...........................530,00 kn
 4. Našao sam i ovakvo nešto, kombinacija mreže sa PVC ramom.
 5. Da, budem svakako ali po ovim dimenzijama (V_165mm x Š_120mm) za S torbicu paše odlično. Planirao sam ju staviti negdje na pod sa strane tunela pa čičkom zalijepit za tepih ili sa ovim trakama s kojim dolazi ali tek kad ju naručim mogu vidjet gdje će najbolje pasat. Možda uzmem obje, S i L jer jedna je vertikalno a druga horizontalno postavljena pa odlučit koja je bolja. Htio prvo uzet onu kožnu torbicu ali sad vidim da bih se zeznuo. Za vrata, ne znam, nekako sam htio izbjeći da mi klepeće jer ga ne mogu fiksirat nego samo staviti ali ako ovo ne bude se pokazalo nešto budem ga stavio u vrata onda. Onever Auto Lagerung Net Tasche Organizer Car Styling
 6. Tu je i bio stalno ali sad sa ovom lopatom od 176mm ne ide više.
 7. Jedino što je mob u kožnoj preklopnoj torbici i tako sam ga mislio odlagat pa mi se čini da je mreža za sad nekako najbolje rješenje ali šaljite slobodno i dalje prijedloge. Ovo što si stavio nije loše, dapače sviđa mi se ali mi ne paše da ga stalno vadim iz torbice.
 8. Tražim nešto za odlaganje mobitela u autu jer ne znam gdje bih ga stavio, pa ako imate neke prijedloge ili osobna rješenja slobodno pišite. Našao sam neka rješenja na AliExpressu pa ću staviti nekoliko primjera, ne znam da li se u originalu nešto nudi i što.
 9. <TDI>

  Wrapping ili ceramic premaz

  Mene bi zanimalo netko tko ga ima i da se javi kako se pokazao nakon 4-5. godina, ima li kakvih oštećenja od kamenčića i da li je to to ili baš i ne, što se reklamira.
 10. Ako imaš priliku uslikaj ambalažu tamo gdje planiraš uzeti ili samo pošalji upit a za ostalo ćeš vjerujem dobit neke smjernice od LUK-a.
 11. Ništa, izvadi zamašnjak, korpu i lamelu pa uslikaj gdje se nalaze brojevi, vjerujem da će po tome vidjet o čemu se radi.
 12. Kontaktiraj LUK i pošalji im slike pa će ti potvrditi sumnju, da li je kopija ili original. Prošle godine sam imao neke upite oko SACHS seta kojeg sam uzeo pa sam usput provjerio da li se radi o originalu pa mi je potvrdio da je, tako da sam i to eliminirao.
 13. <TDI>

  Spužvasta izolacija za instalaciju

  Da, taj armafleks je nešto slično kako si opisao, malo mastan rekao bih i normalo gibljiv kao spužva, nije tvrd i dobra strana mu je da nije zapaljiv, probao na komadiću i uvjerio se. U ovoj trgovini od koje sam stavio link ima i drugih vrsta izolacija pa pogledaj... CIJEVNA IZOLACIJA
 14. Ako se ne varam Petar (projektilski) je imao problem sa letvom volana pa je htio raditi popravak ili je odradio, nisam više siguran ali ako se javi, znat ćeš više.
 15. <TDI>

  Spužvasta izolacija za instalaciju

  Našao sam nešto za cijevi ali od armafleksa, ona nije zapaljiva pa možda još bolja kombinacija ako ti cijena odgovara. IZOLACIJA ARMAFLEX XG