azraphantom

Član
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

azraphantom last won the day on January 24 2020

azraphantom had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About azraphantom

  • Rank
    SDI
  • Birthday 12/04/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Ante

Recent Profile Visitors

1971 profile views
  1. A svasta. Zaista mi je mestar od povjerenja i ono sitno sta sam ugugla je bilo pohvalno za tu marku... vratit cu mu ih, sachs preporuka?
  2. Pozdrav ekipa, Prije 3 mjeseca sam mijenjao amortizere na svom Golfu i stavio nove Kayaba po preporuci svog meštra. Auto nakon 3 mjeseca se ponaša na način da svaku i najmanju rupicu na cesti brutalno osjetim. Vožnja je postala jako neugodna, svaka rupa je jak udarac i poskakivanje mene i suvozača. Mislio sam u početku da su novi amortizeri pa se trebaju malo razradit, ali situacija se ne mijenja. Prije na starim amortizerima nije bilo ovakvih problema, imam osjećaj kao da su tvrdi i toliko kruti da ne vidim smisao u novim. Ne razumim se u ovo pa molim savjet, pomoć. Hvala!
  3. Pozdrav, pri zatvaranju suvozacevog prozora se cuje jako skripanje, kao da je suho i podsjeca na skripu kocnica. Dakle, samo kad se zatvara i samo na suvozacevom prozoru. Ideje? Hvala.
  4. azraphantom

    Osigurac za upaljac

    Puno hvala. Tocna je pozicija, osigurac pregoren, zamijenjen i sve radi Zivio!
  5. Pozdrav, prestao mi je raditi utor za upaljac/mobitel, odnosno nema struje. Pretpostavka je osigurac. Posto nemam manual uz sebe i sve vezano za struju mi je strano, moze li sugestija gdje su osiguraci i jeli se moze novi nabavit na pumpi? Bitno mi je jer imam 2 moba i kad sam god u autu, jedan se puni. Edit: rijec je o golfu 6, 1,6 tdi, 2010. g. Hvala!
  6. azraphantom

    Tlak u gumama golf 6, 1,6 tdi

    To mi se cini jako moguce sad kad kazete.. Pretpostavljam da se moze dobro zbrusiti i zabrtviti kod vulkanizera, dobro da nije probusena.
  7. azraphantom

    Tlak u gumama golf 6, 1,6 tdi

    Mislim da mi ne gine vulkanizer onda...
  8. azraphantom

    Tlak u gumama golf 6, 1,6 tdi

    Bilo bi logicno da ako je probusena nastavi padat i ispod 1,4.. A ona dusi do 1,4 i stane...
  9. Pozdrav, Primjetih zadnjih dva tri mjeseca jako brzo gubim tlak u gumama. Najkriticnija je prednja desna koja sa propisanih 2,2 pada na 1,4 u roku 15ak dana. I tako stoji dok je ponovno ne napumpam. Gube mi u tlaku i ostale, ali ne ko ova. Jeli u pitanju zima i niske temperature ili bi trebao posjetit vulkanizera? Sto mislite?
  10. azraphantom

    Golf 6, 1,6 TDI Bluemotion, 2010.g

    Update: Smanjena cijena - vrijedi pogledati!
  11. azraphantom

    Golf 6, 1,6 TDI Bluemotion, 2010.g

    update: auto upravo regano, dakle 1 god registracija
  12. Link: http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-vi-1.6-tdi-oglas-20224267 auto je bespijekorno. razlog: kupnja passata, pozdrav!
  13. azraphantom

    klima - punjenje, provjera

    Ja sam napunio klimicu i promijenio filter polena. Filter je bio toliko zaprljan da me sramota bilo kad su ljudi vidili.. plin je isto bio pri kraju. Takodjer sam dobio i malo spreja u vent otvore i klima radi ko luda sada. Tako da za 300 kn se ispostavila dobra investicija.. p.s. rekao mi majstor da uz AC drzim i recirkukaciju upaljenu jer onda vrti isti vec ohladjeni zrak unutra...
  14. Pozdrav, klima mi radi jako dobro, međutim 2 godine nije provjeravana? čitam svugdje kao poželjno je provjeravati svake 2 godine, dopuniti je i pročistiti, ali ima li potrebe za tim ako je klima bez greške?
  15. azraphantom

    workshop!

    Mali update... dakle, promijenjen je senzor diferencijalnog tlaka na dpfu ( stavljen original novi ). Medjutim, nakon par dana se javila ponovno ista lampica. Opet dijagnostika i premda je stavljen oridjidji senzor, vcds jos i dalje javlja tri greske povezane sa senzorom dpfa. Nova dijagnoza , treba updateat softver jer svabe su falile u tvornickim postavkama namjestit ispravne vrijednosti po kojima se javlja regeneracija dpfa, odnosno triba namjestit da se pod vecim tlakom sagorijeva prasina i cadja... jao jao...