mrlja5

Član
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mrlja5

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/04/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Marko
  • Vozilo
    Golf 7

Recent Profile Visitors

1742 profile views
  1. mrlja5

    Pjena za krpanje gume

    Ma guma je bila ok, problem je bio što je prošla preko 40k km, mislim da mi u tom slučaju nikakva zamjena ne dolazi u obzir Sada je gore continental zimska, ljetne su bile sport maxx od dunlopa, a ovo ljeto stižu nove continentalke i to je to. Nabavio sam pjenu, @Schtef bacim oko i na njuškalo, hvala ti!
  2. mrlja5

    Pjena za krpanje gume

    A cuj, kad pozoves asistenciju nekako racunas da znaju sto rade...u pravu si, al sad je kasno. Guma je bila razderana s unutarnje strane tako da nije bilo ocito na prvu.
  3. mrlja5

    Pjena za krpanje gume

    Svakakve šupljine se daju popunit pur pjenom...
  4. mrlja5

    Pjena za krpanje gume

    Ne znam cime si ti izazvan. Hvala ti na pomoci, bio si vrlo konstruktivan i koristan sa svojim komentarima. --- @ostala ekipa ne pali zalba na asistenciju, probao sam sve. Na kraju je ispalo da bi neki Zubakov kooperant iz Varazdina (cija je krivnja) morao kupiti pjenu, a covjek mi nije izgledao kao netko kome bi to olako palo, pa nisam gurao do kraja. Nekome tih 450kn znaci puno vise nego meni danas, sutra mozda bude drugacije. On topic: tu smo da si medusobno pomazemo. Ako imam jeftiniju opciju iskoristit cu je, ako nemam idem se u servis pozdraviti sa 450kn i to je to.
  5. mrlja5

    Pjena za krpanje gume

    Imam kompresor koji je dosao s autom, imam i dizalicu takoder. Ova nova pjena ne ostavlja nikakve probleme, kod vulkanizera su mi to rekli i skinuli je dolje sa felge sa malo vode (nije trebao ni miniwash). Komplet guma mi ne odgovara tako da cu se s kitom zadovoljiti. Puno putujem poslovno (50000 godisnje) tako da uvijek imam aktivnu neku asistenciju (vw, hak itd) pa se osjecam sigurnije. Termini mi nisu na knap a dodatni prostor mi dobro dode. Sto se ekipe i refundiranje pjene tice naravno da to ne prolazi, zivimo gdje zivimo @nikki ne planiram ulaziti s tobom u rasprave sto gdje i kako niti se objasnjavati. Iz tvog posta se dosta da iscitati, da citas pozornije vidio bi da nigdje nisam napisao da mi je puno. Isto tako ne razumijem kada je golf postao bentley? Sto se tebe tice Golfa sam dobio na lotu, biti ce ti lakse. Ako je ta ista pjena prije kostala 120kn a sada je 450, s tim da je potrosena tudom krivicom, nemam potrebu dati toliko novaca za nju ako bas ne moram, uostalom tome sluze forumi i dobri ljudi, da pomognu. Tvoj post nema pozitivan smisao imho.
  6. mrlja5

    Pjena za krpanje gume

    @ri vw to provjereno funkcionira ako nije bas razvaljena guma. Mislim da ta pjena iz autodijelova nije ista, moja dolazi sa vw kompresorom a ti mislis na onu u spreju? @vlaho 2901 na mjestu gume imam vw policu sa stvarima pa mi to nije trenutno rjesenje. Tnx
  7. Bok ekipa, nedavno mi se razletila guma na golfu 7 pri 140 km/h. Srecom prednja lijeva i srecom 17 cola pa nista znacajno nije bilo. Problem je u tome sto je ekipa iz asistencije (koju sam zvao jer imam na to pravo) dosla za cas i krenula pumpati pjenu u rascvjetanu gumu. Kasnije su me odvukli do vulkanizera. Za novu pjenu Dojkic i Zubak traze 450-500kn! Ima li kakva zamjenska negdje mozda? Hvala!