TONI900

Član
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TONI900

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/22/1986

Profilne informacije

  • Ime
    Toni
  • Vozilo
    Passat 2.0 TDI Highline
  1. U mene je Passat 2.0 tdi, prisa 250000 km i zadnjih par izmjena ulivam Motul koji mi se pokazao dosta boljim od Castrola, osjetno ga manje trosi u istim uvjetima! Tako da ga mogu preporucit..
  2. Meni je klapalo u zadnjem kolu, sve smo skidali, doslovno sve i na kraju skuzio da klapa amortizer koji je bio star cca godinu dana pa nisam ni sumnja na njega...stavia novi i sve OK!
  3. TONI900

    passat b6 skyline (donut) lights

    Mene isto zanima pa bi mogli neke grupne popuste
  4. Kupujem 3-kraki GTI kozni volan u dobrom stanju bez air bag-a za Passat 3c sa tipkama...ili obican 3-kraki kozni takodjer sa tipkama, ali mora biti u odlicnom stanju... Ponude na p.m.
  5. TONI900

    Passat b6 parkirni senzori

    Mislim da to ne bi smilo imat veze, moj isto pisti a nema prepreke...prije je pistio samo po kisi a zadnje vrime pisti non-stop! Lagano vec kida zivce... Dosa mu kraj ?
  6. TONI900

    P:Relej 361 za sklapanje retrovizora

    Jeli kompaktibilno sa svim markama? Ja imam na Passatu B6 tvornicke sklopive retrovizore pa me zanima da li mi odgovara i na koji nacin se ugrađuje?
  7. Ja uzeo prije 2-3 dana u kolege Leica oem led za tablicu, sve radi savrseno! Preporucujem...ugradio sam na Passat B6
  8. Pozdrav, ako se mogu pridruzit raspravi...ima sam prije Golf 5 2.0 tdi i bio je takav problem kod paljenja hladnog motora! Normalno upali i kad dodjem na semafor ili kad stanem u leru motor se "zatrese", điri padnu ispod normalne i kad se motor zagrije sve bi bilo ok! Dijagnostika takodjer pokazala da nema gresaka! U servisu su nakon vise pregleda ustanovili da je u pitanju zamanjak... ? nisam ga minja pa ti ne mogu rec jeli bilo do toga, ali svakako uzmi to u obzir!
  9. Nisam to nikad radia ali mislim da trebas odvojit sjediste od naslona i pokusat izvuc tapiceriju da ti ostane spuzva i motoric... ?
  10. Ima sam isti problem na svom Passatu, mislia sam sve rastavljat pa sam odusta...nasa sam druga dva prednja sica u dosta boljem stanju od mojih, nadoplatia i sad sve radi ? Vidi ako neko ima na otpadu sic kojem je ispalia air-bag pa probaj uzet motoric unutra...
  11. Kupujem volan od Golfa 5 GTI ili R-line po mogucnosti u dobrom stanju! Stavio bi ga na Passat B6, imam komande i svoj air bag!
  12. TONI900

    loša prednja svjetla

    Ja sam na proslom autu imao Osram night breaker H4 i vidljivost je odlicna, pogotovo po mraku kad pada kisa...ali, trajnost je cca godina dana!!!