TONI900

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TONI900

 • Rank
  SDI
 • Birthday 07/22/1986

Profile info

 • Name
  Toni
 • Phone number
  098511456
 • Vehicle
  Passat 2.0 TDI Highline
 • Location
  split
 • Spol
  Male
 1. U mene je Passat 2.0 tdi, prisa 250000 km i zadnjih par izmjena ulivam Motul koji mi se pokazao dosta boljim od Castrola, osjetno ga manje trosi u istim uvjetima! Tako da ga mogu preporucit..
 2. Meni je klapalo u zadnjem kolu, sve smo skidali, doslovno sve i na kraju skuzio da klapa amortizer koji je bio star cca godinu dana pa nisam ni sumnja na njega...stavia novi i sve OK!
 3. TONI900

  passat b6 skyline (donut) lights

  Mene isto zanima pa bi mogli neke grupne popuste
 4. Kupujem 3-kraki GTI kozni volan u dobrom stanju bez air bag-a za Passat 3c sa tipkama...ili obican 3-kraki kozni takodjer sa tipkama, ali mora biti u odlicnom stanju... Ponude na p.m.
 5. TONI900

  Passat b6 parkirni senzori

  Mislim da to ne bi smilo imat veze, moj isto pisti a nema prepreke...prije je pistio samo po kisi a zadnje vrime pisti non-stop! Lagano vec kida zivce... Dosa mu kraj ?
 6. TONI900

  P:Relej 361 za sklapanje retrovizora

  Jeli kompaktibilno sa svim markama? Ja imam na Passatu B6 tvornicke sklopive retrovizore pa me zanima da li mi odgovara i na koji nacin se ugrađuje?
 7. Ja uzeo prije 2-3 dana u kolege Leica oem led za tablicu, sve radi savrseno! Preporucujem...ugradio sam na Passat B6
 8. Pozdrav, ako se mogu pridruzit raspravi...ima sam prije Golf 5 2.0 tdi i bio je takav problem kod paljenja hladnog motora! Normalno upali i kad dodjem na semafor ili kad stanem u leru motor se "zatrese", điri padnu ispod normalne i kad se motor zagrije sve bi bilo ok! Dijagnostika takodjer pokazala da nema gresaka! U servisu su nakon vise pregleda ustanovili da je u pitanju zamanjak... ? nisam ga minja pa ti ne mogu rec jeli bilo do toga, ali svakako uzmi to u obzir!
 9. Nisam to nikad radia ali mislim da trebas odvojit sjediste od naslona i pokusat izvuc tapiceriju da ti ostane spuzva i motoric... ?
 10. Ima sam isti problem na svom Passatu, mislia sam sve rastavljat pa sam odusta...nasa sam druga dva prednja sica u dosta boljem stanju od mojih, nadoplatia i sad sve radi ? Vidi ako neko ima na otpadu sic kojem je ispalia air-bag pa probaj uzet motoric unutra...
 11. Kupujem volan od Golfa 5 GTI ili R-line po mogucnosti u dobrom stanju! Stavio bi ga na Passat B6, imam komande i svoj air bag!
 12. TONI900

  loša prednja svjetla

  Ja sam na proslom autu imao Osram night breaker H4 i vidljivost je odlicna, pogotovo po mraku kad pada kisa...ali, trajnost je cca godina dana!!!