ivanavwpolo

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ivanavwpolo

 • Rank
  SDI
 • Birthday 07/17/1979

Profile info

 • Name
  Ivana
 • Vehicle
  VWPolo
 • Location
  Zagreb
 • Spol
  Female

Recent Profile Visitors

1363 profile views
 1. ivanavwpolo

  Treperenje engine check lampice

  Hvala vam puno na odgovorima.Budem otisla kod majstora da mi to pogledaju i da vidimo o cemu se radi pa cu se javiti. Pozdrav!
 2. Pozdrav svima!Imam pitanje pa vas molim da mi odgovorite. Engine check lampica mi je prije svjetlila,nekad se znala i sama ugasit a onda nakon nekog vremena bi se opet sama upalila.Sada mi je pocela treperit ali ne uvijek.Treperenje traje kratko a onda prestane i opet lampica svjetli a kad treperi osjetim da mi auto jace trese,kad dam gas osjeti se kao da ga nesto 'gusi.'Da li je mozda problem u katalizatoru ili lambda sondi ili nesto trece?Ovo sto sam opisala da se dogadja traje kratko,minutu dvije i ne javlja mi se bas u svakoj voznji.Radi se o vw polu.Molim vas za odgovore.Hvala!
 3. Hvala ti Ivo na savjetu.Budem ih redovito kontrolirala.
 4. Evo da vam javim da mi je auto gotov i rijesen je uzrok mirisa benzina. Crijevo od rezervoara mi je otislo i zato se osjetio benzin. Pozdrav!
 5. Budem vam javila koji je uzrok kad mi bude majstor rekao. Hvala vam puno!
 6. 2003 godina je Polo. Da da....sutra vozim auto kod svojeg mehanicara da mi to sredi. Hvala ti puno na odgovoru!
 7. Pozdrav svima! Kad upalim grijanje u autu,na momente mi se osjeti miris benzina.Taj miris poslije nestane ali znam da se ne smije osjetit miris benzina.Da li netko zna mozda sto bi to moglo biti? Inace,benzin mi nigdje ne kapa niti ne curi.Filtere sve redovito svaku godinu mijenjam.Taj miris prije nisam osjecala. Sutra vozim auto svom majstoru da mi to sredi.
 8. Zanima me da li ucestalo podizanje auta rucnom auto dizalicom,moze nastetiti autu?Znaci,mislim na podizanje jedne strane aute.Da li to moze ostetiti prag auta ili tu jos ima necega? Molim,pisite. Pozdrav svima!
 9. ivanavwpolo

  Sifra tj oznaka boje na Polu!

  Hvala vam puno na pomoci!
 10. ivanavwpolo

  Sifra tj oznaka boje na Polu!

  Okej.....he he....
 11. Trebam pomoc.Imam Polo 1.2 2003 godina,oznaka 9n i da li netko zna gdje se na autu nalazi sifra tj oznaka boje?Mislim da sam procitala u knjizici da bi se ona trebala nalaziti negdje u bunkeru,ispod rezervnog kotaca.Ako netko zna,molim vas da mi javi.
 12. ivanavwpolo

  Auto klima-servis i punjenje.

  Hvala vam puno na odgovorima.Ma zanimalo me to u vezi klime cisto radi prevencije a i da se informiram.Klima u Polu mi odlicno radi i nemam s klimom problema.Sad sam prosli mjesec imala redovan servis i pregledali su mi klimu i napunili je plinom jer je trebalo i to je to.Evo da vas pitam-koliko cesto mi preporucate nekakav redovan servis auto klime?
 13. Koliko cesto bi trebalo napraviti servis klime u autu i koliko cesto se puni klima?
 14. ivanavwpolo

  Koja polir pasta je najbolja za auto?

  Okej Marko.Hvala ti!