Lemilica

Član
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lemilica

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/18/1982

Profilne informacije

  • Ime
    Darko
  • Vozilo
    Octavia, Polo

Recent Profile Visitors

1284 profile views
  1. Pozdrav, trebao bi promijeniti sat sa drugim istim rabljenim! Dali je moguće preko vcds-s to odraditi, kilometre i ključ? Hvala Stari sat je izgubio temp. Motora!
  2. Lemilica

    2.0 tdi 150ks ea288

    Ništa nije kemijano, a i ne znam od kuda bi se sjećao kad sam ja kod tada sasvim slučajno došao na mjerenje snage! Tj. Išao sam kod Damira na postavljanje folija za šajbe pa kad sam ga čekao bilo je par auta sa ovoga foruma koji su se prije dog. Za grupni popust ali im je jedan falio pa sam ja iz vedra neba uletio:)) Uglavnom oni su kod tebe sa golf5 gti imali od 15 do max 30ks više a znam da je jednom samo auspuh i usis koštao više od moje škode i još su masno platili mapiranje a dobili slabe rezultate! Onda su mene postili nakon dva auta, da vide dali su valjci ispravni:)) Možeš se sjećati samo kad si iznenađeno pogledao komp i rekao da ti motori mogu ići do te snage! https://youtu.be/7mMqRS_so3Q
  3. Lemilica

    2.0 tdi 150ks ea288

    Ode moj upit u svemir, pa cu biti kratak. Kako je onda samo softverski moguce sa 1.9pd 105ks. na 170ks i jos nema dimne zavjese, kod takvog sustava ubrizgavanja! ocito netko zna sta radi a da se ne raziđe. Chargecooler na prvim verzijama pucaju i motor pocne lagano trositi antifriz, i to je bilo u mojoj situaciji. Ovo sa stopanjem nisam jos cuo ali to bi bilo mozda moguce da se vozite na loz ulje ili mazut 300000tkm. Kod tih motora plinovi iz egr ventila su 98% cisci nego starija generacija motora. Pa su vjerojatno zato i ing. to tako projektirali da plinovi iz egr-a prvo moraju proci kroz katalizator i dpf pa onda tek turbina i usis. Auto je mapiran sa 150000tkm a prije toga je imao dijagnozu da trosi antifriz dok ga nisam zamjenio. Osim zamjasnjaka, lamele i korpe koje sam zamijenio na 210000tkm. Nista se nije raspala, niti zvecka a jos manje dimi premnda nemam dpf, egr tj. downpipe. Sad ima 250000tkm. i ne pokazuje nikakve znakove zamora ili istrosenosti a i to se moze vidjeti po vremenu međuubrzanja:) Ako ima tko slicno sa 2.0gtd mozemo probati uzivo:)
  4. Lemilica

    2.0 tdi 150ks ea288

    Otvori fotografiju, od 0km/h niti ne pokušavam mjeriti vrijeme. Ručni, app. Je super jer mjerim u trećoj brzini na dobroj podlozi gdje nemam proklizavanja i tako mi i vrijeme pokaže isto.
  5. Lemilica

    2.0 tdi 150ks ea288

    Stage 2, 220ks. Nisam išao na mjerenje snage poslje. Ali neki dan sam skinuo zgodnu app. Po kojoj sam dobio međuubrzanja. 184 tj. 190ks imaju jače dizne i turbinu. Pumpa je ista kao na 1.6tdi i 2.0tdi. I oni na stage 2 idu do 250ks.
  6. Lemilica

    2.0 tdi 150ks ea288

    Znam za to, malo su skupi! Mislio sam konkretno dali je netko stavljao turbo i dizne od jačeg motora, gtd ili vrs.
  7. Lemilica

    2.0 tdi 150ks ea288

    Pozdrav svima. Došao sam do jedne granice šta se tiče promjene softvera na ovom motoru, pa me interesira dali je tko išao još dalje: dizne, turbina? Hvala
  8. Lemilica

    chipiranje tdi

    Ja nisam rekao nista za SM nego opcenito jer sam se imao priliku uvjeriti da su skupe mape kod nekih bile prevara tj.placalo se ime a ne kvaliteta. Kako ti znas da neki koji se bave mapiranjem ne kupuje kod Mirka i Slavka? Gotovo svi kupuje iz vana mape i sad je samo pitanje koliko tko zeli zaraditi.
  9. Lemilica

    EGR softwerski smanjit

    Meni je na PD softverski zatvoren 100% i motor radi kao i prije! Ne razumijem ovo sa tupim zvukom koji steti motoru! Steti mu najvise kad se egr mehanicki zatvara.
  10. Ma to nema nikakve stete! nego da ti smanji pritisak u usisnoj grani.
  11. Egr se nikada fizicki ne blokira na novijim autima! inace turbina odlazi brze nego sta bi trebala.
  12. Getriba ima slovnu oznaku JDD i ugrađivala se na motore od 59kw oznake BMS i BNV mala getriba.
  13. Lucas 288 diskovi,od Pola Tdi ili Fabia,Seat. Senzor ABS-a je na lezaju.2004-2009g.