Brumen

Member
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Brumen last won the day on September 25 2019

Brumen had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Brumen

 • Rank
  SDI
 • Birthday 11/16/1986

Profile info

 • Name
  Igor
 • Phone number
  091/ 122 - 9144
 • Vehicle
  VW Passat
 • Location
  Zagreb
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

1550 profile views
 1. Malo mi je cudna ova na hrv dijagnostika, pretpostavljam vcds. Jer na eng kaze tocno tipa front center Parking aid sensor. Ako svi puckaju mozda je problem u zici koja salje signal u modul. U svakom slucaju skidanje branika i zicu po zicu traziti, provjeri jos modul dali je konektor ispravan
 2. Ili ti je krepao senzor na prednjem braniku ili je pukla zica tj prekid u kontaktu. Ima 3 zice svaki senzor. Najlakse da saznas je da upalis senzore i stavi prst na njega. Trebao bi cuti neko lagano puckanje sto znaci da radi. Ako ne cujes nista onda je taj senzor u kvaru.
 3. Brumen

  Diskovi/Pakne

  Definitivno duze traju ate ceramic plocice. Mijenjao sam i disk i plocice prije 5 godina i jos barem 3 godine mogu. Tako da je u tome slucaju def. prednost. A i disk jos nije razvio onaj rubni zub istrosenosti.
 4. Brumen

  Diskovi/Pakne

  Ja naprijed imam ate obicne i ceramic plocice. Nazad je power s ceramic plocicama. Istina je da se malo buce kad se koci, najvise ako je auto full natovaren, gepek pun i 4 putnika. Ali nije nepodnosljivo…kad se potrose prednji diskovi ide power isto s ceramic plocicama.
 5. Brumen

  Zvuk kod paljenja ventilacije

  Jel ti klima upaljena?
 6. Brumen

  Trzanje dsg-a

  Dsg ima limite po pitanju Nm. Treba paziti da se ne prelazi preko tog limita. Ako se ide preko treba mapirati i mjenjač. Svi kažu da mokra spojka Dsg drži preko limita ali ako se ne mapira, limitira Nm ,pa odtuda možda i trzaji.
 7. Točno. To ovisi o senzoru za svjetla koji je na prednjoj šajbi. Tak i meni. Kad je dan ne pale se, a u garaži ili noć pale se.
 8. Brumen

  Mapiranje

  Moj je mapiran, sa 140 na 170ks 350Nm. 2.0 TDI CR motor, egr i dpf off, ima Dsg. Za sad nema problema, ali vozim ko tetka😅 žena i djeca stalno u autu. Čuje se vise turbo ali to je zbog toga jer je dpf off. Auspuh isto vise huče, opet zbog dpf. Potrošnja manja cca 2-3 deci. Samo servisirati svakih 15k ili 1god.
 9. Brumen

  DSG 6 kvarovi

  Dok ne skoči neka greška samo vozi. Tako je i meni iz N u D. Malo čuješ kao klak zvuk ubacivanja u brzinu i malo grublje radi. Po meni normalno.
 10. Brumen

  Loš prijam stanica

  Uzeo sam ja ali nisam imao vremena testirati. Mučio me onaj plavi kabel gdje ga spojiti. Pretpostavljam da treba biti na +12V. Kaj nisi dobio s radiom taj adapter?
 11. Brumen

  Golf VI Multimedia Android 10

  Nema rds da piše ime stanice na ikoni od radia, ali piše kad odabereš frekvenciju ima stanice. Tako da uvijek odabrana stanica ima rds ispis
 12. Brumen

  Golf VI Multimedia Android 10

  Onda imas RCD340, NoName koji to sve to osim DAB. Ali imas app na android auto internet radio i vozi misko. Na 96k stream ti je cca 50mb po satu.
 13. Brumen

  Golf VI Multimedia Android 10

  Imam ja u autu Android, 9” inča. Radi ok. ALI... ima nekad problem da rds zapis stanice se poremeti tipa umjesto ANTENA piše ANENTNA ili slično. Kvaliteta pojačala na OEM rcd310, 510 i ostali je barem 60% bolja. Zvuk na androidu je malo tupast i beživotan. Isto tako kvaliteta prijema radio stanica je jednostavno lošija za barem 50%. Benefit je definitvno multimedija i aplikacije, bluetooth, odb dijagnostike i ostalo. Ako ti je stalo do kvalitete zvuka i OEM Look uzmi Rcd 330 ako imas iPhone zbog CarPlay ili rcd340/360 ako imas android telefon radi android auta.
 14. Brumen

  SIGNAL rikverc kamere android?

  Ako imas 12v uticnicu u gepeku onda stavi relej. Imas u cipoteci za 50kn ili manje. Spajas na nacin da kad se upali rikverc lampa, ista putem releja preusmjeri struju iz rikverc lampe na 12v uticnicu koja nema smetnje kao canbus na rikverc lampi. Tako sam ja i dela kao vurica! Sretno!
 15. Brumen

  dpf lampica

  Pa po knjižici piše da na 180000km se radi provjera dpf-a. Dakle u prijevodu mijenjaj ili čupaj van. To i je negdje životni vijek dpf u mješovitoj vožnji.