Brumen

Member
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Brumen last won the day on September 25 2019

Brumen had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Brumen

 • Rank
  SDI
 • Birthday 11/16/1986

Profile info

 • Name
  Igor
 • Phone number
  091/ 122 - 9144
 • Vehicle
  VW Passat
 • Location
  Zagreb
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

1,276 profile views
 1. Brumen

  Kupnja radia

  Imam ti ja ako hoćeš original RCD 510, nije kineska kopija već BOSCH/ BLAUPUNKT. Javi se na PM ako si zainteresiran. Ako bi ipak Kineza android, imas ih na njuskalo koliko hoćeš.
 2. Brumen

  Led farovi golf 7

  Nije bas točno da trebaju nivelaciju. Škoda rapid ima serijske xenon lampe bez nivelacije i perača. Provjerio vise puta i čak je cvh pisao centrima za teh. pregeld da se takva vozila puštaju na pregledu. E pa sad ti se idi hebat sa cvh i atestiranjem. Ako može Škoda zašto nebi i mi?!!
 3. Brumen

  chip tuning

  Može mi netko ovo za info pojasniti zašto je ovo loše za motor? Tj za koji dio motor ovo nije dobro
 4. Također ekipa koja je blindala egr i gasila dpf ima slične simptome da im se auto teze zagrijava. Jer između ostalih stvari egr i ubrzava zagrijavanje motora.
 5. Brumen

  Passat B8 - servis

  Ako ne vjeruješ servisu onda mjenjaj. Ipak je sad auto kod tebe. Samo računaj da te ovo košta minimalno 750kn smo ulje (6L ) i filter za Dsg. S time da je to cijena za Castrol ili liqui Moly ulje i OEM filter. Bez ruku..
 6. Brumen

  RCD 510

  Cca 1000-1400kn plus ugradnja
 7. Brumen

  Ugradnja RCD510 umjesto RCD210

  Nema, samo ti treba pin za otključavanje. Ako zaintersiran moguti ja svoj prodati. Javi se na PM!
 8. Brumen

  chip tuning

  Samo da kažem svoj slučaj jer imam Dsg dq250 02E, koji ima tvornički OEM maksimum 350Nm. Znam da može i vise ali se mora mapirati mjenjač. Ja sam htio da napravi Muha maksimum do tok limita a da ne diram mjenjač. I dobio je 170ks i 350Nm. Prije je bilo tvornički 140ks i 320Nm. Isto tako napravio egr i dpf off i mila majka. Samo nemogu provjeriti kako je prevario senzore i ugasio dpf i egr. U to nisam ulazio. Samo znam da ako se radi kako treba da treba lažirati senzore da imaju fiksne vrijednosti tlakova prije i poslije dpf-a. Ako su tlakovi isti onda ne valja iako radi ok jer se može tako skužiti da je dpf prazan.
 9. Brumen

  chip tuning

  Damir Muha je bestbuy, a ako želiš najbolje onda THP Performance. Nemozes pogriješiti kod njih dvoje
 10. Brumen

  Golf 6 obrtaji

  Ako je na 1000 okretaja onda radi regeneraciju DFP filtera. Inače je 800 normalno čak i kad radi klima.
 11. OK mali update. Prošlo je dosta vremena od zadnjeg posta pa evo update-a. Stavio sam druge TRW zadnje pločice (navodno prva ugradnja). Situacija je bila sad i još gora, mješavina crno/smeđe boje na felgama. Rađena je samo ugradnja pločica. Ukratko UŽAS! Nakon toga kupio nove ATE POWER zadnje diskove i vratio ATE CERAMIC pločice, jer sam smatrao da ako je MADE IN GERMANY disk da je ipak bolje od kine. ATE obični se rade u PRC. Majstor je očistio nosače i glavčinu. Nakon par dana mislio sam napokon da je sve uredu. Ali eto nije baš tako. Naime zadnja liijeva strana je SUPER, sve je čisto i nema nikakve prljavišine osim s ceste. Zadnja desna strana je opet počela crniti ali znatno manje ali se vidi. Što da radim dalje s ovime? Očito nakon što se rađeno čišćenje je pomoglo ali samo na jednoj strani. Opet skidanje zadnje desne strane pa sa žičanom četkom strugati do iznemoglosti? Čišćenje klješta, klipa? Odmašćivanje? Dali možda nešto struže pomalo pa se rasipava odnekuda? Ne čujem nikakva cviljenja ili slično tome.
 12. Mozes malo ovo pojasnit od kud bi putalo pa da vjetar nosi? Dok nisam mjenjao originalne diskove i pločice nije ovoga bilo. Bas sam danas gledao malo bolje po danu i bas su crne masne točkice koje su vidljive samo na krakovima felge into samo u smjeru rotacije felge. Znaci desna strana krakova suha i bez praine a lijeva potpuno crna. I crnilo počinje od sredine felge pa se smanjuje prema rubovima. Bas bi htio s nekim usporediti. Moj je opran u ponedjeljak a sad je već koma.
 13. Da to je točno da sve pokušavaju napraviti brzo pa mu se negdje omaklo... Sad je na moru pa ga neću uznemiravati, ali kad se vrati
 14. Budem onda skinuo kotač pa ću bolje pregledati. Na sto moram paziti kada koristim sprej za odmascivanje? Jer treba lak zatititi?
 15. Na oba dvije zadnje felge. Masne crne točkice koje kad se kroz tjedan dana nakupe izgleda uzas. Samo od kuda dolazi msanoća. Na zadnjim kočnicama vidi se malo masnoće na unutarnjem dijelu blizu onog zaštitnog lima. Blizu onog klizača. Možda se javi neki mehaničar i kaže na što treba obratiti pažnju