Brumen

Member
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Brumen last won the day on September 25 2019

Brumen had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Brumen

 • Rank
  SDI
 • Birthday 11/16/1986

Profile info

 • Name
  Igor
 • Phone number
  091/ 122 - 9144
 • Vehicle
  VW Passat
 • Location
  Zagreb
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

1784 profile views
 1. Brumen

  Provjera oznake sijalice

  Pa recimo taj kataloški upisi u Google pa ce ti reci koji je utor ili dosjed. Ima webshopa koji sve na taj način pokažu. Tako ja radim.
 2. Brumen

  chip tuning

  Hmm ako je noviji kaj je s jamstvom ako ga mapiras? Koliko je star auto jer ima 4 god jamstvo. Inace Damir Muha je za preporuku.
 3. Brumen

  Passat B8,naknadna ugradnja tempomata

  Ovo je gotovo nemoguce da takva oprema nema tempomat?! Poslikaj nam malo polugice volana i sam volan ili broj šasije.
 4. Jesi bio u ovlaštenom servisu ili kod svog majstora? Ako nisi kriv za štetu dali si isao na nagodbu/pa s tim novcima isao kod svog mehaničara ili popravak u ovlaštenom servisu?
 5. Pozdrav ekipa, Tražim nekoga koga znate (Broj mobitela, ime, da je u ZG i okolica) tko ima znanje i alat da mi iskodira na Passatu B7 2011 sljedeće: Ugasiti CANBUS detekciju žarulja na prednjim svijetlima (kratka, duga, pozicije, žmigavci) Ugasiti CANBUS detekciju žarulja na DRL i maglenkama Ugasiti CANBUS tetekciju žaurlja na stražnjim svjetlika (Sve lampe, žmigavci, kočione i pozicijska svketla) Naravno može uz moju naknadu (lopa i cuga je uključena a za ostalo se dogovorimo ) LP Igor
 6. Hvala ali preskupo. S obzirom da ove vec imam samo me zanima vaša preporuka.
 7. Pozz ekipa1 Imam dva seta zvučnika za auto (Passat B7). Zanima me koje bi stavili naprijed a koje nazad u autu? Radio u autu ima DSP procesor zvuka. Spajali bi se na radio a ne na pojačalo. Stavio sam par linkova za slike i spec, ima razlika u magnetima, izgledu skretnica, wooferu i godini proizvodnje. SET 1: JBL GTO 6506 CE https://autopassion.net/forums/298381-vds-enceinte-jbl-gto-6506ce/ Type:component speakers Power: 70 W (nominal), 210 watts (maximum) Sensitivity:90 dB Frequency range:55 - 21,000 Hz SET 2: JBL STAGE 2 604C https://www.jbl.com.my/car-speakers/STAGE2+604C.html https://allegro.pl/oferta/jbl-stage2-604c-glosniki-samochodowe-165mm-45-270w-8595979179 Type:component speakers Power: 45 W (nominal), 270 watts (maximum) Sensitivity:91 dB Frequency range:55 - 20,000 Hz Hvala unaprijed na savjetima :)
 8. Brumen

  RCD 510 umjesto 310

  Ako ces OEM uzmi drugi. Zvuk je apsolutno bolji. Ove jeftine kineze ne uzimaj osim ako jer tipa eresin od 2000+kn sa DSP procesorom za zvuk. To je kvaliteta skoro kao original.
 9. Brumen

  Passat B6 pregrijavanje

  Probaj sa termostatima. Prvo dsg ako ga imas. Taj sam i ja mijenjao i rijesio problem. Ako nemas onda drugi.
 10. Brumen

  Passat B6 pregrijavanje

  Imao sam i ja slican problem i neka plastika mi je blokilara veliki ventilator na hladnjaku. Meni je u gradu bilo cak i 110C ulje, kad sam to rijesio vratilo se na 88C. Klima radi non stop.
 11. Brumen

  Touran, preporuka multimedije

  Ne cucla akomulator. Ja ga vec imam godinu dana u kojem mi je mjesec dana auto stajao. Kontrole rade sve. Cak i phone gumb na volanu a nemam oem bluetooth. Stavio sam dodatni milrofon i zvuk je dobar kad nekog zovem ili me slusaju kaj pricam. FM prikazuje samo frekvenciju, muziku prikazujem kao track i broji vrijeme koliko traje. Vise nego dovoljno. Rds prikaz radi.
 12. Brumen

  Touran, preporuka multimedije

  Ovaj sa DSP om je u rangu originala. Prijem FM stanica je na 90% nekad i bolji. Ovaj moj model je bas za Vw rađen. Pali se prvi pur cca 1min a svaki sljedei odmah nakon kontakta. Plastika i gumbi su losiji, OEM je tu zakon. Ekran je bolji na erisinu i to nemjerljivo. Ima i verzija sa IPS panelom. Multimedija je na strani kineza.
 13. Brumen

  Touran, preporuka multimedije

  ERISIN on ti je u rangu ISUDAR. Ovo ti je moj. https://www.erisin.com/products/erisin-es8128v-9-android-100-car-stereo-for-vw-passat-seat-skoda-dsp-carplay-auto-gps-tpms-dab-4g-dvd-system
 14. Brumen

  Touran, preporuka multimedije

  Ima losih i dobrih. Nije uvijek koliko para toliko muzike. Znaju ljudi I firme prodavari China radio koji kosta 1800kn za 3000kn u ducanu sa jamstvom u HR. Ovaj je dobar po mome iskustvu. Imao sam barem 3 kineza o ovaj je najbolji od sva 3. Tko se bavi profi audiom neka kupi Alpine sa Carplay/ Androidauto.
 15. Brumen

  Touran, preporuka multimedije

  Ja kupio kineza Erisin, bas za Vw, izgled i tipke super, ima DSP audio procesor, carplay, android auto i sve kaj ti treba i ne treba. 2200kn i jamstvo u HR 12mjeseci. Prezadovoljan.