gtiedition

Član
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gtiedition

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/25/1990

Profilne informacije

  • Ime
    Goran
  • Vozilo
    golf 3 gti edition 2.0 8v
  1. gtiedition

    Ebay dnevna svjetla golf 3 u rešetki branika

    Ja bi bas ova htio vidjeti koja su original upasana u mrezice, znam da ove koje su naknadno van stavljene nikako ne zgledaju, smontiral sam ih vec pedesetak na razne automobile , al ovo je prakticki tipski za golfa pa me bas zanimalo kak bi to izgledalo u zivo, inace se bavim s takvim glupostima, covjeku sam ih montiral na novu kia rio , imala je 700 km tek i ruzno je izgledalo jer je univerzalno, a ovo bi mozda i ok stalo posto je to vise sakriveno u braniku, kaj se tice funkcionalnosti znam da nist od toga.
  2. gtiedition

    Ebay dnevna svjetla golf 3 u rešetki branika

    Jel netko to videl na autu? Il napamet govorite, ja nisam rekel da me muci boja toga nego me zanima kak to fizicki izgleda, ako i izgleda loše hocu videti kak je to da ne govorim napamet.
  3. Pozdrav, zanima me dal je tko od vas naručivao ove rešetke sa dnevnim svjetlima ili ima netko sliku kako to uopce izgleda na autu? Jer me baš zanima kako se uklopi u branik, dali izgleda ok ili loše?
  4. Evo ti sve pa spajaj, nemaš kaj zeznuti. Probaj si prije s probnom lampicom na te žice dali otključava i zaključava. Ne mogu ti sliku zalijepiti, napiši broj telefona pa ti pošaljem na wzp
  5. gtiedition

    Koji akumulator kupiti?

    Najbolji akumulator koji mozes kupiti za neke normalne novce je exide premium. Svi ostali su skoro pa za isti koš. Od jeftinijih magneti marelli ili sznajder. Niti slucajno one crne s bilo kakvim naljepnicama po sebi (dinamic,car jack,puma ili slicnih) jer su to sve isti akumulatori tj. Napravljeni su da budu jeftini,nista drugo. Dogodi se da i takvi malo duze potraju ali to je rijetkost.
  6. Proradilo samo od sebe nakon 3km voznje .
  7. Pozdrav, imam problem zeza me vanjska temperatura na trojci . Prvo mi je na boardu preskakalo kad sam htio staviti na vanjsku temperaturu, sad sam to sredio- bio je problem sa zicama u konektoru na senzoru u braniku. Sad je to ok ali mi konstantno pokazuje temperaturu -40, a probao sam i drugi senzor staviti i isto. Moze pomoc ako je neko imao slican slucaj. hvala unaprijed