goran98

Član
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goran98

 • Rank
  SDI
 • Birthday 24.07.1947

Profilne informacije

 • Ime
  goran
 • Vozilo
  Golf 7 TDI
 • Lokacija
  rijeka
 • Spol
  Male
 1. goran98

  Baterija ključa

  Prijatelju... u Porscheovim servisima i voda za stakla košta kao Malvazija od Kozlovića
 2. goran98

  Baterija ključa

  A ja mislio da je to neka specijalna VW baterija koja se mora na servisu mijenjati Hvala
 3. Danas dobio poruku na displeju "zamjeniti bateriju ključa" pa me zanima dal je potrebno to odmah mijenjati odnosno dal će baterija riknuti danas sutra ili to još može potrajati. Imam još par mjeseci do servisa pa bi to tada obavio. Uglavnom imate li kakvih iskustava sa tim baterijama?
 4. goran98

  Preskup redovni servis

  U pitanju je 2.servis na 30tkm. Vidim da si ti radio servis u Auto Hrvatskoj u Karlovcu koji su puno povoljniji od Porschea u Rijeci! Mislim da bi slijedeći servis mogao obaviti u Karlovcu.....
 5. Redovni servis na Golfu 1.6Tdi platio sam 1500kn u ovlaštenom servisu. Samo je promjenjeno ulje i filtar. I to je sve! Realno takav servis nebi smio biti skuplji od 1000kn pa čak i u ovlaštenom servisu. Jer taj posao u neovlaštenom servisu ne košta više od 600kn. I sad će se naći pametnjaković koji će reći...pa kad imaš 150-200tkn za Golfa onda možeš davat i 1500kn godišnje na famozni servis koji je jebeno precjenjen! Ali svaki normalan čovjek se mora zapitati zašto poklanjamo novac tako olako..povodeći se mišlju kako smo sigurniji ako servisiramo auto kod ovlaštenih "lopova"... Zanima me do koje starosti auta ste odlazili kod ovlaštenog servisera?
 6. goran98

  Golf 7 - prvi servis

  Ok...onda idem na servis...
 7. Golf 7 kupljen novi u kolovozu 2015.god. Sad ima 8500km...malo vozim jer sam pomorac. Ali na displeju mi je već počelo davati upozorenje za promjenu ulja zato jer je prošla godina dana. E sad malo mi je glupo mjenjati ulje na 8500km. Inače u knjižici stoji da se mjenja na 15000 ili nakon godinu dana. Mislim da ulje u godinu dana ne izgubi toliko na svojstvima i kakvoći da ga je potrebno mjenjati ako auto nije prošao veliku kilometražu. Što Vi mislite i što biste napravili?
 8. goran98

  Touch-up korektori u boji

  Ja sam inače specijalac za parkirat...u auto garažama odem na najniži nivo koji obično bude poluprazan samo da budem sigurniji za svoj auto, nikad ne parkiram jako blizu drugog auta...ali evo jučer mi nije bio dan i kreten me sjebao...došlo mi je da vrištim kad sam vidio. Druga je stvar kad zajebeš svoj auto vlastitom greškom....znaš da si kriv i lakše ti je .....ali kad te sjebe kreten zbog nemarnosti....e onda mi dođe za poludit!
 9. goran98

  Touch-up korektori u boji

  Evo friška informacija za cijenu Lackstift Seta u salonu Porsche Rijeka je 110kn. Jučer kupio. I još jedna "sitnica"....to sam kupio kako bi popravio dvije točkice na prednjem braniku. Isti dan u popodnevnim satima me na parkingu neki neznani kreten ogrebao svojim prednjim branikom po mojem zadnjem braniku...i eto sad moram kod lakirera......šta ti je život...
 10. goran98

  Touch-up korektori u boji

  I koliko košta taj komplet? Nisam znao da to drže u ovlaštenom servisu.
 11. Zna li netko gdje se mogu kupiti tzv.touch-up korektori u boji? Htio bi popraviti točkice na prednjem braniku.
 12. Uspio sam preklopiti manualno koristeći malo "više sile". Jbg bio sam u početku previše oprezan jer i u manualu piše da se ne smiju preklapati na silu pa me to još više zbunjivalo. I još kad čuješ onaj krckavi zvuk plastike...čovjek postane skeptičan...više ne vjeruješ samom sebi... Uglavnom sve 5! Hvala na savjetima!
 13. Ljudi probao sam po 100-ti put al ne ide. Jednstavno počne krckati unutra i strah me upotrijebiti silu. Uostalom to bi trebalo ići lagano. Uglavnom sad me zanima slijedeće...Vi koji imate mogućnost elektronskog preklapanja, dali vi možete i manualno preklopiti ili isključivo morate koristiti elektroniku? Možda je kod mene elektronika....ali zašto onda na onom podešivaču na vratima nema oznake elktronskog preklapanja već su samo 0, 1, 2 i oznaka za grijanje.
 14. Znači kad je preklopljen stoji prema gore...
 15. Nadam se da ću postaviti pitanje u odgovarajućoj temi (početnik sam pa će mi se nadam se oprostiti ako sam profulao temu). Uglavnom zanima me kako manualno preklopiti vanjska zrcala na Golfu 7. Vjerojatno zvuči glupo ali evo ja pokušavam preklopiti i ne ide...strah me upotrijebiti silu jer bi moglo nešto "kvrcnuti". Uglavnom pokušao sam lagano pomicati na sve strane i ne ide... Napominjem da auto nema mogućnost elektronskog preklapanja. Ima samo elektronsko podešavanje (opcija sinkronizirano) i grijanje zrcala. Unaprijed zahvaljujem na savjetima.