rox

Član
  • Content Count

    221
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by rox


  1. Pozdrav,

    ne stavljas "bumpere", vec se mijenjaju ukrasne plasticne resetke branika bez rupa s onima za rupe.

    Kako je tvoj polo 2008. godiste, nije 9n nego 9n3 samo da znas da ne kupis krive resetke i maglenke jer se razlikuju izmedu redizajna i model prije redizajna.

    Sama ugradnja je plug & play, nema kodiranja.

     

    Potrebno ti je:

    - maglenke 2 kom - mozes ih nabavit preko interneta ili u tokicu

    - resteke s otvorima za maglenke 2 kom - ako hoces nove s citavim kopcama a ne preskupe takoder savjetujem tokic

    - tiple/kopce za branik 6 kom - najbolje ti je otici u ovlasteni po njih, kataloski broj - N 90535301

    - kratke vijke za ucvrstiti maglenke za branik 6 kom

    - ozicenje koje je potrebno provuci do kabine do prekidaca - https://www.ebay.com/itm/Fog-Light-Cable-Vw-T5-Bus-Polo-9N3-Wiring-Loom-Harness-Cable-Set-Fog-Light/372724139664?hash=item56c8170690:g:a6MAAOSwatddO2b4

    - prekidac koji ima mogucnost za prednje maglenke, ako ga vec nisi nabavio preporucam da nabavis koji ima auto senzor - https://www.ebay.com/itm/AUTO-Headlight-Switch-Chrome-w-Light-Sensor-Module-For-VW-Golf-Mk4-Passat-Polo/153351850939?fits=Make%3AVolkswagen&hash=item23b47b8bbb:g:XvsAAOSwuHdcSoHD

     

    Ispod ti se nalazi slika svih potrebnih dijelova (resetke i maglenke se za tvoj malo razlikuju posto su ovi dijelovi za model prije redizajna):

     

    1B3900AF-A9A2-4F73-ACFE-322689BCBB11.jpg


  2. 1 hour ago, gavranovic said:

    Bok,

    ja imam neobicni problem sa svojim polom 2011, zadnja desna pozicija mi nekad ne radi, i svijetli mi da je crkla neka lampica na instrument tabli. I to kada kisa pada, i jos poslje kise neko vrijeme. Da je skroz crkla zarulja ne bi tu i tamo radilo, cudno mi je da su instalacije. Ima li taj model neku specificnu manu? Nisam siguran da li je obicna zarulja iza. Ne izgleda mi kao led.

     

    Vlaga?


  3. 2 minutes ago, projektilski said:

    Hmm, ne znam, niti na jednom od ova dva primjera mi se to ne svidja, pogotovo ovaj drugi koji mi je tipicni primjer plisanog volana, ali morat cu pogledat uzivo.

     

    Ako hoće vidjet uživo i probat pod rukom, a nije ti problem skoknut na drugi dio grada. U Jolly Autoline-u na Slavonskoj imaju E63 sa alkantara volanom.

     

    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=269629175&cn=HR&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&searchId=5c388c71-73db-d100-328a-d035f0a89545


  4. 2 minutes ago, projektilski said:

    Alkantra je slicno ko brusena koza pa mi se cini da bi volan izgledao kao pimp my ride a i od ruku bi te dlacice na alkantri isle svaka u svom smjeru. Ne znam bas da li je dobro za volan, no mozda imam potpuno krivo poimanje o alkantri.

     

    Moguće da imaš krivo mišljenje, alkantara koja se šije na volane koji se koriste svakodnevno (aka osobnim autima) je veoma nježna pod rukom i njezine dlačice nisu toliko duge i debele da bi svaka iša u svojem smjeru.  Makar ima i alkantara gdje su dlačice duže.

     

    Na primjer gdje su kraće i nježnije:

     

    maxresdefault.jpg

     

    I volan gdje su duže i grublje:

     

     

    pfalcantarawheela_1.jpg