G2 LTD

Member
 • Content Count

  1139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

G2 LTD last won the day on November 28 2020

G2 LTD had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About G2 LTD

 • Rank
  VR6

Profile info

 • Name
  Dino
 • Phone number
  099 810 6908
 • Vehicle
  Golf 2 1.6 TD Intercooler 59kW
 • Location
  ZG

Recent Profile Visitors

3244 profile views
 1. Amortizere ne nose automobil nego opruge. Kupi pojacane, heavy duty.imam takve zadnje na dvojki, digle auto cca 2cm. Ne znam ima li za G4 Kupio sam Lesjofors.
 2. Te gumene se koriste za transport vozila. I smatram da su opasne za koristiti u voznji jer se opruga ne ponasa prirodno
 3. G2 LTD

  Golf 4 PD TDI teško pali

  Ja glasam da je do goriva. Kao sto su decki rekli, zrak vidi. Meni je na dvojki fals zrak vukao. U leru radi suoer, stisnem gas u leru ide do crvenog. A u brzini nece gas primit nikako. I na kraju fals zrak kriv. A sve mi cudno kako u leru fantasticno radi a u brzini ne zeli gas ni malo. Dakle treba mu snaga da pokrene auto, a zrak ga yebe. A u leru ne treba toliko.
 4. G2 LTD

  VW Golf 4 grijači

  Meni na G4 blicala lampica. Stop prekidac otisao. Novi oem je max 100kn bio. A navoj namazati bakrenom.
 5. Meni cuka u niskim okretajima dok se full ne zagrije. Zato ga ujutro ostavim 10 min u leru pa onda po gasu. I nekad ler jebe. Hoce umrijet.
 6. G2 LTD

  VW golf IV tdi kuplung

  Takoder preporuka za lageros
 7. Opterecen sam time sto sam kompletno podvozje tip top zastitio. I sad me brine kada cu dizati auto, sigurno cu ostetiti mjesto gdje dizem... stavio dasku malu ili ne, otkinuti ce se zastita... Naprijed pod nogama imam 2 jabuke tj izbočenja di dizem auto, a nazad ne znam gdje da podmetnem dizalicu, ili vulkanizer ( a njih bas briga ). Ima li tko ideju sto izmisliti, kakvu gumu pa zalijepiti na podvozje, gdje ce biti točka dizanja auta??? Most isto ne dolazi u obzir ili na njega zalijepiti nesto jer je plastificiran.
 8. Mozda sam u krivu ali mislim da taj auto nema klapnu gasa. Barem ga na svom nisam vidio jer imam isti. Uostalom smatram da je krivo faziran.
 9. G2 LTD

  Gume

  Skuplja moja 14ka nego ta 19ka hilfy ?????
 10. Gdje u Bosni si pitao u kojem ducanu?
 11. G2 LTD

  VAG kataloski brojevi

  Aha, nisam. Koci super... ali pedala vise nije kakva je bila jebi je.... Najgore je to sto su nakon 2000km poceli diskovi ili nesto drugo sto ima veze sa kocenjem trest...... Nista kupio nove glavcine, selene i odnio diskove na komparator i 1/10mm je bilo odstupanje na jednom disku pa je potokario. Za sada je sve OK.
 12. G2 LTD

  VAG kataloski brojevi

  Imam i ja na g4 heee
 13. Ne mora znaciti. Moze biti i da su seleni na vilicama malo dobili oa vibrira. Uglavnom to je vec stara raga i vrijeme je promjenit selene i lezajeve amortizera. Promjenio na svom g4 koji je pazen i mazen i da vidis kolika je ogromna razlika sa novim Lemforder selenima...mila majka... Iako mi nije nista lupalo ali sam promjenio i puno je udobnije preko rupa