jooka

Member
 • Content Count

  412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jooka last won the day on April 8

jooka had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About jooka

 • Rank
  GTI
 • Birthday 03/10/1985

Profile info

 • Name
  Josip
 • Phone number
  0919234079
 • Vehicle
  Passat b4 Variant GT TDI 81 kw
 • Location
  Donja Moticina
 • Spol
  Male
 • Interests
  Love Life

Recent Profile Visitors

1,495 profile views
 1. jooka

  Servo pumpa mk4

  Mjenjaj dok još možeš, meni neki dan ležaj pojeo kuglicu i spricanje ulja na sve strane i dolje na njoj i na boci, ulja strava. Ležaj košta negdje oko 40 kn ali je patnja za zamjeniti. Ja sam probao ali odustao i odnio pumpu kod kolege pa ju je ovaj grijo i šta ti ja znam ali nakraju je uspio s tim da sam ja skinio i vratio pumpu. A naravno kad mi je auto trebao pravo dobro krepa pumpa i brže dok sam mogao teraj natrag u dvorište.
 2. jooka

  Polo 1.6 tdi problem u leru

  ajde super nek si uspio
 3. jooka

  Gume

  Ejjjjjj, ma tu sam ali sam bio u ludim brigama oko turbine i totalno zaboravio. Poslao mi kolega sliku gdje su sve 4 tako da ti tu nisam ni slao. Vidim s njim sutra da malo bolje uslika i da vidi za rub ali ja mislim da je rekao da ga nema
 4. Prešao nekih 3000 km. Znači relacija svaki dan od jedno 8 km ujutro klasična vožnja jel je hladan i s posla nekih 12km s tim da je tu već gas prisutan jel je toplije. Dečki iz servisa kažu da misle na katalizator ili dizne. S tim da vidim da mi je potrošnja prilično velika i sad moram početi od nečega. Jel nekih 7-8 litara mi je dosta, jedino ako se varam. Priznali su i oni da je turbo bio totalno zatvoren znači na minimum pa su ga sad odmah stavili na max. A ja sam osjetio od prvog dana da auto nejde kao prije ali šta ćes kaže majstor oni nju ukrote da se osiguraju.
 5. Ma i meni je taj dio čist bio kad je turbo bio gore 3 mjeseca. To je usisni dio ali meni je ispusni pun čađe Kod mene egr otvoren
 6. Passat b4. Motor afn. Ma turbo bio na kontroli u turbo servisu i kad su otvorili ona cađava strašno. Ispusni dio na turbini pun čađe
 7. Pozdrav, Eto kako naslov kaže zaprljana turbina za tri mjeseca. Skinili jučer i danas majstor javi nije do turbine nego do nečega drugog. Znači auto išao u safe mode jel su ona krilca bila puna čađe. Komplet servis napravili ponovno( nisu naplatili) i rekli da tražim dalje grešku. Oni su dali prijedlog za provjeriti katalizator i dizne. Ako neko ima ideju neka slobodno pomaže jel su rekli da će se isto dogoditi za par mjeseci.
 8. jooka

  Gume

  Aha,ok. Mada bi ja uzeo 6 nego peticu ali kako hoćeš
 9. jooka

  Gume

  Iskreno ja imao good year s tim rubom i kad god sam ruknio u ivicnjak uvjek je dobila i felga po repu tako da taj rub me nije dojmio bas. Može. Evo kaže stigle danas i dot 0119. Sumpor ti pa to nova guma
 10. jooka

  Gume

  Kolega naručio 4 komada s mall. Stižu valjda prekosutra pa ti vidim i javim. Neka dobra akcija s 1000 i nesta kuna na 650.
 11. A onda donekle pošteno, najbitnije da si u konačnici zadovoljan. Nitko nije bezgresan.
 12. i konacno da valja, kako si novcano prosao
 13. komplet sve to radio na svom afn prije jedno 30000 km i zasad samo gas. majstor kako je sipao antifriz nisam ga gledao nego jedino kako je pumpa procurila vratio samo kolicinu koja je iscurila. mislim da nije do sarafa nego do neceg drugog sigurno, e sad do cega je to je jos misterij.
 14. Pa to sve nije radio ni prvi puta neće ni sada majstor pristati. Ja mislim da je najbezbolnije da skine glavu prekontrolira i ako valja, nova brtva poravnati ju i eto nove sarafe. Mada ja mislim da nije do sarafa. Možda do dotezanja istih. Sutra ćeš biti pametniji.
 15. Ma kakav drugi motor, pa ima reklamacija nek vidi majstor gdje je propust napravljen i dali je do njega