branet

Member
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

branet last won the day on February 5

branet had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About branet

 • Rank
  SDI
 • Birthday 06/11/1981

Profile info

 • Name
  Branislav
 • Vehicle
  passat
 • Location
  Zagreb
 • Spol
  Male

Recent Profile Visitors

1,050 profile views
 1. branet

  R line opruge

  Danas mi kaze kolega da je on u Dojkiću ugradi opruge za spuštanje bez gubitka garancije. Ima tko saznja koje su to opruge? Auto mi je još tri godine pod garancijom pa da se nezezam rađe bi ugradio u ovlaštenom ako su to neke kvalitetne opruge.
 2. branet

  Gume

  Našao vulkanizera za keš i dobar rabat. Uzeo sam pirelli P7 cinturato tako da nemoram one jeftine kineze (ima tko iskustva s tim pirelli P7?). Sad 400kn mi jeftinije bile 92y od 96W ja sam htio uzeti jeftinije normalno ali kaže vulkanizer da za karavan moram 96 radi nosivosti. Laž ili istina?
 3. branet

  Netko sa dijagnostikom

  Ja možda idem za Našice idući tijedan. Imam ti OBDeleven pro ali morat ćeš si sam pronaći šta želiš. Nije teško imaš dosta foruma.
 4. branet

  R line opruge

  Ima netko iskustva s prokitom i DCC sustavom? Da li će mi i dalje to funkcionirati? Malo sam googlao i neki kašu da će neki proizvođači tek sad izbacivati opruge za DCC sustave. Kod Eibacha to uopće nevidim.
 5. branet

  R line opruge

  Našao naljepnicu di piše nosivost po osovini samo meni ne pašu brojevi. Za Eibac kit piše 1075/1250kg ili 1120/150kg a meni izgleda 1080/1070kg ili ja neznam protumačiti sliku https://imgur.com/UD9ahKk
 6. branet

  Gume

  kostolmac jesi rekao da za tu lovu nema čak niti najlošije kupiti? Ja sam samo odgovrio da ima najlošijih i to jeftinijih i to dosta velik izbor. A Nexen šta spominješ je 98,50EURa dakle ima. Samo sam htio ako netko ima iz iskustva za preporuku u toj cijeni gumu. Kakve su te nexen gume ima dva modela N800 i N fera? I ima netko iskustva s Kumho vidim da ih vani hvale?
 7. branet

  Gume

  Kod Furlana u toj dimenziji Hifly 65eura, tristar 68eura, federal 80eura, nankang 91euro. Tako da ima dosta izbora a i ove malo bolje su 150-160eura.
 8. branet

  Gume

  Ako može preporuka za gumu oko 100eura/komad ljetna dimenzija 235/40 r19 za pasata karavana. I da li se osjetiti razliku između zimskih 235/45 r18 i sad ovih ljetnih?
 9. branet

  R line opruge

  Nemogu nać di mi piše na autu nosivost opruga po osovini. Na vozačevim vratim/stupu nije, ispod haube nije. A u bunkeru nema uopće nikakve naljepnice. Ima tko kakvu ideju?
 10. branet

  Wrapping ili ceramic premaz

  Kod Bleack pearl ova osnovna inačica premaza je za passata 2750kn. Ali sam nazvao pa kaže čovjek to je bez pripreme. A priprema minimalno košta 500kn do 3000kn zavisi o stanju laka na autu.
 11. branet

  Wrapping ili ceramic premaz

  Navodno da je jako otporno na grebanje i udarce kamenčića. Čak i da traje dozivotno. Ja sam u Zagrebu našao firme koje rade to "Dino blackpearl.hr" i "auto partes" zna još netko tko u Zagrebu radi a da ima preporuku? I kako se kreću cijene?
 12. Dakle razmišljam između ove dvije opcije. S tima da ako bi radio foliju onda bi samo prednju haubu i možda krov(većinom da zaštitim haubu od kamenčića) a ako bi radio ceramic coating onda bi cijeli auto. Zanima me koje je bolje riješenje za zaštitu laka. Dali je netko skidao foliju? Čitam da se zna i lak skinut s tom folijom.
 13. branet

  R line opruge

  Zatražio bonude za eibach pro kit opruge i svi skoro oko 200EURA pa ako može info di se mogu naći za 100/120EURA?
 14. branet

  Gume

  Da li se tko susreo s nečim ovakvim? Gume su dot 2017 ali iznutra kao da ih je netko premazao katranom. I vulkanizer se čudio i nije znao šta je to. https://ibb.co/nnLTxGJ
 15. branet

  R line opruge

  Uredu. Poslusat cu savjet. Da li da uzmem naprijed 30mm a iza 25mm posto je karavan ili 30 i naprijed i iza?