0005GT

Član
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 0005GT

  • Rank
    SDI
  • Birthday 03/02/1992

Profilne informacije

  • Ime
    Vjeran
  • Vozilo
    Golf V GT Sport

Recent Profile Visitors

862 profile views
  1. Možda nije ništa, idi u ovlašteni nek pogledaju, možda treba samo update DSG-a napraviti. S godinama, a i tim kilometrima mjenjač jednostavno počne kasniti sa šaltanjem, na nekim autima se godišnje bar jednom update radi.
  2. Dobra reklama za REVO, nema šta
  3. 0005GT

    Passat 3b cudno lupkanje

    Ako je auto nekad bio razbijen naprijed, ili mu je mijenjan kiler od grijanja, pa se armatura komplet skidala, znaju popucat kopče/nosači pa se čuje takav zvuk, a odnosno cijela armatura pomalo "žvače" pa te zvuk vara, imao sam takav problem na istom autu, lupka pa lupka. Ili akumulator je kod njih gore na suvozačevoj strani ispod haube, ako se popustio pa on šeta?
  4. Prljav filter goriva, loše gorivo, ili voda u gorivu?! Provjeri ovo prije nego nešto kreneš čačkati oko turba!
  5. 0005GT

    Golf V - SET KVAČILA

    Zahvaljujem na info. kad dođe vrijeme za zamjenu, biti ćete obavješteni o cijeni i ostalom. Pozdrav.
  6. 0005GT

    Golf V - SET KVAČILA

    s potisnim, piše na ponudi, izgleda je uključeno sve osim zamašnjaka,
  7. 0005GT

    Golf V - SET KVAČILA

    Nisam baš pretjerano analizirao šta su napisali, ali bila je akcija Volkswagen 4+ i pisalo je komplet set spojke, sad baš gledam čini mi se da nema stavka zamašnjak... Pokušao sam ubaciti screenshot ponude ali neda mi da stavim post. Možda je to bez zamašnjaka onda?
  8. 0005GT

    Golf V - SET KVAČILA

    Znači dvomaseni u svakom slučaju.. A jel zna neko ako se može ovo od 170ks upasati? Prirubničke su iste pretpostavljam!? , vjerovatno je razlika u promjeru lamele samo? Provjerio sam i cijene u BiH, košta otprilike 840KM komplet set (LUK ili Sachs, Valeo nisam dobio ponudu..) , a u Porsche Rijeka je 3750kn , tako da sve je to u par kuna, osim ako netko ovdje ne sredi neki popust , A Graba nisam znao da si aktivan i ovdje, navratit cu jedan dan svakako da malo pogledaš, iako nije hitno al' reko na vrijeme da se raspitam.
  9. Ekipa pozdrav, imam Golf V 2.0 TDI 140KS , kvačilo i zamašnjak daju znake umora (zatrese, čuje se u leru, itd), pa je vrijeme da se raspitam koje je najbolje/najpovoljnije obzirom na cijenu i kvalitet? Malo sam se raspitao, LUK i Sachs su prvi odabir kod većine, a vidio sam i da Valeo ima neki KIT za konverziju na jednomaseni zamašnjak (kažu, uz to riješiš problem zauvijek?!) , osim toga u planu je možda CHIP nakon što stavim novo kvačilo što znači moralo bi trpiti dodatnu snagu i moment, pa me zanima jel moguće možda staviti originalni set od Golfa V 2.0 TDi 170KS na ovaj moj od 140KS ?! Ukratko svi prijedlozi su dobrodošli. Hvala unaprijed. PS, ako sam temu stavio na krivo mjesto molim admina da premsjesti