Lavek

Član
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lavek

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/14/1984

Profilne informacije

  • Ime
    Damir Gluščić
  • Vozilo
    Golf 7

Recent Profile Visitors

849 profile views
  1. Evo nakon promjene getribe i kuplunga to je sasvim druga priča. Nadam se da će tako i ostati.
  2. Uspio sam dogovoriti sa uvoznikom i odobrio je pokriti trokove izmjene getribe i kuplunga. E sad ćemo vidjeti....
  3. Slao sam njima. Oni kažu da se javim uvozniku. A nas uvoznik me ne dozivljava. Uvoznik tvrdi da je greska u potisnoj ploci i da sa trenutno dostupnim dijelovima ne mogu otkloniti kvar
  4. Da li itko zna e-mail direktno od tvornice??
  5. Jucer vozim u koloni tipa 10, 20 kmh u 1 ili 2 brzini bez gasa da auto sam vozi i čujem klopotanje. Isto niz brijeg na manjm brzinama bez gasa čujem.
  6. E, to bi trebalo napraviti. Vjerujem da bi mogli. Mislim da je to sve do uvoznika jer on je taj odobrava popravak ili ne.
  7. Razmisljam da ih prijavim trznoj inspekciji da vjestak procijeni. Ako se kvar utvrdi, onda su zakonski obvezni popraviti ili dati drugo vozilo
  8. Mislio sam mozda otici u Sloveniju ili Austriju u servis da izbjegnem naseg uvoznika. Posto on tvrdi da je auto teh. ispravan.
  9. Ma, vise me garancija ne zanima. Samo zelim to rijesiti!!!
  10. Odem i ja u drugi servis u kojem mi voditelj servisa nakon probne vožnje kaže da je 99 % getriba. Naravno treba poslat uvozniku upit za popravak ali opet uvoznik veli da je auto tehnički ispravan. Zovem uvoznika i velim da kakva je to politika i zato ne popravljaju auto. Nisam platio da sluam klopotanje u leru. On veli da neka koristim start stop sustav.
  11. Borim se s njima već 4 mjeseca. Vie puta sam bio reklamirao i oni čuju zvuk. I kontaktirao sam uvoznika i od njih je doao čovijek. Uvoznik tvrdi da je greka u potisnoj ploči i da sa trenutno postoječim dijelovima ne mogu otkloniti kvar. Ne kužim ako je do potisne a mjenjali su ju zato je greka ista. Pisao sam i prigovore i svata.
  12. Ne. kao provjerili su ga i da je ok. Samo su mijenjali set kuplunga
  13. Pozdrav svima, novi sam član cluba i vlasnik Golfa 7. Do nedavno ponosan vlasnik a sada pomalo razočaran. Imam problem, nakon 8tkm pojavljuje se klopotanje iz getribe ili kuplunga, klopoče kod prednjeg lijevog kotača i čuje se u kabini. Na mjestu u leru klopoče, ali pritiskom na kuplung zvukovi nestaju. Isto tako u leru laganim turiranjem pojavljuje se klopotanje, i dok se auto lagano kreće u leru klopoče. Bio u servisu i mjenjaju set kuplunga ali i dalje isto. Na autu je jednomaseni zamanjak. Vie ne popravljaju jer tvrde da je auto tehnički ispravan. Te da je greka u potisnoj ploči, i sa dostupnim dijelovima ne mogu otkloniti kvar. Sorry za dugačak tekst. Trebam savjet...