cavu

Član
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cavu

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/03/1971

Profilne informacije

  • Ime
    Cavu
  • Vozilo
    VW Passat B5, 98'., Karavan
  1. ne,super radi. i znatno je bolja mapa od moje stare.. od 2008. se puuuno promijenilo.
  2. novi update, mape V17 rade. ali.. svaki put dok izvadim dvd iz RNS-a, traži me ponovo mape.. prvo upozori da ih kao snima, i pustio sam da odradi (kojih sat vremena) ali opet kod novog paljenja auta, traži opet. imam opciju 2. da snimim mape na SD karticu pa probam tako instalirati, možda se zadrže. Napokon sam našao SD karticu koju može očitati,sutra pokušavam s tim. paralelno tražim i POI za kamere na cesti. dok i to obavim napravim rezime kako,gdje i zašto. pozz!
  3. @VW_GTD23 Štima. ali ipak vjerujem da je bar malo bolje nego na ovima koje sam do sad imao.. Budemo vidli šta bude. upravo pržim na dvd V17 mapu pa ću probati ubaciti u svoj RNS. Ili ako netko želi mjenjati Androida za moj originalni RNS 510, slobodno se javite. Javim napredak sa mapam. Sve što sam trebao našao sam ovdje: Upgrading firmware and maps on VW RNS 510 SatNav | Notes from a Nerd (wordpress.com)
  4. Ok, mali update.. Prvo, hvala Projektilskom koji me uputio na koji SW trebam. Dalje, update-ao sam SW, ali sam ostao bez muzike i mape (traži me da ubacim DVD s mapom) Slijedeći korak mi je, našao sam V17 mapu, ali je podijeljena u 17 part. pa moram skidati jednu po jednu, a skida užasno sporo i mogu svakih 2 sata skidati slijedeći dio. čim to riješim, javljam se sa novostima. ili ako me netko može uputiti na neki torrent gdje mogu brže skinuti mape, to bi bilo fenomenalno.
  5. @VW_GTD23 Imam mape balkana. samo nisu ažurirane. ne znam koju verziju moram skinuti i da li moram ići jednu po jednu ili odmah mogu "skočiti" na zadnju? @projektilski možeš mi poslati torrent file pa da ja sebi skinem? A ako uspijem update-ati na 52380 modified by josi kako kaže projektilski, onda idu drugačije mape ili to nema veze?
  6. Pozdrav! Oprosti, nisam vidio da je netko odgovarao na moj upit. https://imgur.com/a/68DEfAQ https://imgur.com/a/iH5jHEY Nisam siguran koje je kataloški broj pa prepisujem sve s naljepnica.. 1T0 035 680 A VWZ6Z7H039010F HW: H04, SW: 1000 000532850 I ako može info, ne vidim PIN od uređaja. Hvala, Pozz!
  7. Pozz ekipa! Nedavno sam kupio passat b6, 2.0 TDI, 2008. Zanima me upgrade multimedije i ili karte ili kako već, ali imam nekoliko problema sa svojim RNS-om.. Znam da je Siemensov, 2008. godina s 40 gb HDD ako to nekome znači... ne znam koja je verzija instalirana (pod ono, setup dok se drži, ne nudi mi da pogledam verziju nego DAB i još neki vrag, zaboravio sam..) imao sam priliku ukopčati OBD11, i tamo mi je pisalo da je verzija SW 1000 i da postoji upgrade na 1020. da li ima netko link ili nešto sa verzijom koju mogu napraviti neki update? da li mogu odmah skočiti na "zadnju" verziju ili moram ići jednu po jednu dok ne dođem do zadnjih? Paralelno s gore navedenim, dok ubacujem u rikverc, na display-u mi se ne pokazuje/prebaci na onaj vizualni prikaz senzora parkiranja.. parking senzori pište dok se približim i sve radi , ali nemam na display-u vizualni prikaz. probao sam preko tog OBD11-a upaliti i ugasiti "park assist" ali ništa od toga.. možda bi mi i tu update pomogao.. molim pomoć. Hvala Vam unaprijed, lijepi pozdrav!