denis.sneller

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About denis.sneller

 • Rank
  SDI
 • Birthday 07/30/1975

Profile info

 • Name
  Denis
 • Vehicle
  Golf 2.0 TDI
 • Location
  Karlovac

Recent Profile Visitors

617 profile views
 1. denis.sneller

  Passat B7 karavan 2.0 tdi

  Ne ljutim se, hvala na odgovoru.
 2. denis.sneller

  Passat B7 karavan 2.0 tdi

  Bok svi, trazim u izvrsnom stanju do 10 000€ Passata B7 karavan, sve sto sam gledao do sada, svi su u losem stanju. Lp
 3. denis.sneller

  Passat B6 2.0 TDI BKD glava motora

  Napravio CO2 test, sve ok. Zamijenio čep, sad cemo vidjet kroz vrijeme sto se događa.
 4. denis.sneller

  Passat B6 2.0 TDI BKD glava motora

  Kaze majstor da je potrebno cep zamijeniti jer da su to toliko male kolicine koje motor gubi da smatra da nije do toga... Recimo, prodao sam slicnog passata koji je imao problem s egr hladnjakom i prirubnicom na bloku motora od antifriza sto je riješeno jednostavnom izmjenom tih dijelova, no međutim na ovom drugom je zamijenjen egr hladnjak i provjerena prirubnica da ne pušta. E sada sljedeci korak je novi cep pa cemo vidjet kako se ponasa.
 5. denis.sneller

  Passat B6 2.0 TDI BKD glava motora

  Ovako kaze majstor, da najvjerojatnije čep na ekspanzijskoj posudi vise ne odrađuje svoj posao. To se zamijeni i onda ce se tako eliminirat problem.
 6. Pozdrav svima, Postoji sumnja na to da je na 2.0 TDI BKD otišla brtva glave ili je glava napukla jer pomalo gubi antifriz vec sigurno godinu dana. Ici cu na testiranje ove sumnje cim uhvatim majstora nekog, obzirom da su svi zauzeti maksimalno. Ali molim Vas ako postoji informacija koliko ta zabava kosta u jednom odnosno drugom slučaju i koje jos popratne stvari mogu ocekivati u ovakvom zahvatu? Lijep pozdrav.
 7. denis.sneller

  Klima slabo hladi Passat B6

  Može se probat kalibrirat, evo video link kako: Ako to ne pomogne, u dijagnostici vidjet koji motoric ne radi i zamijenit ga. Sve ovo pod pretpostavkom da je klima ispravna, odnosno da ima plina u sistemu i da kompresor dobri radi.
 8. denis.sneller

  Klima slabo hladi Passat B6

  Onda je mozda problem u klapnama na klimatronicu, spoji ga na dijagnostiku... Postoji mogucnost da ti je klapna ostala tako da vise ulazi vruci zrak
 9. denis.sneller

  Klima slabo hladi Passat B6

  Pozdrav dzoni, Treba otic ponovo tamo gdje je klima punjena da se vidi koliko je plina u sistemu ( mislim da je 600 grama u b6). ako ima manje plina, negdje curi i treba pronac uzrok curenja.
 10. denis.sneller

  GOLF 6 "tuli" prilikom skretanja

  Bok ekipa, evo zamijenio ulje u getribi, zvuk je nestao na 2 tjedna i onda se opet pojavio. Sada se cuje povremeno i samo kada skrecem lijevo.
 11. denis.sneller

  GOLF 6 "tuli" prilikom skretanja

  Bravo master, hvala na odgovoru. Kad zamijenim ulje u getribi, javim kako se ponaša.
 12. denis.sneller

  GOLF 6 "tuli" prilikom skretanja

  Ekipa, ja i dalje imam situaciju da mi nešto tuli kod niskih brzina, skretanja lijevo ili desno. Nije ništa gore nego je bilo, a o gumama ne ovisi uopće. Zadnje što sam primijetio da se taj zvuk izgubi ako pustim papučicu gasa.