denis.sneller

Član
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by denis.sneller

  1. denis.sneller

    Led pozicija na passatu b6

    Projektilski, T10 ubodne da. Plavkasti sloj i svijetle bijelo. Nemoze se usporedit sa led bijelom ili ksenonom ali je to jedina alternativa meni kao najbezbolnija varijanta bez puno zezancije oko toga.
  2. denis.sneller

    Led pozicija na passatu b6

    Ja sam taj problem kod sebe rijesio kupovinom Osram pozicija s plavim staklom pa je na taj nacin izgledalo kao da svijetli ledica. Inače problem je s tim ledicama jer ih kompjuter provjerava i ako nema dovoljno otpora ili snage koja bi trebala biti, ledica se gasi. Navodno koliko sam čitao, treba stavit error free ledicu.
  3. denis.sneller

    Passat B7 karavan 2.0 tdi

    Bok svi, trazim u izvrsnom stanju do 10 000€ Passata B7 karavan, sve sto sam gledao do sada, svi su u losem stanju. Lp
  4. denis.sneller

    Passat B7 karavan 2.0 tdi

    Ne ljutim se, hvala na odgovoru.
  5. Pozdrav svima, Postoji sumnja na to da je na 2.0 TDI BKD otišla brtva glave ili je glava napukla jer pomalo gubi antifriz vec sigurno godinu dana. Ici cu na testiranje ove sumnje cim uhvatim majstora nekog, obzirom da su svi zauzeti maksimalno. Ali molim Vas ako postoji informacija koliko ta zabava kosta u jednom odnosno drugom slučaju i koje jos popratne stvari mogu ocekivati u ovakvom zahvatu? Lijep pozdrav.
  6. denis.sneller

    Passat B6 2.0 TDI BKD glava motora

    Napravio CO2 test, sve ok. Zamijenio čep, sad cemo vidjet kroz vrijeme sto se događa.
  7. denis.sneller

    Passat B6 2.0 TDI BKD glava motora

    Kaze majstor da je potrebno cep zamijeniti jer da su to toliko male kolicine koje motor gubi da smatra da nije do toga... Recimo, prodao sam slicnog passata koji je imao problem s egr hladnjakom i prirubnicom na bloku motora od antifriza sto je riješeno jednostavnom izmjenom tih dijelova, no međutim na ovom drugom je zamijenjen egr hladnjak i provjerena prirubnica da ne pušta. E sada sljedeci korak je novi cep pa cemo vidjet kako se ponasa.
  8. denis.sneller

    Passat B6 2.0 TDI BKD glava motora

    Ovako kaze majstor, da najvjerojatnije čep na ekspanzijskoj posudi vise ne odrađuje svoj posao. To se zamijeni i onda ce se tako eliminirat problem.
  9. denis.sneller

    Klima slabo hladi Passat B6

    Može se probat kalibrirat, evo video link kako: Ako to ne pomogne, u dijagnostici vidjet koji motoric ne radi i zamijenit ga. Sve ovo pod pretpostavkom da je klima ispravna, odnosno da ima plina u sistemu i da kompresor dobri radi.
  10. denis.sneller

    Klima slabo hladi Passat B6

    Onda je mozda problem u klapnama na klimatronicu, spoji ga na dijagnostiku... Postoji mogucnost da ti je klapna ostala tako da vise ulazi vruci zrak
  11. denis.sneller

    Klima slabo hladi Passat B6

    Pozdrav dzoni, Treba otic ponovo tamo gdje je klima punjena da se vidi koliko je plina u sistemu ( mislim da je 600 grama u b6). ako ima manje plina, negdje curi i treba pronac uzrok curenja.
  12. denis.sneller

    GOLF 6 "tuli" prilikom skretanja

    Bok ekipa, evo zamijenio ulje u getribi, zvuk je nestao na 2 tjedna i onda se opet pojavio. Sada se cuje povremeno i samo kada skrecem lijevo.
  13. denis.sneller

    GOLF 6 "tuli" prilikom skretanja

    Bravo master, hvala na odgovoru. Kad zamijenim ulje u getribi, javim kako se ponaša.
  14. denis.sneller

    GOLF 6 "tuli" prilikom skretanja

    Ekipa, ja i dalje imam situaciju da mi nešto tuli kod niskih brzina, skretanja lijevo ili desno. Nije ništa gore nego je bilo, a o gumama ne ovisi uopće. Zadnje što sam primijetio da se taj zvuk izgubi ako pustim papučicu gasa.