walterwhite

Član
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About walterwhite

  • Rank
    SDI
  • Birthday 07/02/1990

Profilne informacije

  • Ime
    Vladimir
  • Vozilo
    VW Golf 5

Recent Profile Visitors

544 profile views
  1. ne struze, tako zvuci.. kazem, kad smo ga gledali s dignutom haubom, znaci u mirovanju, nabijem mu gas na cca 3000 i pustim i u povratku kao da preskoci usis zraka, kao da se zagrcne, da ne moze povuc zrak... onda se mehanicar zavuko ispod i mehanicki otvorio varijabilu i kad sam ga gasiro nije se nista culo i zato je mislio da se zbog garezi ne moze otvorit varijabila skroz pa se zato cuje.. no na kraju je ociscena turbina i nije to, isto se cuje.. ne mislim da je turbina nego neka glupost, samo sto niko ne zna sta je.. i da se tako treba cut rekli bi mi majstori sto su gledali..
  2. ne ne drugaciji zvuk od toga.. i jako se lose cuje (znaci doslovno kao da nesto dobrano zastruze par puta) ... nekad se cuje i kada ubrzavam (ali kad polaako ubrzavam) na oko 2000 o ... tu malo samo zastruze i nastavi..
  3. Pozdrav... Radi se o golfu 77 kw 2005. godiste.. Kada pustim papucicu gasa pri ooko 2000 o/min, a najvise u 2. i 3. brzini (iako i u ostalima) cuje se nekakav cudan zvuk ( kao da nesto struze) .. medjutim kad otvorim haubu i gasiram u leru , kada pustim gas kao da na usisu zraka u turbinu preskoci nekako ,kao da se zagrcne, ne moze da uvuce zrak.. Majstor je rucno otvaro varijabilu i kad u tom trenutku gasiram nista se ne cuje... Tad je on mislio da je prljava turbina pa se krilca varijabile ne mogu otvoriti skroz..Ocistio turbinu, ista prica i dalje.. kazu u servisu turbine da je vakum dobar i sve u redu...Taj lik sto je cistio turbo prica o nekom povratnom ventilu .. (ventil pritiska turbine ili RAV ventil) ... Ostali mmajstorima kad vozim auto kazu kriva su krilca na turbini garant, a ne moguce kad je ju je lik rastavljo i gledo... i kaze da nisu... Pomagajte..poludicu