ColorConcept

Član
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ColorConcept

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/12/1976

Profilne informacije

  • Ime
    Kruno
  • Vozilo
    VW T5 2.5 TDI CARAVELLE
  • Interests
    PRODAJA I KUPNJA AUTOMOBILA
  1. Jučer nakon montaže novog ogledala sve radi kako treba za 100 kn sam prezadovoljan. Malo treba vremena proći da osjetiš grijanje da je baš toplo ogledalo ali mislim da je to normalno. Vidim kasnije na google da je ta firma Alkar što radi retrovizore skroz poznata i ima rejting u EU i svijetu.
  2. Provjerio sam dali dobiva struju desni retrovizor i ustanovili smo da dobiva. Idemo dalje. Donji dio špigla koji se odljepio malo sam pritisnuo natrag rukom i upalio grijanje i nešto malo se jedan dio retrovizora počeo grijati a gornji dio ništa pa je na kraju prestao grijati i taj donji dio, sve u svemu neznam dali bi baš proradio da sam ga zaljepio pa sam otišao pogledat koliko košta novo ogledalo s grijanjem. Tokić 100 kn s popustom konveksno zaobljeno kao što je kod mene proizvodnja made in Spain Alkar Automotive i VW Dojkić novo originalno 700 kn s popustom. Kupio sam ovo u Tokiću jer mi djeluje kvalitetno budem vidio kak se ponaša sad po zimi i kak odmrzava a imam i garanciju godinu dana. Čini mi se bolje neg ljepiti staro s upitnim ponašanjem nakon toga. Još su mi rekli u Dojkiću da nije dobro držati grijanje retrovizora cijelu godinu jer se onda hoće odljepiti ta plastika/guma. Nadam se da sam još nekom pomogao sa ovim iskustvom.
  3. Samo da pitam još jednom za provjeru, znači ako ogledalo zaljepim za tu plastiku/gumu proradit će mi grijanje ogledala? Mogu postavit i sliku svog odljepljenog ogledala ako treba kao primjer.
  4. Poštovani ljubitelji VW marke, imam problem sa grijanjem desnog suvozačevog retrovizora. Ogledalo retrovizora sam jednostavno prstima izbacio van, pomalo laganim pokretima. Primjetio sam da dvije žice idu iza u ogledalo dakle ima grijanje ali nisam provjeravao dali ima struje u njima kad se pali. Ono što sam primjetio je to da se ogledalo odljepilo od neke crne plastične podloge na koju sa dodatno spaja plastično kučište. Dali je to uzrok da mi ne grije ogledalo? Dali se to može zaljepiti nekim super ljepilom pa da proradi grijanje ogledala?
  5. Poštovani članovi foruma, imam oštećena klizna vrata desna na mom VW T5 Transporteru, 2007 godina je model, pronašao sam rabljena ali dobra klizna vrata ali su od Multivana ista godina model ko moj pa me zanima dali to paše na moj transporter jer kako vidim tapecirung na njima je drugačiji tj deblji a vrata na oko mi se čine da su ista ali kako su ta vrata trenutno u BiH u hercegovini a ja sam u Zagrebu nemogu ih isprobat. Dali znate dali pašu klizna vrata od Multivana na Transporter oba su T5 isto godište. Prve dvije slike su moja oštećena plava klizna vrata a zadnja slika je sa vratima od Multivana iznutra. Mojima nema spasa hrđa ih je dole pojela ne isplati se to radit kaže limar. Hvala puno na pomoći ekipa
  6. Poštovani, dali neko zna neku dobru web stranicu za nas vlasnike Transportera? Di se okupljaju vlasnici T5, T6 vozila?
  7. Vezano za temu, također loše iskustvo kod autorad-a. Bahati i neljubazni a cijene lete u nebo. Kupovao sam filter ulja kod njih za svoj Caravelle i pitam mogu li dobiti njihove reklamne okvire za tablice a lik me bljedo gleda i kaže ''pa to možete dobiti ako kod nas radite servise''........ Za AK Dojkić sam već čuo od ljudi da su solidni, toliko o njima.