jurex

Član
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jurex

  • Rank
    SDI
  • Birthday 11/19/1971

Profilne informacije

  • Ime
    jurica
  • Vozilo
    passat 2.0 tdi cr
  1. Riješio sam to uz pomoć ovog videa i već više od godinu dana nema greške. Na Aliexpressu je 4 dolara.
  2. Imao sam prije 10-tak godina isti takav problem nakon velikog servisa na 2.0 tdi pd. Uglavnom, majstor koji nije na moje prigovore htio prekontrolirati posao, jer da se njemu ne može tako što dogoditi, nije dobro uzubio remen. Nikakvih drugih simptoma osim 20-tak % veće potrošnje nije bilo. Da nemam na kompu uvijek postavljenu prosječnu potrošnju ne bih nikada skužio.
  3. Kupio sam Schneider kod njih i akku je mjesec dana prije isteka garancije riknuo. Trebala su im tri tjedna da utvrde da je akku mrtav. Naravno, morao sam kupiti drugi akku jer mi auto treba svakodnevno i nisam htio uzeti drugi, jer što ću pobogu s njim. Zahvaljujući susretljivosti lika koji radi u poslovnici na Velesajmu gdje sam ga i kupio dobio sam pare nazad. Uglavnom, na osnovu svog iskustva ne bih ih nikome preporučio.
  4. jurex

    Ugradnja rikverc kamere

    Danas sam išao napraviti pripremu za spajanje kamere pretpostavljajući da mi je neophodan relej koji još nije stigao s ebaya. Nakon što sam sve provukao da bude spremno za spajanje na relej nisam odolio i nakon spajanja video kabla povezao + od kamere na +rikverc svijetla, dok - nisam spajao. Zanimalo me samo da vidim kakav je prikaz s kamere na ekranu ali i nakon što sam upalio motor, sa slikom je na moje iznenađenje sve apsolutno u redu. Niti se pojavljuju linije, niti se skroz zacrni slika što sam očekivao bez spajanja na relej.
  5. jurex

    Rikverc kamera passat b6

    Nema na čemu. Nego, koje su žice od rikverc svjetla. Ja ću si slijedeći tjedan ugrađivati.
  6. jurex

    Rikverc kamera passat b6

    Problem s pulsiranjem napona i nestankom ili trzanjem slike kada motor radi rješava se spajanjem releja.
  7. jurex

    Zvucnici za passat b6

    Ni meni se ne da tražiti neke druge zvučnike a ova kombinacija s popravkom mi se čini jednostavnija. Tim više što sam trenutno u Vtc .
  8. jurex

    Zvucnici za passat b6

    Nisam. Nazvati ću ga kad ga skinem. Pretpostavljam da se ne treba najavljivati. Inače, znamo se mi još iz 90-tih.
  9. jurex

    Zvucnici za passat b6

    Zahvaljujem. Budem probao pa kod Koleta na servis.
  10. jurex

    Zvucnici za passat b6

    Pozdrav. Odlučio sam rješiti problem s krčenjem zvučnika u suvozačkim vratima. Skino sam oblogu ali ne znam kako skinuti zvučnik koji je pričvršćen nečim što meni izgleda kao zakovice. Zna li tko kako ga skinuti a da se isto tako i vrati nakon popravka.
  11. jurex

    Kinezi 2din multimedia

    Pozdrav, Prije tjedan dana ugradio sam kineski 2din android u Passata b6. Jučer sam htio napraviti factory reset jer mi nije prepoznavao usb flash diskove i mobitel i gurnuo čačkalicu u onu RST rupicu. Unit se ugasio i od tada je mrtav. Probao sam s kombinacijom ponovnog guranja u rupicu i držanja power tipke ali ništa. Ima li tko ideju što činiti? riješeno. "probudio" sam ga samo dugim držanjem power tipke.