Rozzimacak

Član
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rozzimacak

  • Rank
    SDI
  • Birthday 02/29/1964

Profilne informacije

  • Ime
    Macak
  • Vozilo
    b4
  1. Imao sam sreće . Imam 2 takva auta pa sam uspoređivao i naletio..
  2. mislio sam da nikog ne zanima. senzor radilice.
  3. Problem riješen..Hvala na suradnji!
  4. pa to je auto skoro oldtajmer... dal to ima dijagnostiku??
  5. pozdrav.. !! Slično se i meni dogodilo , pa može pomoć...?? Audi B4 tdi 66kw. Ugasio se u vožnji. Pali bez problema od prve i odmah se ugasi..Ako dodam gas preko 2000 0/min nastavi raditi ok, al ako spustim obrtaje na oko 1200 počima se gasiti i trzati -.. Ima li kakav savjet za DIY.?? Nedjelja je majstori ne rade.. Pregledao sam instalacije, mislio sam da je rele 129 i sl . mijenjao sa svog Audija na ženin al ne pomaže. Naknadno sam skuzio da mi obrtaji naglo padnu na 0 a auto još radi. jel moguće neki senzor radilice il sl..?
  6. Rozzimacak

    VW Golf 1.9 TDI hladan start

    ok. hvala . Pratit ću što se događa. Da nije na osigurač naslonjen tapacirung nebi ni skužio.
  7. Rozzimacak

    VW Golf 1.9 TDI hladan start

    Izgleda da si u pravu. Grijači nisu na glavi nego u aluminijskoj cijevi prema malom kileru za kabinu.Pale se preko tog osigurača. Tri komada. To jutro je bilo oko -15 do -20 c. Vjerovatno su nahvatali inja . Ajd ako znaš koji i kakav senzor ih pali. ? Imaš piće ak se ikad sretnemo. da malo se zadimilo jer je bio naslonjen na onu vunu (filc na tapacirungu malo pocrnio)..ko od cigare..Stavio sam sada od 60 Amp. i drži. Troše oni vjerovatno oko 30 -40 amp u trajanju oko 10 min. Mislim da čak bolje auto vuče bez njih. skoro kao da sam upalio klimu.
  8. Rozzimacak

    VW Golf 1.9 TDI hladan start

    Iskreno nisam znao ni da postoje grijači za antifriz. Pogledat ću. Hvala na odgovoru.
  9. Rozzimacak

    VW Golf 1.9 TDI hladan start

    pozzdrav dobrim ljudima!! Vidim da je tema novija vezana za 1.9 tdi pa da se i ja nadovežem sa svojim problemom. Radi se o Audi 1.9 tdi 95g. Izgorio mi je osigurač od 80 Amp. Neznam za čega služi .Jedno jutro se zapušio.Osigurač se nalazi ispod volana na posebnom mjestu od ostalih releja i osigurača Auto radi i pali normalno, alarma i upozorenja nema , grijači dobivaju struju i bez njega . Strujni krug je u funkciji nakon 15-20 sec nakon što auto upali (uključuju ga neki releji-neznam koji )i pređe oko 10 km i nakon toga se ugasi ili možda dok se ugrije na oko 50-60 C..Nakon toga se taj strujni krug ne uključuje. Gledao sam po šemama da je od grijača ali kod mene nije takav slučaj jer grijači dobiju napon odmah po davanju kontakta i traju oko 40-50 sec. Stavljao sam povremeno rezervni osigurač od 60 Amp da vidim kako se ponaša a koji ne izgori al se zagrije. Ne bih volio da mi se opet zapuši u autu jer je na nepristupačnom mjestu ispod tapacirunga. Ako netko ima volju za dobar savjet unaprijed zahvaljivam..