Vede

Član
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vede

  1. Vede

    Felge

    Te felge ionako nisu vrijedne truda i novaca (izrada ili kupnja adaptera...vijci...)
  2. Vede

    Feature ili bug

    Golf 7 1.6tdi iz rentacara isto to imao...na semaforu okretaji jako nisko, kad ides lagano otpustit kvačilo podigne okretaje. Isto i dok se auto krece...
  3. Vede

    VW Passat CC info

    Meni je to prvi VAG u zivotu i nekima Tsi/Tfsi trosi pola litre na 1000km. Ja sam u ovih 10000km ulio kanticu i pol. Meni je to puno previše jer mi prijasnji auti nisu trosili vise od pola litre od izmjene do izmjene - ali kazu da je to tako kod VW-a pa ajd...nek im bude.
  4. Vede

    VW Passat CC info

    1.8tsi kod mene, tek 10-ak tisuca km s njim napravljeno...s remapom ide ok, potrosnja 9 litara prosjek...da nemam problem s paljenjem ventilatora hladnjaka (ponekad ne upali pa ode temperatura gore) dao bih mu 10/10. Auto kao auto solidan. Na 19" i 235/35 ne lupa, ne skripi i ne udara jako. Solidna izrada. Potrosnju ulja prati... kod mene cca litra i pol u ovih 10 tisuca km. Sad idem na drugo ulje i prelazim na 5W50 ili 5W40 pa cemo vidjeti.
  5. Vede

    VW Arteon

    Perla bijeli se vozi po Šibeniku jucer/danas. Mozda demo vozilo od AC Sibenik. Pojava je onako...
  6. Vede

    LED COB sijalice iskustva?

    Philips Lumileds koji slovi kao "najbolji" je izveden na taj nacin + taj regulator se grije a onda bolje da grije svoj heatsink nego dodatno opterecuje lampu odnosno tijelo lampe koje tada mora disipirati i tu toplinu.
  7. Vede

    LED COB sijalice iskustva?

    Ja sam bas htio da "regulator" odnosno elektronika nije na pločici na lampi nego posebno. Po lampi 3000 lumena deklarirano i kao 30W ali trebalo bi izmjeriti napon i struju jer obicno bude manje od deklariranog.
  8. Vede

    LED COB sijalice iskustva?

    30-ak dolara preko Aliexpressa. Neki diskont je bio ako se dobro sjecam. Stiglo za 20-ak dana.
  9. Vede

    LED COB sijalice iskustva?

    Kolega s posla ih ima u Bmw e92 u leći... moje na Meganeu su jace. Ali on ima neku foliju preko farova pa mu tu ode 15-ak % siguran sam... Nikad ne bi skidao ksenon i stavljao ovo...ali u odnosu na halogen je velika razlika.
  10. Vede

    LED COB sijalice iskustva?

    Imam Auxbeam F16 H7 led-ice kao kratko svjetlo...i imam cca 2x vise svjetla ispred auta nego sto sam imao sa halogenkama.
  11. Također... na mom autu je Jens nesto radio po farovima i posao je za 5. Corner led light...unutrasnjost fara u crno...biksenon...daylight led. Svijetli odlicno, rez kakav treba biti...far se ne rosi i ne pusta.
  12. Ozbiljan kupac s novcima koji bas zeli taj/takav auto bi vec bio gore i auto bi poslijepodne bio u Hr.