Lonka

Član
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lonka

  • Rank
    SDI
  • Birthday 03/30/1996

Profilne informacije

  • Ime
    Domagoj
  • Vozilo
    VW Passat (3B) 1997 1.9 TDI 66 KW
  • Skype
    domagoj.loncaric
  1. Lonka

    Passat 1997

    Pozdrav, evo napokon uhvatih vremena. Curila voda na ajbi, na sredini lijevog stupa nije bila zaljepljena kako treba. Problemi sa strujom su jo uvijek tu, zaključavanje ne radi kako treba, kontrole kod vozača za prozore/retrovizore. ta da izvadim van i probam pogledat dali ima vode, ako netko ima ideju neka mi damo pojasni ta moram izvadit van sve, hvala unaprijed i isprike na DP.
  2. Lonka

    Passat 1997

    Auto je ostavljen u radioni, sutra dijagnoza.
  3. Lonka

    Passat 1997

    Hvala dečki, uskoro ču biti pametniji a do tada svaki dodatni savjet je dobrodoao.
  4. Lonka

    Passat 1997

    Dodatak: (Ispričavam se na DP ali nisam naao tipku edit) Sjeo u auto, dao kontakt pogasio sve lampice (očitao kod ključa) upalio i ugasio se kao da nije očitao kod. Pokuaj broj 2 radi, idem ugasit vratim ključ na 0 auto i dalje radi? Skinio sam klemu preko noči.
  5. Problemi, problemi. Bilo kakav savjet dobrodoao. Promijenio ajbu, nakon 3 mjeseca počela se skupljat voda iza suvozača (pod nogama), dijagnoza je bila zatopan odvod na prednjem dijelu auta (ispod akumulatora i ispod bubnja za kocnice) stvarno, bilo zastopano. Odtopali, skinuli one gume situacija i dalje ista, curi iz tapacirunga na spoju table sa stupovima. Odvezem reklamirat ajbu - mislim tamo curi ali ne, sve je uredno. Vozio se tako, dolo sada ljepe vrijeme pa moram sanirati to. Auto ide u srijedu kod majstora da se utvrdi gdje curi. Stvar druga, na vozačevim vratima kao da ponekad izgubi kontakt i pogase se svijetla na vratima i ne reagiraju komande, u roku par sekundi prorade ponovo. Stvar treča, na komandoj tabli brzinomjer kad ugasim auto i pogasim svjetla nazire se kao da malo svijetli lampica od akumulatora te dvije kazaljke od goriva i temperature. Svaki savjet dobrodoao u vezi sva 3 slučaja, hvala unaprijed. Passat 1997, 1.9 TDI 66KW
  6. Lonka

    RNS 310

    Rns 310 Karte za usb sa hrv navođenjem golf 6
  7. Kupujem sredinji naslon za ruku original da cijelom konzolom. Ako netko ima, hvala unaprijed
  8. Kupujem sredinji naslon za ruku original da cijelom konzolom. Ako netko ima, hvala unaprijed.
  9. Pretrazivao sam forum ali nisam nasao nista sto bi mi mogli biti interesantno pa evo da opisem svoj problem pa ako netko ima ideju. Radi se o VW Passatu 3B 1997 1.9 TDI 66 KW (90 KS), 264tkm Auto je poceo cviliti pa se ustanovilo da se spaner poceo savijat pa da zato cvili. Tako sam vozio do servisa na kojem sam zamijenio sve filtere + spaner mikro remena i mikro remen. Otkad sam to napravio auto bruji kad dode pod elektricno opterecenje, pri pritisku na kocnicu kad se upale svijetla bruji, bruji u ritmu sva 4 zmigavca. Nemam pojma sta da radim, gdje da gledam. Skidalo su alternator i kazu da je sve u redu ali dali im je za vjerovat ili im se samo neda radit jer nije veliki zahvat??