Cole

Član
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cole

  • Rank
    SDI
  • Birthday 04/03/1985

Profilne informacije

  • Ime
    Ivan
  • Vozilo
    Passat B8
  1. Pogledao sam konektor i žice na njemu, raspored pinova koje sam našao na netu mi baš ne pomaže pretjerano... https://ibb.co/kTvZsa Prema mom nekom jako skromnom znanju, žuta i crvena žica su plusevi i kad sam prije nekoliko godian imao problem na aftermarket radiu u drugom autu trebalo je zamijeniti žutu i crvenu žicu. Na ovom konektoru su dvije žute i jedna crvena, jedino što mi pada na pamet je da probam zamijeniti žice sa pinova 13 i 15 ali ne bi htio radi ništa na blef pa ako netko ima kakav dobar info bio bih zahvalan.
  2. @kosi: da li znaš koji su to pinovi pa da ih vratim na origigi pozicije? @amercivic: bilo mi je malo čudno da su te dvije stavke povezane (žmigavci i vrata)... moram naći onda novi sklop brave da to zamijenim. Čuo jesam da im je ta brava boljka.
  3. Pozdrav, Nedavno sam kupio Polo 9n3 1.4 TDI. Kad sam ga kupio radio RCD200 je bio odspojen jer navodno troši struju dok je auto ugašen što mi je potvrdio i električar tako da sam kupio drugi, isto RCD200. Problem koji imam je taj da se radio ne pali kada upalim auto već ga moram upaliti na gumb i isto tako se gasi, neovisno o tome da li je ključ u bravi ili ne. Prema onom što sam čitao u manualu od tog radia, to nije baš normalno ponašanje... Da li netko zna u čemu bi mogla biti stvar, jedino što meni pada na pamet je da su negdje pinovi pomiješani u konektoru od radia ili da je negdje kvar u instalaciji od bravice paljenja... Osim toga auto se ne glasa kada upalim žmigavce, ostavim svjetla upaljena itd... Električar kaže da je to vjerojatno zbog kvara na bravi o_O Znam da brava na vozačevim vratima šteka jer se ne pali svjetlo u kabini kad otvorim vrata i ne mogu zaključati auto iz nutra ali mi je i dalje čudno da je to dvoje povezano.