wragec

Član
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wragec

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/23/1975

Profilne informacije

  • Ime
    Fredi
  • Vozilo
    vw passat b7 2.0 tdi dsg

Recent Profile Visitors

619 profile views
  1. wragec

    Poliranje stakla

    Ja sam ispolirao prošle godine jedno ogrebeno staklo na Puntu. Trebalo mi je 5 sati i koristio sam pastu CarPro CeriGlas i Rayon disk za poliranje. Na kraju ispalo dobro i na suncu nema nikakvog loma svjetlobe. http://shrani.si/f/r/S0/RSOEtJK/1.jpg http://shrani.si/f/3y/82/1sm2Iurn/2.jpg http://shrani.si/f/1P/1I/1XreYisQ/3.jpg http://shrani.si/f/11/Ch/4jv1oHbp/4.jpg http://shrani.si/f/6/KY/3lL8KYFq/5.jpg http://shrani.si/f/1M/11v/32MpNkvc/6.jpg
  2. Neče ti priznat, da je to greška zbog novog softwera, jer malo više su napisali ovo: Ne, upotrebom softvera ne mogu nastati nikakva oštećenja na vašem vozilu. Pomoću korištenog softvera vozilo je moglo prepoznati ispitno postolje. Tijekom normalnog modusa softver nije aktivan.
  3. Baš danas dobio poziv na update, a neču ga vozit dok ne bude obavezno. I kad ču ga vozit prvo ču kopirat mape i nakon updatea vratiti nazad na original.
  4. Kod nas u Sloveniji ljudi masovno idu do tunerca da jim snimi mapu prije update i poslije vrati nazad u normalu. Oni koji su avto čipirali prije update kod njih, poslije update jim vrate mape brez troškova. Ja još nisam dobio papir za update i kad budem isto ču napravit.
  5. wragec

    Poliranje plastičnih farova

    Evo i moje remek dijelo
  6. wragec

    Passat 1.8T Gubi Vodu

    Kad si radio generalku jel bila promijenjena vodna pumpa.
  7. Zovi ovog http://www.njuskalo.hr/motor-pogonski-dijelovi/hladnjak-klapnom-vw-skoda-seat-audi-oglas-14176785 oglas isteko ali ima na lageru novi, a cijena ubi bože. Ali prvo istraži sve mogučnosti, da ne trošiš lovu bez veze. Jesi li siguran da je mehaničar promjenio egr ili ga je samo očistio i složio nazad i rekao, da je stavio novi.???
  8. Motori 1.6 (golf i passat) imali su greške na hladnjaku izpušnih plinova - senzor ide kvragu ( EGR -Exhaust Gas Recirculation -Cooler). Ali samo senzor nemože se promijeniti. Kakav ti je nivo vode, da li se smanjilo? Puščanje hladilnika izpušnih plinov Pri vozilih opremljenih s tretjo generacijo EGR sistemov lahko pride do puščanja hladilnika izpušnih plinov, kar pomeni da prihaja do vdora hladilne tekočine v zgorevalni prostor in se kaže kot slabše delovanje motorja in bel izpušni plin. Tovrstna napaka v večini primerov zahteva menjavo celotnega sistema sajpopravilo takšnega hladilnika praviloma ni mogoče.
  9. Moj je bez updatea i radi regeneraciju svakih 300-400 km
  10. wragec

    VW Arteon

    Evo ovdje možete pogledat koliko košta oprema https://cc.porscheinformatik.com/cc-si/hr_SI_VW/V/drive/217
  11. Neznam kako je sa VW ali prije sam imamo C4GP i ako nisi ugradio originalan egr nije radio kako treba. Nekad dobro nekad greška, tako, da možda je ista stvar i treba original.
  12. Neki su imali problem ako su imali uvijek uključen autohold. Ako imaš uključen izključi pa provjeri ako je bolje.