pololove

Član
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pololove

  1. Pozdrav, nisam uspio naci nista slicno pa sam otvorio novu temu. Planiram uzimati Tiguana sa 2.0 TDI motorom od 140 ks i godistem proizvodnje od 2011 do 2014. Zanima me imaju li i ti motori one standardne boljke oko dizni,zamajca i DPF-a i na sto jos treba obratiti paznju pri kupnji. p
  2. pozdrav,imam auspuh sa jednim izlazom na golfu 7 1.6 tdi prije facelifta i htio bi staviti onaj sa 2.Zanima me od kojih jos modela i motora pase zadnji lonac bez puno prepravki.
  3. Poz, i ja imam tu zvijerku sa 6v, 220tkm sa originalnim lancem.Mijenjao sam bobine 3-4 puta do sada ali inace nikakvih problema.Te vibracije i trzaje osjetim ponekad a kad se malo puhne onda radi kako treba,Tako da samo gas.
  4. Pozdrav,da ne otvaram novu temu nadovezat cu se na ovu. Auto je golf 7, 2014 godina 1.6 tdi clha sa cca. 124000km.U voznji mi se na malo jacem gasu na autoputu pojavila lampica grijaca koja je treptala i auto je otisao je u safe mode.Poslije gasenja,ta je lampica nestala. Na dijagnostici je izbacilo gresku p00af00. Ima li netko slicna iskustva?
  5. pololove

    Golf 7 - Discover Media

    pozdrav, imam ekran 3G0 919 605 D i koji mi unit treba za to. hvala
  6. pololove

    Polo ventilator kabine

    Provjeri otpornik.
  7. pololove

    Tiguan 2.0 TDI

    hahahahahhhahahah to je ono sto sam htjeo cuti. Hvala ti na odgovoru.
  8. pololove

    Tiguan 2.0 TDI

    Hvala na odgovorima. Zanima me jos kakva mu je potrosnja u odnosu na ona 2.0 tdi sa 110ks. Pozz.
  9. pololove

    Tiguan 2.0 TDI

    Puno hvala na odgovoru, dizel mi treba jer zivim vani i do posla imam oko 20km u jednom pravcu uglavnom autoputa plus putovanja do Bosne.
  10. pololove

    Polo 9n3 pregoreni ventili

    Na koliko km se mijenja lanac na tim 1,2 motorima?
  11. To se pucanje desilo i meni na polu,na sastavu koji vodi u haubu,pretrazio sam sve otpade ali bezuspjesno i na kraju sam rijesio tako sto sam umjesto tog dijela cijevcice stavi ogumeno za gorivo i rijesio preblem.
  12. pololove

    auto trese / broj obrtaja

    Iko išta ???
  13. pololove

    auto trese / broj obrtaja

    Da se nadovezem na temu, na svom polu osjetim vibracije na 1900 rpm,i na leru kada dam skroz lagani gas prvo okretaji padnu,ali skroz sitno i onda se vrate u normalu i pri tome imam ovaj zvuk https://www.youtube.com/watch?v=Uh8sp9P2nbw.Autoje polo 9n 1,2 6v 2002.
  14. pololove

    Lampica za svijetla

    Jesu,ja sam stavio crnu foliju preko pa je u granici normale.
  15. pololove

    Lampica za svijetla

    Canbus su https://www.ebay.com/itm/2x-Canbus-LED-Number-License-Plate-Light-For-VW-GOLF-GTI-MK4-MK5-MK6-PASSAT-POLO/202184304726?hash=item2f131fa856:g:C3YAAOSwHtJaeQk~&vxp=mtr
  16. pololove

    Lampica za svijetla

    Ja sam za pola uzeo led osvjetljenje za tablice preko ebay, oko 8 dolara i pre zadovoljan sam jer svijetle cisto bijelo i ne trepere.
  17. pololove

    Feature ili bug

    To isto radi i moj 9n benzinac,tako da mislim da je to normalno.
  18. pololove

    passat b6 kako izvaditi zadnje sjedalo

    https://www.youtube.com/watch?v=T_9NupzfdZw
  19. pololove

    passat b6 kako izvaditi zadnje sjedalo

    Ne moras sve,samo moras povuci za donji dio,za rub,mozes pogledat na you tube ima dosta videa o tome.
  20. pololove

    Problem sa elektricnim servom

    Samo da javim da je volan sada stalno tezak,ali na tabli nista ne svijetli.
  21. pololove

    Problem sa elektricnim servom

    Pozdrav,imam problem na polu,neki dan mi se upalila lampica od serva i od tada nekad se upali nekad ne,volan nekada bude tezak nekad ne,obicno se lampica upali nakon hladnog starta,a kasnije nestane kada se auto 2. put upali,u cemu bi mogaobiti problem.
  22. Ja sam cuo za tu metodu od starih majstora,ali na mom polu benzincu kada odvrnes cep motor pocne tresti i gusiti se.
  23. pololove

    rcd 200

    Pozdrav,planiram kupovinu novog mp3 uređaja za svog pola,i zanima me kakav je rcd 200,buduci da je original ili mi je bolje uzeti neki drugi model ili cak drugu marku.