Bora_2000

Član
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bora_2000

  1. Bora_2000

    Felge

    Pozdrav, Da ne otvaram novu temu Imam Audi a3 8p 2009 redizajn Koji bi bio idealni fitment felgi uz rub za naprijed i nazad? Hvala unaprijed 😁 Edit: Auto je na tvornickoj visini i tako će i ostati i ima magnetic ride ovjes ako to igra ulogu.
  2. Bora_2000

    Unutrasnjost auta

    Znaci razmisljam o tome da svu unutrasnjost zamjenim u drvo ili bruseni aluminij na autu bas kao na ovoj slici E sad ne mogu bas naci puno dijelova tih a na ebayu su dosta skupi sto mi preporucate? Inace radi se o VW Bora 2000 god
  3. Bora_2000

    Ugradnja rikverc kamere

    Da ne otvaram novu temu, naime ja sam spojio kameru na vw bori na aftermarket alpine radio I ona radi, samo ne zeli automatski prebacit na kameru kada stavim auto u rikverc vec morao bi svaki put ručno Gledao sam vec postavke na radiju no ne pomaze nista..
  4. Dakle razmisljam da kupim G4 ili Boru sa tim motorom e sad vidim nema ih previse Kakvu si ti motori, potrosnja, odrazavanje i slicno I zanima me još 4x4 Kakav je on na VW, odrzavanje, popravci i slicno..
  5. Znači prodajem svog auta, auto je u dobrom stanju 2000g, kupljen od prvog vlansika kod mene 2 godina, Prodajem ga zbog kupovine novijeg auta Auto je ispravan, sve je dobro i nema nikakvih vecih problema Motor odlican, limarija ispravna. Ide sa 15" felgama i gumama te 15" čeličnim i zimskim gumama U solidnom stanju i zimske i ljetne gume Cijena 3000€ Mogućnost kupovine sa 17" felgama i novim gumama, te Alpine 2 DIN multimedijom IVE - W560bt No tada je cijena veća. Mogućnost dogovora oko svega. Zvati na 097/6985-120
  6. Za stop svjetlo ne treba otpornik vec samo canabus zarulja, barem kod mene.
  7. Ja sam slagao u svoju Boru, znaci sve led narucio neke sa ebaya neke sa aliexpressa Zasad sve sljaka, samo sam morao za zmigavce kupiti rezistore jer bez njih prebrzo žmigaju https://www.ebay.com/itm/4PCS-Lot-Car-50W-6ohm-Load-Resistor-Fix-LED-Bulb-Fast-Hyper-Flash-Turn-Signal/282770125982?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Samo si gledaj da narucis canabus žarulje da ti ne baca nikakve greške i nemas problema. Kasnije cu uplodad video kako to izgleda po noci
  8. Znaci ovako ja idem na posao kao i svaki radi dan kad odjendom - bozic. Pola lampica se upalilo - ulje, potrošene kočione čeljusti i jos lampica ili dvije k tome jos su se brojke od uk. pređenih km. nestale sa ekrana kao i one od sata (00:00) Crklo sve osim obrtaljke znaci cak i brzinomjer. I ja ugasim auto, nesto zasmrdi, pokusam upalit, upali i ugasi se odma Dobro, zovem starog nek me odveze na posao i rijesi sa autom Oni skinuli kleme i stavili ih nazad, komp se restartirao Auto opet radi normlano. Danas opet ja na posao i upalim ga i nesto se zadimi ispod haube, ugasim ga i dignem haubu Kod suvozacevog fara se nesto diimilo al se ne vidi sta jer je to vjerovatno dolje.. Uglavnom auto sad radi ali klima mi se uopce ne upali,a prije nekih 2 mj su mi osiguraci klime, a sad su uredu e dal jel ta klima jebe sve te lampice i tog "kompjutera" ili su to dva razlicita problema... Pokusat cu ga jos sutra ujutro upalit da vidit sta ce biti...
  9. Kod kljuca, ali mislim da nije to problem pošto sad sve normalno radi osim klime i sa org kljucem i sa zamjenskim
  10. Ispravak svi radiji rade osim mojeg, dok moj radio u drugim autima radi
  11. Znaci spajao sam pojačalo na svoj radio i sve spojio i sve radi no kada sam išao vratiti radio na svoje mjesto od onda više ni jedan radio ne radi u mom autu Znači provjerio sam osigurače i na autu i na radiu, radio radi normalno u bilokojem drugom autu, no koda nema struje ili je nešto drugo Ne znam fakat, evo trazim savjet... (Vec je bilo kasno pa nisam išao gledati dal ima struje, jos cu vidjet sutra/preksutra pa javim, ali ako ko zna sto bi moglo biti nek javi, hvala.)
  12. Bora_2000

    PIONEER AVH-X1600DVD

    Prodano?
  13. Bora_2000

    Sjedala iz g7 u g5

    Da ne otvaram novu temu jel pašu sjedala iz Škode superb 2006 u Golf 4/Bora?
  14. Bora_2000

    Zatamljivanje prozora

    Uredu, hvala.
  15. Znaci zadnji prozori se smiju zatamniti,a sad ne znam sta je sa prednjim bočnim staklima? Bio je neki zakon 2008 da se smiju i prednje bočne do nekojeg postotka (zaboravio koliko) A sad jel taj zakon promjenjen ili nije...
  16. Znači radila klima sve super ugasio auto i posle toga kad sam ga upalio sledeci put klima uopce ne radi Znači nista ne se ukljuci kada upalim auto ne mogu je ni štelati niti bilošto... Inače imam ovakvu automatsku klimu Ne upali se ni display niti bilošto
  17. Bora_2000

    VW Bora - Klima ne radi uopce

    Našao shemu osiguraca na netu ,osigurac zamjenio i evo sve radi sad hvala. Samo mi nije jasno zbog cega je otisao osigurac?
  18. Dali je to komplicirano, koliko bi to kosta sve i sta bi mi sve trebalo? Dali bi to trebao dati majstoru ili bi cak to mogao sam (makar ne vjerujem da bi bas sam to mogao)?
  19. Bora_2000

    Felge

    Jesi siguran? Ja se ne razumijem pa zato trazim vas savjet ovdje...
  20. Bora_2000

    Felge

    Isao bi i ja 17, ali se bojim ovjesa i ovog svega ostalog da ne otide u 3 ..
  21. Bora_2000

    Felge

    Ekipa, da ne otvaram novu temu nego da ovdje pitam Znaci planiram maknut ove 15-tice i stavit 16-tice GTI felge (Rupe su 5x100 na oboje) Pa imam par pitanja Dali je pametno stavljat 16 cola posto su fabricki 15 ili ne? I koliko da trazim za svoje 15-tice te kakve su cijena 16-tica gti?
  22. Bora_2000

    Unutrasnjost auta

    Da, samo gdje ga nabavit da ne kosta previse? https://orientalparts.com/R32-Style-Silver-Dash-Air-Vent-Kit-Golf-MK4-P2177085.aspx Piše da je oem, citiram: OEM dash air vents kit for Golf MK4 Silver colored of R32 styling Including left / middle / right all 3 air vents Full closure of air vents For left hand drive model only Dali je to moguce?
  23. Znaci falilo mi je anti-friza i sve je radilo normalno, drugi dan ja se vozim žmigavci ne rade. Ja nadolio pola litra anti friza i sve normalno radi, sta je to bilo?
  24. Ima jednu malu pukotinu na sredini koja se vidi na slici no ovako je u odličnom stanju Cijena po dogovoru