Rodjeni

Član
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rodjeni

  • Rank
    SDI
  • Birthday 01/01/1980

Profilne informacije

  • Ime
    Danijel
  • Vozilo
    Caddy
  1. Rodjeni

    Mjenjač Golf IV 1.6 SR

    Pozdrav ekipa, evo meni proškripao mjenjač na Caddy-u. Samo malo zaškripi dok mjenjam brzine i u vožnji i dok je ugašen, čini mi se da nije povezano sa kvačilom. Motor je 1.6 iz 2011-te. Imate li kakav savjet jer vidim da je to boljka 1.6 motora. Ne bih želio ovo ignorirati pa bi bilo super čuti ako je netko imao slično iskustvo, da baš ne odlazim na servis ne pripremljen Hvala
  2. Rodjeni

    RCD 210 problem

    Hvala Derba na napomeni! Izgleda da Caddy često ima probleme sa radio signalom, budući da nema vanjsku antenu. Jesi li probao sa nekim pojačalom?
  3. Rodjeni

    RCD 210 problem

    Ari i Zvone, hvala na odgovorima! Oba uređaja su odlična, RCD 330g i RNS510 su space shuttleovi za razliku od onog gjubreta kojeg imam. Još par informacija ako vam se da: imate li preporuku gdje nabaviti ove uređaje kod nas i da mi netko to pospaja? Ima li kakva opcija nabave i ugradnje u Zadru? Ako ne i preporuka za ZG je dobrodošla. Hvala još jednom i isprike na spamanju.
  4. Rodjeni

    RCD 210 problem

    Ma zanima me neka klasika do 1500 kn. Da mogu spojiti telefon preko bluetootha, slušati muziku i eventualno nekad spojiti stražnju kameru jer nemam senzore za parking.
  5. Rodjeni

    RCD 210 problem

    Pozdrav, molio bih pomoć ili savjet oko auto akustike. Naime, imam Caddy iz 2011 i u njemu RCD 210 radio koji više ne hvata FM frekvencije. Sve je dobro funkcioniralo do neki dan, međutim prestalo je raditi bez upozorenja. Isto tako dobro bi mi došla sugestija koji je trenutno best buy audio uređaj za VW vozila a da ga mogu jednostavno zamjeniti sam. Puno hvala