sandmanVW

Član
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sandmanVW

  • Rank
    SDI
  • Birthday 06/10/1985

Profilne informacije

  • Ime
    JohnDoe
  • Vozilo
    Golf IV

Recent Profile Visitors

802 profile views
  1. Jel opasno ako se nastavi voziti tako? Jer mi je u planu veliki servis nakon ljeta, pa bi tad to rješio
  2. Pozdrav ekipa! Dakle, prilikom kretanja/spore vožnje, čuje se cviljenje, pretežito kod prednjeg lijevog kotača. Cviljenje se ne javlja odmah kod kretanja, već nakon 20ak min vožnje. I dok se cviljenje javi, javi se samo kod manjih brzina/manjeg broja okretaja. Zna netko možda u čemu je problem? Golf 4, 1.6, 2003.
  3. Zamjenski je katalizator, da.
  4. Pozdrav ekipa! Javlja mi sljedeću grešku: P0420 Sustav katalizatora, red 1 preslab učinak Zna netko možda u čemu bi bio problem? Katalizator je promijenjen no i dalje javlja istu grešku. Također, postoji i greška "P1517 Relej za opskrbu naponom Motronic-a električna greška u strujnom krugu", pa ako je netko imao istu da napiše o čemu je riječ. Golf 4, 1.6, 2003.god
  5. sandmanVW

    Gume

    Hankook K125 Ventus Prime 3 Goodyear EfficientGrip Performance Sava INTENSA HP -- Koju bi uzeli od ove tri?
  6. Fala ekipa, to sam i ocekivao da se necu moc provuc
  7. Pozdrav! Svijetli mi zuta lampica od airbaga pa me zanima dal ce me zajebavat zbog toga na tehnickom? Netko kaze da hoce, netko da neće. Imate kakva iskustva?
  8. sandmanVW

    Gume

    Goodyear EfficientGrip Performance 195/65R15 91H Uniroyal RainExpert 3 195/65 R15 91H Preporuka izmedu ove dvije? U kojoj mjeri na potrosnju goriva utjece u koji razred potrosnje je guma smjestena?
  9. sandmanVW

    Gume

    Kolko ti ispadne dostava?
  10. sandmanVW

    Gume

    Preporuka za neki dobar i provjeren webshop s gumama?
  11. sandmanVW

    Gume

    Neka preporuka za ljetne 195/65/15? Isto tak, imam set zimskih na svojim felgama, pa sta savjetujete da li kupiti ljetni set sa felgama ili bez?
  12. Ovako, imam jedan problem pa da vidim jel netko imao nešto slično ili zna u čemu bi mogao biti problem. Krenut ću od početka.. Napravljen je mali servis (promijenjen filter goriva, filter ulja, filter zraka, filter ventilacije). Nakon tjedan dana, usred vožnje po brzoj cesti, pri nekih 110-120km/h auto je počeo zacukivati/trokirati i gubiti gas i javio se check engine. Napomena samo kako je tada vani bio pljusak (može bit važno za razvoj događaja). Auto je tad odvezen majstoru na dijagnostiku te je pronašlo grešku na drugom i trećem cilindru, da se ne dobija dovoljno elektrike, te se posumnjalo na to da je došla voda do bobine i svjećica. Nakon toga se auto vozio tjedan dana po gradu, bez problema. Zatim je bila vožnja po brzoj, opet na nekih 120-130km/h te nakon nekih 20km dolazio do zacukivanja, trokiranja i check enginea. Tada je bilo suho vrijeme, no auto je netom prije vožnje bio na pranju. Nakon toga je auto ponovno odvezen majstoru, promjenjene su svjećice i kablovi. Normalno je nakon toga vozio, i 20ak km po brzoj cesti (130/140 km/h) i po gradu (kreni/stani), sve do danas kada se problem opet javio na brzoj cesti i vožnji po pljusku. Zacukivanje, trokiranje i check engine. Nakon te vožnje, auto je bio ugašen jedno 5h, krenulo se u vožnju, odvozilo se 30-35 km lagane vožnje (70km/h) te tada opet dolazi do zacukivanja i gubljenja gasa. E sad, ako netko zna u čemu bi bio problem neka napiše jer sam već lagano lud. Moram napomenuti kako auto nema dolje zastitu ispred (ispod motora), pa je moguće da dolazio do zaljevanja prilikom vožnje po mokrome, ali mi se tu ne uklapa onaj slucaj kad se zacukivanje javilo i prilikom vožnje po suhom. Također, jel postoji mogućnost da je povezano sa promjenom filtera ulja i goriva? Jer se problem zacukivanja nije javljao prije navedene promjene. Savjet, komentar, bilo šta, više nego dobrodošlo. EDIT: Sad sam skužio da nisam uopće napisao problem u naslov posta pa bi molio moderatora nek to ispravi. Hvala!