mlad3n

Član
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mlad3n

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/20/1983

Profilne informacije

  • Ime
    Mladen
  • Vozilo
    Golf 8 GTi
  1. mlad3n

    Brescia 19 cola

    Tražim 4 komada ovih felgi za golfa 7, originalnih, ako netko zna nekoga da prodaje bio bih zahvalan. lp
  2. ok, sve 5. hvala na linkovima. zavo u ovlašteni, kazu da po katalogu ne postoji varijanta za gtd sa tim lakiranim plastičnim dijelovima ko recimo za golfa R. Kaze da nije siguran da se to može naručiti. U drugom ovlaštenom kažu da bi se trebalo doć do njih pa da pogledaju. Jel postoji šansa da za njega ne postoji varijanta sa lakiranim dijelovma?
  3. da li netko zna, gdje bi bilo najbolje (citaj najeftinije) nabavit one plastčne dijelove kod prednjih maglenki (vanjska strana), zatim one plastike po cijeloj dužini pragova i onaj plastični dodatak po cijeloj duzini zadnjeg branika (skroz na dnu) ali lakirane, ne od obične plastike i naravno, da li je to uopće moguće samo tako zamijeniti ili se možda mora mijenjati više toga? hvala unaprijed na odgovorima.
  4. mlad3n

    Dobar vulkanizer

    znaci, sad kad zamijenim gume/felge, to bi trebalo normalno funkcionirati? Ja sam cijelo vrijeme bio uvjeren da postoji nekakav senzor na felgi/gumi pa da to nece funkcionirati na drugom setu. Hvala za info, svima.
  5. mlad3n

    Dobar vulkanizer

    e jos jedno pitanjce. na ljetnim gumama imam senzor za pritisak u gumama. na zimskoj felgi nema. Jel se taj senzor moze ugradit odnosno staviti na bilo koju felgu? I ako moze, to se mora uzet u vw-u? I hoce bit problem ako tog senzora nema?
  6. mlad3n

    Dobar vulkanizer

    odlično!!! puno hvala
  7. Pozdrav. Da li netko zna, u Zg ili jos bolje Velikoj Gorici, dobrog i pažljivog vulkanizera? Trebao bi mijenjat gume a bojim se da mi ne osteti felge, što mi se prije znalo dogadat. Nemam uvjeta sam si promijeniti pa eto, nadam se da nisam fulao sa topicom ovdje.
  8. ne mogu nac kako se upload-a slika tu na forum. Uglavnom da li se da korigirati odnosno namjestiti visina svjetla na unutarnjem dijelu fara? Dvije su žarulje. ti sl namjestao vanjsku, a meni treba za ovu unutarnju, za duga svjetla.
  9. odlično. daj mi molim te reci, mozda znas, da li se i ove unutarnje zarulje mogu kalibrirati ili su one fiksne? jel postoji i vijak za njihovo podešavanje?
  10. ne ne, nije za to.to za voznju po lijevoj/desnoj strani ceste se podesava u kabini. mislim da ce ti ovo pomoci. https://www.vwroc.com/forums/topic/23365-mk75-r-led-dipped-beam-adjustment/ uglavnom mislim da ti je to vijak za dizanje /spustanje svjetala. Nego da vas pitam, mozda netko zna. Da li postoji takva mogućnost korekcije visine za unutarnji dio odnosno unutarnju žarulju u faru? jer meni se čini da mi jedan far svjetli vise prema dollje, ali samo unutarnji dio? Vanjske zarulje u lijevom i desnom su ok. thnx ako netko zna i sorry kaj sam ti postao pod tvojim topicom