Surop

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Surop

 • Rank
  SDI
 • Birthday 09/15/1985

Profile info

 • Name
  Ivan Surop
 • Phone number
  099 668 7464
 • Vehicle
  Vw Passat 2.0 tdi
 • Location
  Ehingen

Recent Profile Visitors

387 profile views
 1. Pozdrav ekipa, Pošto trenutno živim u južnom dijelu Njemačke, nudim vam pomoć oko kupovine automobila. Nudim pomoć oko dogovora kupovine, pregled vozila, provjera kilometraže u ovlaštenom servisu, dostave vozila u hr itd. Pregled vozila se sastoji od: pregled općenitog stanja, mjerenje debljine laka sa uređajem, probna vožnja, očitavanje grešaka, vizualni pregled ulja, antifriza, dimova iz auspuha itd. Naravno pomoć nudim uz određenu naknadu (nisam skup ?) Dostupan sam na whtsapp i Viber na 004915226930820 ili poziv na 099 668 7464
 2. Tocno to me zanima,jer prije servisa su mi se DRL (ledice) palile na otkljucavanju auta danju. coming/leaving home radi normalno noću. Prekidac je na AUTO stalno.
 3. Noću mi se pali sve zajedno, a danju se vise nista nepali. Prije nego je auto isao u servis su se palile samo ledice danju a nocu je isto.
 4. Dali netko zna, moze li se na passatu b7 sa bixenonom kodirati da se ledice na farovima pale kod otkljucavanja auta?
 5. Surop

  Passat B7 bi xenon

  LED dnevna. Kod otkljucavanja prije su se po danu palile one ledice sastrane a noću glavna svjetla. Sad se pale samo kad dam kontakt i glavna svjetla se pale kad otkljucam auto po noći.
 6. Surop

  Passat B7 bi xenon

  Je, uključeno je.
 7. Auto mi je bio u servisu na kodiranju ključa, kad se vratio LED svjetla mi se više ne pale kod otkljucavanja. Znali li netko jel se može to nekako namjestiti bez vcds?
 8. Surop

  grudnjak za haubu

  Jel zna netko kako se grudnjak ponaša na cca 150, dali proizvodi neke zvukove?
 9. Surop

  Natovaren Passat na H&R

  8j su felge. Bilo mi je grebalo s na neki mali komad lima (cca 1 cm) koji je virio iz veznog lima, njega sam savio i obojao i tu vie ne grebe. Sad mi grebe gore na onoj unutarnjoj zatiti jer kad je auto natovaren i naletim na veću neravninu potone skroz dolje.
 10. Zanimaju me vasa iskustva. Imam Passata b7 karavan s felgama 18" i et35. Planiram ga spustiti sa 30/30 h&r minimum ali me malo strah kako će se sve to ponasati kad natovarim auto jer često putujem s četvero ljudi i stvarima u autu.