MattMeorro

Član
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MattMeorro

  1. MattMeorro

    chip tuning

    Vidio sam da trenutno Revo Performace Zagreb daje do 25% popusta na tune. Zanima me ima tko kakvih svježih sugestija, preporuka ići na Revo ili sedox ili nešto treće? jer postovi koje sam našao su stariji od dve god u temi... Revo stage1 je trenutno 2500kn za moj auto.
  2. Da li zna netko pašu li ovi halogeni farovi na golf 7? i da li bi trebalo biti plug and play? seller navodi da je US Verzija. trenutno imam: a našao sam ove halogene također :5G1941006D
  3. Pozdrav, Imam problem s električnim preklapanjem retovizora na golfu 7. Sklapanje radi u redu prilikom zaključavanja, naime problem je prilikom otključavanja auta retrovizori se spuste i zatim ponovno dignu te onda kada dam kontakt se spuste. Prije se nisu spuštali sve dok se ne bi dao kontakt. Znatno me živicira jer idu dole-gore kod svakog otključavanja i kod paljenja ponovno se spuštaju. u vcdsu sam malo gledao, ali nisam uspio pronaci nešto što bi meni imalo smisla. Naime prije mjesec dana su mi mijenjali modul podizača stakala jer je prestao raditi. Da li to možda ima veze s ovime. Prije toga su retrovizori normalno se sklapali kod zaključavanja i tek kod davanja kontakt bi se spustili. Zamolio bih za pomoć ako netko zna gdje bi mogao biti problem. Unaprijed hvala.
  4. Ekipa evo ako može i kod mene prosvijetljenje oko ET-a i J. Uzeo bi 17" Brescia ili Santiago , Prema ovom Wheel-size.com preporuka felge uz gumu 205x50x17 je 6.5Jx17 ET50, na oglasnicima sam uspio jedino s 7.5J i ET 42-45. Iz iskustva koliko to bude bilo prema van ili bliže disku ? https://www.wheel-size.com/calc/?wheel1=205-55-16X6.5ET47&wheel2=205-50-17X7.5ET45&fcl=50mm&wcl=30mm&scl=50mm&sr=0mm PS. senzori za tlak u gumama se daju prebaciti s originalnih felgi na nove?
  5. MattMeorro

    Preklapanje retrovizora

    Prema ovome "retrofitu" iz pdf-a sam provjerio u vcdsu i tako je sve kod mene uključeno. Najbolje bude pokazao video u linku ovdje kako rade. Htio bih da kada se otključa auto neka se spuste i tako ostanu ili neka se spuste kada se da kontakt. jer ovo dolje-gore kod otključavanja i onda dolje kad se da kontakt je debilizam, isključeno imam sada cijelo vrijeme. probao sam sve i svašta gasiti/paliti vratiti na tvorničke postavke itd. jedino da još probam otpojiti akumulator i spojiti nakon par minuta pa možda se resetira? u vcdsu ne javlja nikakvu grešku. Za modul zbilja ne znam koji je stavljen. A pretpostavljam da se treba oplata vrata skidati da se vidi. ako se nalazi kod motorića sudeći prema ovom izvoru.
  6. MattMeorro

    Golf 7 - Discover Media

    Pozdrav svima, da li može nešto poći po zlu ako se ide raditi update firmwarea discovery media 5g0035846a? Update mapa od navigacije sam napravio i sve je prošlo u redu.