VWKuX

Član
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VWKuX

  • Rank
    SDI
  • Birthday 05/03/1982

Profilne informacije

  • Ime
    Mladen
  • Vozilo
    Vw Golf 6 Variant

Recent Profile Visitors

519 profile views
  1. VWKuX

    Golf 5 i Golf 6 naslon za ruku

    Hvala puno ja sam mislio da je razlika u veličini i da je 5ica imala gornji dio fiksni dok 6tica pomićni
  2. Ekipa može mala pomoć vas koji ste duže ovdje. Zanima me konkretno u čemu je razlika naslona za ruku Golfa 5 naspram iz Golfa 6 ako mi može netko pomoći. Unaprijed zahvaljujem, (Ako sam fulao sa postom molim admina nek me prebaci gdje bi trebao ići) Lp
  3. Itko/nitko?! Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
  4. Kupujem konzolu i naslon za ruku za Golfa VI variant.
  5. Jedno vjerojatno noobovsko pitanje ali dali ako mjenjam kilometar sat sa comfortlinea na highline ( i dali je to uopce moguce)kilometri ostaju moji ili oni koju na ovom drugom radi se o Golfu VI?!
  6. VWKuX

    Akumulator koji?

    To i mene zanima kad dodje vrijeme za to da se znam pripremiti...Ljubo negdje sam naao da su pisali već o tome i da su rekli da kod nekih ljudi radi bez unosa koda kod nekih ne..a ako se unese kod da radi bez problema samo neznam gdje se unosi taj kod i kako to bi bilo moje pitanje?!
  7. Dali se može provjerit po katalokom broju dali je neki dio od comfortlinea ili highline? Konkretno me zanima za ovaj dio: 5K0920 960G
  8. Provjerio i na Jasenovcu i Dubici ba tako kako si i napisao...u Dubici Sava s3 75km tj 300kn a kod nas Plodine 314kn pevec od 8.11. 319kn...pa sad ti odi preko ?
  9. Ma Grga12 doslovno kad izađem na prvi kat kuće vidim Kozaru u Bih. Da jos je moguće dobiti povrat poreza ako se ne varam..
  10. ta se nudi u 2018 godini? 195/65-15