IvekZGB

Član
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IvekZGB

  1. Pozdrav svima, Da li netko ima iskustva sa servisom automatskog mjenjača? Riječ je o Golfu 4 tdi (90ks,2000god,obični automatik, nije tiptronik). Događa se da auto prešalta u drugu, ali dalje ne šalta. U toj drugoj brzini kod davanja gasa ode u max okretaje i ne šalta dalje.
  2. Pozdrav, Pitanje, možda blesavo. Jel moguće običan sic prebaciti na podlogu od sica koji ima podešavanje po visini. Mislim na obicne siceve. Moj je obican i nema podesavanje, kupio bi obican koji ima i svoj prebacio na tu podlogu (ako je moguce u stilu plug 'n play). Lp
  3. Pozdrav, Imam volan sa malim promjerom 16mm (cini mi se). Na autu je veci promjer, ima onaj adapter. Pitanje je, da li mogu samo maknuti taj adapter i staviti volan?
  4. Pozdrav, Trenutno imam kadice u vratima sa onim ladicama. Da li mogu samo izvaditi ladice i staviti one mrezice zvučnika? Drugo pitanje je kako se vade ladice? Da li trebam i druge kadice? Hvala.
  5. IvekZGB

    Golf 2 gti rubnjaci

    Pozdrav svima. Slazem golfa 2,malo imam nedoumica oko rubnjaka. Zadnji rubnjavi imaju kao mali plastični dio koji bi valjda trebao ici iza onog nosaca branika. Nisam siguran jel se to tako postavlja. Kada nataknem taj dio iza nosaca, rubnjak da bi pasao konturi blatobrana se treba dosta saviti. Ovo je slika: https://imgur.com/B6nV9Q5 Jal taj dio rubnjaka koji strsi, ide iza ovog plasticnog nosaca branika? Tnx.
  6. IvekZGB

    Golf 2 gti rubnjaci

    Moze lock
  7. IvekZGB

    Golf 2 gti rubnjaci

    Vidim po netu da neki rubnjaci imaju dio izrezan, a neki nemaju. Nije mi bas jasno kako i zasto. Na ovo mislim: https://imgur.com/f7CrU4f
  8. IvekZGB

    Golf 2 ppstavljanje mrežice zvučnika

    Kako se vadi ladica?
  9. Pozdrav svima, jel mi netko moze reci cemu sluzi ova naljepnica? https://www.ebay.co.uk/itm/Mk2-Golf-GTI-G60-Sill-Trim-Protectors-Original-shaped-vinyl-/272769955452 https://www.werk34.de/en/protection-film-for-side-skirts.html lp
  10. IvekZGB

    Golf 2 naljepnica praga?

    Vau, hvala ekipa na brzim odgovorima. Jel zna netko kako se postavlja? Nemogu nigdje naci slike na netu. Nije mi jasno kako se okrene. Lp.
  11. Pozdrav, Možda netko zna, ne golf 2 (bez serva u originalu), je ugrađen servo sa golf 3 (pumpa,letva,remenica,kardan volana). Nigdje ne pušta, problem je u tome što u lijevo vrti jako lagano, a u desno dosta teže.
  12. Pozdrav ljudi, Može mala pomoć. Da li na obicnog golfa 2 pašu sebring felge? 15, 4x100,et35 ako se ne varam
  13. IvekZGB

    Golf 2 felge (Sebring)?

    Bez da struzu?
  14. Pozdrav, Kupujem duboke branike za golfa 2. Boja nije bitna, bitno je da su čitavi sa nosačima i da crna plastika nije ogrebana. Za isti kupujem i rubnjake (široka lajsna, 3 vrata) i pragove. Isto da plastika nije izgrebana.
  15. Pozdrav svima, Trebam pomoć oko slaganja G2. Trenutno je u komplet stock stanju sto se tiče izgleda i ovijesa (1.6D,TAS). 1. Duboki branici. Nemogu nac originale sa super stanjem crne plastike, da li postoje dobri zamjenski i koji? Što mi osim nosača još treba za staviti duboke branike? 2. Rubnjaci. Da li postoje dobri zamjenski? I gdje? Također me zanimaju i plastični pragovi 3. Felge. Stavio bi 15", i spustio auto, ali ne pretjerano je ce biti daily, plus znam nekad i izvan grada otići pa ne bi volio da mi struže na svakoj jami. Da li recimo G2 gti opruge spuste auto nešto? Koja sirina i ET mi odgovaraju? Unaprijed hvala na odgovorima i pomoći. Lp
  16. Baš sam to proučavao. Tnx. Znači opcija mi je ili rubnjaci za siroku lajsnu, ali bez pragova ili ili rubnjaci od gti-a sa pragovima, ali mi za to trebaju gti uske lajsne. E sad jackpot pitanje. Gledam po netu, vidim da ima za kupiti gti lajsne ali za 5 vrata. Da li ima zamjenskih gti lajsni ali za tri vrata? I da li se gti lajsne normalno mogu staviti umjesto širokih. Znači da li se koriste iste kopče na iste rupe?
  17. Hvala na odgovorima ljudi. Ovako, nabavio sam original prednji i zadnji. U jako dobrom stanju. Prednjem je ona crna plastika samo na jednom ćošku malo izguljena, a zadnjem je metalni nosac malo hrdav (samo povrsinski malo). Ono sto mi sad fali su rubnjaci za široku lajsnu i pragovi. Nakon toga bi sve te plastisne dijelove dao nekome da mi polakira. Znaci crne plastike (branik, lajsne, rubnjake, pragove) sa Bumper sprejem, onaj dio branika koji ide u boju bi u boju auta i jos bi samo trebalo taj nosač zadnjeg isto malo posmirglati i pofarbati u crnu. Pragove sam isto nasao vec, original od gti-a, ali neznam gdje i koje rubnjake za siroku lajsnu. Htio bi sve skupiti tako da kad se farba da ide sve skupa kako ne bi bilo odstupanja u nijansi.
  18. Pozdrav svima, Jel ima netko neki info za duboke branike? Koji zamjenski si najbolji? Da ne kupim nešto što ne valja, pa na kraju opet moram kupovati nešto drugo. Ili, ako su svi zamjenski loši, da li se ona crna plastika branika, ako je malo izguljena, možda popraviti i dovesti u original stanje?
  19. Pitanje za Golf mk2, ima na njuskalu par dubokih branika. Kako znam da li je original ili zamjenski? Jel original ima neku oznaku? Drugo, ako nemam rubnjake, jel svejedno mogu staviti duboke branike? Ili ce biti velika rupa kod blatobrana
  20. Hvala na infou! Za sad sam nabavio servo s passata b3, 4s getribu idem pokupiti iducu subotu. Imam jos par pitanja, nemogu nac tocno info (gledao sam po nasim forumim, i stranim). Stavio bi duboke branike. Da li osim onih plastika sastrane treba jos nesto mijenjati (ako taj sa dubokim branicima ima nosace)? Druga stvar je, da li trebam imati i lajsne blatobrana, one rubnjake? Ili moze i bez njih? Jos ti branici i onda ide na slaganje sve