icLuj

Član
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About icLuj

  • Rank
    SDI

Profilne informacije

  • Ime
    Josip
  • Vozilo
    Golf 6
  1. icLuj

    Golf 6 zvuk getribe

    Cini mi se da sam negdje procitao da je neko stavljao neki aditiv i da je onda sve bilo uredu?
  2. icLuj

    Golf 6 zvuk getribe

    Koja je cijena tog otprilike? Mislis da ce nestat taj zvuk s tim? Jer cini mi se da je dost ljudi reklo da nije pomoglo..
  3. icLuj

    Golf 6 zvuk getribe

    Pa jesi bio kod mehanicara nekog il? Mene bas zivcira taj zvuk a nikak ne stignem odvest jer mi je radno vrijeme skroz sjebano.. Negdje sam procito da ima neki aditiv il nesto. A nije mi se to culo do nedavno a auto kma 240tkm pa neznam mozda samo fali ulja u getribi?
  4. Golf 6 2.0 TDI 81kw.. Znaci pri brzini od 70-80kmh se javlja zvuk poput nekog fuckanja.. Pri brzini od 70 je zvuk slabiji i da se podnosit a cim dode do 80 bas se jako cuje.. Zvuk nestaje pustanjem papucice gasa. Malo sam citao po forumu i vidim da pisu da je to mozda do getribe pa me zanima kako se to rjesava, jel se moze nesto dodatno desit ako se tako auto vozi?
  5. Pozz.. Imam problem s golfom 6 2.0 tdi 81kw.. Znaci pri brzini 70-80kmh javlja se nekakav cudan zvuk, zvuk je najglasniji pri brzini od 80kmh al cuje se tek s laganim pritiskom na gas a kad se pusti papucica od gasa zvuk je normalan.. Nisam u mogucnosti odvest auto kod mehanicara pa me zanima je zna neko sta bi to moglo bit..